嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

之前曾在bk見到有媽媽提供了可購買有烘乾功能的奶瓶消毒鍋的網站。請問有冇媽媽有有關的資料呢?謝謝!

別墅

http://shop34712525.taobao.com/.......................我响呢个网买架..............我衣家用紧啊............又平又好用啊.............

子爵府

屯門/元朗媽寶店有得賣呀! 不過就冇淘寶網咁平, 佢好似賣$399

原文章由 nancyfeifei 於 08-1-27 13:13 發表
之前曾在bk見到有媽媽提供了可購買有烘乾功能的奶瓶消毒鍋的網站。請問有冇媽媽有有關的資料呢?謝謝!

男爵府

謝謝pacolin & 技安提供資料!

技安
請問有沒有"媽寶店"的有關資料!Thanks!!

子爵府

我係網上搵到媽寶店資料, 你打去問問

1) 屯門 - 24032298
2) 元朗大馬路177號 閣樓 (康樂路萬眾樓上) 24746898
3) 元郎千色擴場2樓shop264 (3聯書店右邊第2行街) 24703028

烘乾消毒煲真係好好用, 我果個反而係台灣買, 仲要加火牛先用得, 依家香港有得賣, 方便好多呢~

原文章由 nancyfeifei 於 08-1-28 11:58 發表
謝謝pacolin & 技安提供資料!

技安
請問有沒有"媽寶店"的有關資料!Thanks!!

男爵府

技安

唔該你!多謝你的寶貴資料!謝謝!

大宅

點先可以安排淘寶網送貨, 可靠嗎??

男爵府

I want to buy this product too, but yuen long and tuen mun is far away from me. anyone know is there any web store which hv this product and provide delivery service? thanks

男爵府

我知"淘寶網"有。但我是在元朗買的,好好用。

原文章由 clarasun 於 08-6-9 02:56 發表
I want to buy this product too, but yuen long and tuen mun is far away from me. anyone know is there any web store which hv this product and provide delivery service? thanks

洋房

各位知唔知淘寶購買程序應該係點架?

首頁

尾頁

跳至