跳至

首頁

尾頁

男爵府

我見呢度有媽咪推介卓泳泳會, 我問過佢, 1對2收費$300(每人$150), 係蝶翠蜂會所學, 有無媽咪有興趣或另有提議?

[ 本文章最後由 fannynsf 於 08-5-27 12:40 編輯 ]

複式洋房

Pls check pm!

複式洋房

Pls check pm!

洋房

要去邊度學同埋幾時開班???

伯爵府

畀面勳章

PLS CHECK PM!!!THX!!!

複式洋房

pls check pm, thanks!

男爵府

各位我問咗詳細如下:
1:2 $150 1個人
1:3 $100 1個人, 1個教練
1:4 $100 1個人, 1個教練加1個助教

去元朗泳池或蝶翠峰都得, 蝶翠峰俾埋$10(group 計)教練入場費, 但7月-9月元朗泳池免費開放, 所以佢唔見議.

去蝶翠峰因為個教練係果度住客.

最少上5堂, 因為要5堂後才見成績.

請問你們是否有興趣? 1:3 or 1:4我沒有問題, 如星期六下午可以的話, 我地可以組班.

大宅

hi , fannynsf:
我有興趣, 請 pm 我, thank you..
mandy
原文章由 fannynsf 於 08-5-30 16:02 發表
各位我問咗詳細如下:

去元朗泳池或蝶翠峰都得, 蝶翠峰俾埋$10(group 計)教練入場費, 但7月-9月元朗泳池免費開放, 所以佢唔見議.

去蝶翠 ...

複式洋房

hi fannynsf

Ckeck pm pls!!

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

你講嘅時間,人數我都應該 OK,
如果落實咗可再通知我.
THANKS
原文章由 fannynsf 於 08-5-30 16:02 發表
各位我問咗詳細如下:

去蝶翠 ...

大宅

回覆 #7 fannynsf 的文章

請 check pm!

伯爵府

畀面勳章

預埋我呀!!!巳 PM 你!!!THX!!!

大宅

好媽媽勳章

hi , fannynsf:
我有興趣, 請 pm 我, thank you..

男爵府

我見有7位媽咪有興趣, 我再問泳會詳細如下.

送泳鏡, 泳帽, 上完5堂有完成証書,(即是証明你學過), 上完8堂有評估.

第9堂開始, 每堂減$10.

再問清楚, 如我地去蝶翠峰, 我地每次要另付小朋友$10入場費, 而教練就唔洗俾. 家長可以在出面看到小朋友情況.

佢地教練7月中前已full, 如我地想6月開始游, 星期六佢地只可以俾到以下時間我.

A. 9:00-11:00任何1小時, 蝶翠峰會所
B. 2:45-3:45 元朗泳池專池, 因佢地有專池, 所以小朋友入場免費.

如我地選B, 7月中後我地可以選擇返回蝶翠峰游或繼續係元朗泳池專池, 時間可以俾我地再揀過, 再重新安排.

教練話如果我地7個人, 一定會派2-3個教練給我地.

因我想下午, 所以我想揀B, 你地如何?

複式洋房

原文章由 fannynsf 於 08-6-2 15:31 發表

送泳鏡, 泳帽, 上完5堂有完成証書,(即是証明你學過), 上完8堂有評估.

再問清楚, 如我地去蝶翠峰, 我地每次要另付小朋友$10入場費, 而教練就唔洗 ...

I am interested too. I have already gathered 3-4 kids (one 3 yrs old and three 5 yrs old). I prefer Tues and Thur in the morning at 蝶翠峰. Could you please send me info.

Thanks in advance.

大宅

我個女六月唔得, 7月要早上或3:30後, 如果可以係元朗泳池就更好, 因為亞女係大會堂學野, 12:30 - 3:30, 其他時間都可以架.
真係麻煩你嘞

原文章由 fannynsf 於 08-6-2 15:31 發表

再問清楚, 如我地去蝶翠峰, 我地每次要另付小朋友$10入場費, 而教練就唔洗 ...

男爵府

6月好似倉卒咗D..

不如咁啦, 因為7月前教練BOOKING 都FULL, 我地BOOK7月中開始游好嗎?

如果我地早D FIRM, 可以早些book實教練時間, 咁就唔洗就住就住

麻煩有興趣媽咪, 係下面報名, 好等我和教練安排時間, 麻煩時間寫得寬裕d. 如多小朋友可以分組

媽咪: 小朋友年齡: 時間: 選擇地點:
fannynsf 5歲 星期六下午任何時間 元朗泳池或蝶翠峰

我重新聲明, 我和泳會沒有任何掛鉤, 我亦不知這間好唔好, 不過我見之前有媽咪RECOMMEND過, 所以我先提議.

你地有任何問題, 可上佢地WEDSITE www.excelswim.org又或者直接問卓泳 tel:24790228 李sir

大宅

星期六早上或下午三點半後,
最好元朗泳池
不過蝶翠峰都可以
THANKS
原文章由 fannynsf 於 08-6-3 12:38 發表
6月好似倉卒咗D..

不如咁啦, 因為7月前教練BOOKING 都FULL, 我地BOOK7月中開始游好嗎?

如果我地早D FIRM, 可以早些book實教練時間, 咁就唔洗就住就住

麻煩有興趣媽咪, 係下面報名, 好等我和教練安排時間 ...

大宅

THANKS~
fannynsf
我pm咗啦~

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至