跳至

首頁

尾頁

大宅

新港城柏C ? 通利 ? 抑或海柏中大 ? 好似馬鞍山中心都有, 但無頭緒, 唔該比D意見 ! 謝謝 !

民房

我都唔係好清楚......
想見到蝴蝶的飛過,但她卻傷心地走去了....

民房

原文章由 nonowong 於 08-5-21 15:06 發表
新港城柏C ? 通利 ? 抑或海柏中大 ? 好似馬鞍山中心都有, 但無頭緒, 唔該比D意見 ! 謝謝 !

My kid is studing in PROM at Ma On Shan Centre shopping centre room A65. (The instructor is Miss Joey She)

大宅

好媽媽勳章

我仔仔係馬鞍山中心度學, 我學過幾間, 覺得呢間最好, 我仔學緊小提琴 + piano, 都有半年喇, 係由一班愛音樂既年青人開辦, 唔似一般甘死板, 最近佢地仲攪左個音樂會, 俾小朋友試下上台表演, 如果妳有興趣, 我先 pm 妳喇 ! 我唔知可唔可以係度打佢地個名

原文章由 smart06 於 08-5-24 09:03 發表

My kid is studing in PROM at Ma On Shan Centre shopping centre room A65. (The instructor is Miss Joey She)

大宅

原文章由 Man^o^ 於 08-5-26 15:48 發表
我仔仔係馬鞍山中心度學, 我學過幾間, 覺得呢間最好, 我仔學緊小提琴 + piano, 都有半年喇, 係由一班愛音樂既年青人開辦, 唔似一般甘死板, 最近佢地仲攪左個音樂會, 俾小朋友試下上台表演, 如果妳有興趣, 我先 pm 妳 ...

Dear Man^0^,
唔該你pm我呀, 謝謝 !

複式洋房

Hi Man,

我都想要, 請pm我. Thanks!

原文章由 Man^o^ 於 08-5-26 15:48 發表
我仔仔係馬鞍山中心度學, 我學過幾間, 覺得呢間最好, 我仔學緊小提琴 + piano, 都有半年喇, 係由一班愛音樂既年青人開辦, 唔似一般甘死板, 最近佢地仲攪左個音樂會, 俾小朋友試下上台表演, 如果妳有興趣, 我先 pm 妳 ...

大宅

好媽媽勳章

Dear all,

Pls check PM, thanks !

原文章由 QQ921 於 08-5-27 14:36 發表
Hi Man,

大宅

原文章由 QQ921 於 27 5 2008 14:36 發表
Hi Man,

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

Dear all,

check pm la........

原文章由 RebeccaChan 於 08-6-2 19:41 發表

PM埋比我,thank you!

大宅

Please PM to me.

Thanks very much
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

大宅

我個女在mos centre樂陶途學緊
教得好唔好其實好睇老師ga

禁止訪問

洋房

我朋友個女响 ”邦” 果個度跟果個Joey學左大半年連指法都唔掂, 但過左樂陶兩個月、已可以彈到一首歌仔,再者如果只是玩玩吓就任何一間音樂中心都無所謂、如要考琴試就要揀間好的學。

首頁

尾頁

跳至