美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

每次一舉手, 都見2隻大豬手...我隻手臂同老公有得揮啦!! 點算好呀??

大宅

RF射頻 aboout $ 600- one time (about 8-10 times)

複式洋房

點減Byebye肉

我以前都有這個問題, 但之前一個好朋友教我用Nu Skin Galvanic Spa System II <離子導入美容儀>,唔止可以收bye bye肉,仲可以收肚腩,通淋巴,同做埋facial添。 可以比短片你睇這部機的效果同威力,有興趣PM我啦!

大宅

我都係用nu skin 部spa 機解決好多身體上多餘嘅肉嘅問題,段片我都有看過,而家好多人都做到效果,亦愈來愈多人認同。

伯爵府

認識瑞士牛牛第一回

原文章由 Tweety_Chu_Chu 於 08-6-6 02:52 發表
我以前都有這個問題, 但之前一個好朋友教我用Nu Skin Galvanic Spa System II ,唔止可以收bye bye肉,仲可以收肚腩,通淋巴,同做埋facial添。 可以比短片你睇這部機的效果同威力,有興趣PM我啦! ...

may i have the details?

男爵府

會吾會好貴?
可否pm me details, thx
原文章由 sanjofung 於 08-6-7 01:17 發表
我都係用nu skin 部spa 機解決好多身體上多餘嘅肉嘅問題,段片我都有看過,而家好多人都做到效果,亦愈來愈多人認同。

大宅

原文章由 sanjofung 於 08-6-7 01:17 發表

會吾會好貴?
可否pm me details, thx

佢部機要成二千幾元架,好貴

別墅

原文章由 Tweety_Chu_Chu 於 08-6-6 02:52 發表
我以前都有這個問題, 但之前一個好朋友教我用Nu Skin Galvanic Spa System II ,唔止可以收bye bye肉,仲可以收肚腩,通淋巴,同做埋facial添。 可以比短片你睇這部機的效果同威力,有興趣PM我啦! ...

PLS PM FOR ME

洋房

我搽美體磨沙乳液同美體纖柔霜收byebye肉,減左成吋而已家可以著小背心出街啦

複式洋房

Could you pls let me know the details of the cream you have used. Thanks a lot.
原文章由 yiwing 於 08-6-8 21:36 發表
我搽美體磨沙乳液同美體纖柔霜收byebye肉,減左成吋而已家可以著小背心出街啦

複式洋房

I am also interested, pls send me the details. Thanks.

禁止訪問

侯爵府

我左手有明顯bye bye肉, 但右手冇 因為右手成日郁, 要做家務、煮飯, 平時工作都係用右手, 成日都要提高, 而且又大力d, 咩都用右手拎, 所以firm好多, 但左手.....好似是多餘手一隻

大宅

pm me pls!

子爵府

原文章由 yiwing 於 08-6-8 21:36 發表

pls pm me~~~

複式洋房

原文章由 凱文ma 於 08-6-9 20:34 發表
pm me pls!

pm to you, pls check it!

複式洋房

原文章由 DLM22 於 08-6-9 01:06 發表
I am also interested, pls send me the details. Thanks.

Hello DLM22,
pm to you, pls check!

複式洋房

點減Byebye肉

原文章由 conniechan1975 於 08-6-9 11:53 發表

is it only for water fat? coz i am fat due to "fats". coz i spend a lot of money in beauty spa b4. cant lose 1 lb. coz those only for water fat. not for my real fats due to macdonald etc.

can u tell ...

Hi Connie,
PM you la.

別墅

Dear Tweety_Chu_Chu,

Please PM to me too! Thanks a lot!!

大宅

Please pm or e-mail detail to me, thanks!
e-mail : [email protected]

Tks,

首頁

尾頁

跳至