跳至

首頁

尾頁

洋房

有咗BB可唔可以出去做FACIAL? 因為我仲有好多次未做,
做FACAIL會唔會影響都BB架?

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章

可以, 只是唔可以用香燻, 唔可以做機(電流), 唔可以按neck & shoulder.
不過我都唔會去得太密, 小心d好, 但太耐唔做又好似唔得.

原文章由 pakyin57 於 08-5-22 13:07 發表
有咗BB可唔可以出去做FACIAL? 因為我仲有好多次未做,

大宅

有左之後我無出去做過 facial 喇...

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章

有keep住做, 我個個不嬲都係全人手做, 我會提佢唔可以用香薰

複式洋房

為左bb我唔會去做囉.....忍下先...

原文章由 pakyin57 於 08-5-22 13:07 發表

大宅

我上胎都keep 住做facial, 不過就只做手facial, 唔做機facial, 亦有按neck & shoulder, 但有d位唔會按.
最緊要係同facial 姐姐講有左, 咁佢地自然識點就住做.

因為上胎都有做, 所以今胎都會keep, 但就唔會去得咁密, 大約個半月至兩個月一次啦. 唔做總係覺得塊面唔乾淨咁囉.

原文章由 高齡產婦 於 08-5-22 13:51 發表
可以, 只是唔可以用香燻, 唔可以做機(電流), 唔可以按neck & shoulder.
不過我都唔會去得太密, 小心d好, 但太耐唔做又好似唔得.

大宅

因為多左好多豆豆,我都有做facial,是人手做,不過做之前講明自已有bb, 佢就唔按neck & shoulder.

大宅

你地有左有無查指甲油?

大宅

過左12weeks,我有去做過一次facial(only人手),稔住keep住1-1.5月做一次。

大宅

BK Milk勳章

原文章由 菲比媽媽 於 08-6-4 14:08 發表
你地有左有無查指甲油?

當然唔好啦,驚會俾bb吸收嘛,同埋粧都唔好化咁多(工作需要除外).

首頁

尾頁

跳至