嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

畀面勳章

禁止訪問

畀面勳章

男爵府

Wing On and BeBe Dream

大宅

yahoo拍賣/bk 的二手市場都有,如果有size的話, 平好多!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 小柏媽媽 於 08-5-14 17:14 發表
yahoo拍賣/bk 的二手市場都有,如果有size的話, 平好多!

但係果d平咁多會唔會係假架?

禁止訪問

畀面勳章

男爵府

熱血勳章

我之前都係幫一位bk媽咪買, $140咋, 有埋盒架, 唔似假, 我返屋企對過對係bebedream買果對真係一模一樣架, 我阿媽仲問我對鞋係咪好貴, 我話$140咋, 我阿媽都話好平, 真係好底著. 你地仲有冇人幫襯過呢位媽咪呀?

原文章由 小柏媽媽 於 08-5-14 17:14 發表

男爵府

combi 涼鞋 stop rpoduction lu.... . Any brand of 涼鞋 recommend and not expensive?

複式洋房

我都搵過好多度地方都無 combi 涼鞋,,,,, 其實都好想幫襯 bk 媽媽買, 但係擔心咁平唔知會唔會係真嘅, 怕著壞 bb 對腳仔.... 有無其他地方可以買到???

另外, combi 涼鞋係咪真係停產呀?

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你去 yahoo 拍賣場, 用 BB Cute 來 search 啦!

原文章由 @iris@ 於 08-5-30 08:57 發表
我都想買combi既涼鞋仔 唔知依家仲有無貨呢?
可唔可以提供一下嗰一位媽咪既聯絡方法呢?
Thanks!

禁止訪問

畀面勳章

男爵府

剛剛昨日在尖咀bebedream見到涼鞋款50%off呀!你地去睇下啦

子爵府

原文章由 happyvv 於 5/30/08 10:09 AM 發表
剛剛昨日在尖咀bebedream見到涼鞋款50%off呀!你地去睇下啦

請問你幾唔幾得原價係幾錢呀?

別墅

不過無晒細size,得返15size,不過真係50%off.啱size 就好去買la

別墅

THANKS!
不過BB Cute只剩15.5cm 我囡囡著唔到
但係另一個網店睇到買2對只需要$240既好抵 等我買左先知道d料好唔好 不過個網話100%原裝正貨喎

原文章由 szeszes 於 08-5-30 09:39 發表
你去 yahoo 拍賣場, 用 BB Cute 來 search 啦!
http://img12.picsplace.to/img.php?file=img12/1/DSC02836.JPGhttp://ktzhk.com/file/avatar/a1/20050916114800_etQK.gif

別墅

一田既原價係$220 其他地方就唔知了

原文章由 Mcdull 於 08-5-30 11:51 發表

請問你幾唔幾得原價係幾錢呀?
http://img12.picsplace.to/img.php?file=img12/1/DSC02836.JPGhttp://ktzhk.com/file/avatar/a1/20050916114800_etQK.gif

民房

原文章由 Wing(婷婷媽咪) 於 08-5-22 16:30 發表
我之前都係幫一位bk媽咪買, $140咋, 有埋盒架, 唔似假, 我返屋企對過對係bebedream買果對真係一模一樣架, 我阿媽仲問我對鞋係咪好貴, 我話$140咋, 我阿媽都話好平, 真係好底著. 你地仲有冇人幫襯過呢位媽咪呀?

...

是否cindy 呀 !! 會推住BB車帶bb一齊送貨的嗎??

我都有呀, 我仲買了2對, 因一對是涼鞋, 一對是密頭, 密頭還可留回冬天穿, 但有涼鞋就太大, 我問可否退錢, 她都很落意, 非常nice

大宅

我響 yahoo 拍賣場買,$130一對,而$240就有兩對,買咗一對有索帶的及一對涼鞋。鞋沒有問題,但係斷碼,顏色同碼啱就真係好底。

都有原裝盒的,佢重攞多兩對比我個仔試,真係幾好,可能之前都有同佢買過野。

[ 本文章最後由 siutatbo 於 08-6-4 16:47 編輯 ]
我是07年06月的新手媽咪,請多指教喔!

小豬豬於2007年6月3日20:45出世了,只是個六磅仔,體重小了點,但總叫健健康康!!  
滿月了,體重有8.5磅,大隻仔了一點點!!
兩個月人仔,有差不多11磅了!!
四個月豬豬,有14.5磅了,真係叻叻豬!!
六個月豬豬,有16.5磅,比別的 bb 高了一點喔!!

大宅

我知道依家CINDY(BK MUMMY) 度有D有13.5碼,不過要165/對.出面BB DREAM 都冇細SIZE 了,上次去睇,只有15.5CM,好抵,有6折,折左132,可惜我亞B唔口岩!

買左的MUMMY,個款靚嗎?因為我只睇左大SIZE,就覺得麻麻!可能大對掛!請問知唔知邊度仲有細SIZE?)
(12.5-13.5CM),因為我覺得HKD165,貴左D,THANKS!

禁止訪問

畀面勳章

首頁

尾頁

跳至