懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

洋房

請問邊隻肚紋膏好?
有無好介紹?
Thank you very much
lokyee129 該用戶已被刪除

複式洋房

I am using Mustela. Recently, there is promotion in Sogo.

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

由一開始有左我就用 mothercare既肚紋膏
唔立又幾好用
價錢仲相當便
只賣$39
而家就快8個月喇
都未有異樣出現
不過人地話有無肚紋
其實係好關個人皮膚質素
唔一定用貴野就好
我識得有人從未查過任何肚紋膏
到生完之後
一條紋都無
所以, 真係好睇個人!!!

男爵府

好媽媽勳章

唔洗sai錢買肚紋膏喇, 用oliver oil就得, 每晚搽一次, 生完一條紋都無, 只係用咗20-30蚊, good!

大宅

我試過幾隻, 係Lierac最爽, 一d都唔油, 吸收得好快, 你地可以試下, 我去d樓上舖買的, 價錢都ok, 個名叫 Phytolastil Anti-Stretch Mark Gel 100ml

複式洋房

我覺得最好係olive oil, 又平, 我由有左三個月開始搽, 而家生完, 都冇見到有紋

大宅

好媽媽勳章

我試過用olive oil,但係用咗2w就出粒粒,由2個月早上轉搽mothercare,晚上用"增美神"維e cream(雜誌介紹),依家5個月都仲ok~~~

複式洋房

用邊種OLIVE OIL呢?在那兒買?

大宅

原文章由 蝦毛 於 08-6-1 10:02 發表

藥房有得賣
好便宜
同藥房講塗身體的,就會給你

大宅

我之前一直都係用ohoh-mini買既Bubchen Pflege Milk (我買開野,個sales用員工價二百幾賣俾我)+ Olive Oil, 結果廿幾wks時肚底一樣出哂肚紋!!!

我諗真係正如樓上媽咪所講,出吾出紋其實係睇本身皮膚,我有d親戚都係乜都無搽過,但一條紋都無!!

olive oil萬寧都有得賣,$15/60ml.

男爵府

多謝各位媽咪的分享!我都去買OLIVE OIL來涂下先...
lokyee129 該用戶已被刪除

大宅

我用mothercare, 而家6個月, so far都未有肚紋,因為好抵所以我會全身查哂咁滯!!

大宅

原文章由 蝦毛 於 08-6-1 10:02 發表

之前藥房買左隻"MONA" (SPAIN) OLIVE OIL十蚊八蚊(個樽蓋黃色+玻璃樽,個樣好傳統果隻),陣味唔係幾好 ......後尾買返"CROWN" (ITALY) $17(有紙盒裝住)就幾好!!!
宜加再間住用MOTHERCARE,幾好!

大宅

我用Lierac的, 在卓悅買224元. 幾好用, 唔會"立".

男爵府

原文章由 janmama 於 08-6-2 01:06 發表
我用mothercare, 而家6個月, so far都未有肚紋,因為好抵所以我會全身查哂咁滯!!

請問係邊度買

[/url]

大宅

Lierac 個支我係 www.leaf1000.com 買的, 平過卓悅架. $196一支

首頁

尾頁

跳至