懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

事原係2至3個星期前, 有一晚食完D熟0既壽司, 0個晚瞓覺就敏感成身痕, 第二日睇咗醫生, 同佢講有咗, 所以好多特效葯都唔食得, 只係開咗D止痕葯同埋葯膏, 後尾覆過一次診, 都係一樣, 直到而家都仲係好痕, 要忍手, 如果唔係一"R" 就一發不可收拾

其實我諗緊如果單單食物感敏, 應該好快冇事, 我睇書問有D人陀B0個陣, 都會對自己個B敏感, 有冇靚媽咪試過??

唉....我真係好辛苦呀!!
lokyee129 該用戶已被刪除

大宅

同大家報告下先, 呢排己經冇痕得咁厲害啦, 可能真係嗰日食錯0野啦,
噚日去咗第一次檢查, 係c+, 照到係孖! 好突然呀!! 原本己經好似好多0野要開始諗, 而家仲要係諗兩份添......有少少不知所措, 不過我同老公都好開心, 嘻...嘻...最多初初幾年辛苦D囉, 等亞B大個D, 應該會冇咁煩呱

大宅

原文章由 milk81420 於 08-6-4 21:55 發表
同大家報告下先, 呢排己經冇痕得咁厲害啦, 可能真係嗰日食錯0野啦,
噚日去咗第一次檢查, 係c+, 照到係孖! 好突然呀!! 原本己經好似好多0野要開始諗, 而家仲要係諗兩份添......有少少不知所措, 不過我同老 ...

恭喜你,起個孖做媽媽!

子爵府

o華, 係孖b呀!!!! 你地2邊係o米有孖b history o家? 你係自然懷孕定係食o左排卵藥o家?~

原文章由 milk81420 於 08-6-4 21:55 發表
噚日去咗第一次檢查, 係c+, 照到係孖! 好突然呀!! 原本己經好似好多0野要開始諗, 而家仲要係諗兩份添......有少少不知所措, 不過我同老 ...

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

恭喜你啊,可以做孖b媽咪
但听你甘講,真系賛你辛苦,我都試過吃蝦惹到周身痕,而且你依家又陀住孖b,所以要額外小心啲啦,戒口都要既啦
祝孖b和媽咪一切順利啦

複式洋房

Congratulations...Twins wor!!! So good!!

首頁

尾頁

跳至