跳至

首頁
12345...6

尾頁

複式洋房

今日生日會玩得好開心 ,真係要多謝你們一班勞苦功高盡心盡力嘅媽咪 ,搞得非常好呀大人同bb都玩得好開心 ,件tee同埋個蛋糕都好麗呀 ,仲有咁多禮物添 ,Thank You!!

大宅

yes~
多謝晒Committee的努力
多謝

大宅

係呀,今日真係超熱鬧....超happy~

講真雖然真係好辛苦,基本上都冇乜時間食野,
仲一d都feel唔到有冷氣,熱到飛街~
水又唔得閒飲、厠所又唔得閒去!
亦都好對唔住亞仔,因為掛住幫手冇乜理佢,
亦都唔該晒老公幫手全程睇仔!

但見到大家咁開心,又滿載而歸...
仲報以咁多掌聲比我地d義工媽咪,
真係多謝大家~!

民房

Yes, thanks so much for the arrangement and gave my bb a wonderful memory....

侯爵府

唉...我簡直散晒, 原本打算今晚同細佬去食飯慶祝阿女農曆生日......結果都係打道回府
因為我無時間照顧個女幫佢換尿片, 結果佢個pat pat紅晒

雖然前期籌備的功夫唔少, 但我真係好開心同大家共渡一個愉快的生日會, 亦很多謝其他的義工媽咪的幫忙, 令整個生日會能暢順完成, 所以下次有聚會時記得通知我呀

大宅

Zzzzzzz x 9999999999999999999
happy x 999999999999999999999

大宅

辛苦哂咁多位義工媽咪,你地真係勞苦功高!!

男爵府

畀面勳章

多謝晒各位!!
真係好開心!!
d 禮物都好有心思ar!!
好鍾意個diy書簽同磁貼~~hehe

子爵府

好倦 但好開心
今日冇乜理個仔, 辛苦晒老公

bloody,
我今日應該見過你,是嗎?
我原先想同阿仔親自多謝你, 但係我倦到唔記得同你 say hello

別墅

超級多謝各位義工媽咪,您們比起我們更加偉大
籌備了約半年一直都辛苦您們付出的時間,精神,心意,投入,認真.....................................................................!!!!!
尤其是 Yelan , 就連兩個妹妹也來當義工,可以話也沒乜關係的,但不止参加我們的 party ,而且義工得非常賣力和出色,我好佩服呀!
無限感激各義工媽咪

民房

super duper happy................. thank you
all the wonderful mommies(committee)
and volunteers. we had a great time not to mention the wonderful memories.
once again thank you

複式洋房

你地好多SPONSOR!!
個CAKE 都好靚,好有心思!! 同見到執委都好盡力,抵讚!!
Charles Cheung
http://www.charlescheung.com.hk
http://www.charlesstudio.com.hk

大宅

我只係參加都已經好攰..仲係今朝起身全身酸軟個隻, 可能因為成日係屋企閉關少出街呱!所以...

辛苦/多謝/唔該哂各位義工媽咪!

你地真係做得好好呀! 100分

大宅

辛苦哂各位勞苦功高嘅義工媽咪呀~!!!
生日會攪得好好~~
多謝晒你地~~~

洋房

辛苦哂各位義工媽咪呀~!!!
生日會攪得十分十分好好~~
多謝晒你地~~~
多謝晒各位!!
真係好開心和大家開生日會
D禮物都好有心思ar!!

第一次去甘多人的生日會
十分高興認識了Cato and Jack Jack
今次Isaac攞了人生中第一個的獎狀"型仔型女"亞軍
使我們有個難忘的回憶!!!!下次有機會再見.......

複式洋房

多謝! 各位義工媽咪辛苦哂

原文章由 wing2003 於 08-6-8 18:42 發表
但見到大家咁開心,又滿載而歸...
仲報以咁多掌聲比我地d義工媽咪,

[ 本文章最後由 2005 於 08-6-9 13:58 編輯 ]

別墅

Thanks so much for the party organisers. We enjoy so much and appreciate all your effort. The gift are soooo heavy, just can't imagine you guys prepare all these gifts. Thanksssssssssssss

別墅

原文章由 robin.g 於 08-6-9 01:26 發表
超級多謝各位義工媽咪,您們比起我們更加偉大
籌備了約半年一直都辛苦您們付出的時間,精神,心意,投入,認真.....................................................................!!!!!
尤其是 Yelan , 就 ...

多謝 robin, 好開心見到你地呀, 可惜無咩時間一齊傾計啦.

下次再玩過!!!

別墅

生日會真係好開心呀. 見到咁多同月份生日既bb, 仲要全場一齊唱生日歌...好warm 呀!!

尋晚返到屋企做節, 我地幾個都已經 "謝"左, 都唔想郁了....

唸返起d禮物多到用2個袋都入唔晒, 真係有d 跨張. 但全部都係辛苦拎返黎gar! 唔該晒 939A做了大會的運輸, 無左你, 四十幾箱禮物都唔知點算 (仲要運送當天掛起黑雨tim)... 請大家珍惜啦!!

係度... 我都要好好贊揚一下
非常落力的committee 們
...
個個都好好人, 而且好幫得手.... 比10個叻我地... hahaha!!

大宅

講得無錯...雖然係有好多公司sponsor我地d gift,
但都係要大大聲講多句....

~939A&你老公~多謝晒呀,辛苦晒呀~!

首頁
12345...6

尾頁

跳至