自由講場

跳至

首頁
12345...19

尾頁

複式洋房

訂購方法:
1) BK訂購: PM(manentail)留電話及訂貨資料, 會有專人優先跟進。
2) 電郵訂購: [email protected]
3) 電話訂購: 29977660 (請說明優惠編號:BKVIP)

付款方式:
1) 貨到現金付款 (只限工商業送貨地址)
2) 銀行轉賬
- 恆生: (024) 773-557475-883
- 匯豐: (004) 614-011021-838
- 中銀: (012) 735-1-016318-9

備註:
1) 煩請訂購時凊楚說明聯絡電話、姓名、訂購產品及送貨地址,以便跟進。
2) 電話訂購服務時間: Mon-Fri, 09:30am - 06:00pm
3) 免費速遞服務只限一次。客戶如在已確定時段內未能收貨,可加HK$25速遞費用,重新再安排一次送貨事宜。
4) 速遞服務範圍不包括郵政編號地址、禁止出入區域或離島。
5) 以上優惠只提供BabyKingdom國民

美國箭牌 - 顧客服務
www.manentail.hk

洋房

食Lunch個時行 CitySuper 都見到呢隻洗頭水同護髮素擺緊Counter. 我見好多人買. 不過CitySuper無BK咁平. 有無姊妹一起試呀?

原文章由 Manentail 於 08-6-12 17:56 發表
http://image.baby-kingdom.com/images2/scott_textinsertion3_june08.jpg
我們的專業客戶服務員樂意提供更多產品資料及使用心得,
歡迎查詢訂購。
訂購方法 (以上優惠只提供BabyKingdom國民):
訂購熱線: (852) 2997 7 ...

洋房

終於訂左一Set 啦~~~

原文章由 BabyFion 於 08-6-13 01:15 發表
食Lunch個時行 CitySuper 都見到呢隻洗頭水同護髮素擺緊Counter. 我見好多人買. 不過CitySuper無BK咁平. 有無姊妹一起試呀?

複式洋房

各位BK媽咪好,美國箭牌-Mane'nTail 第一次係BK同大家見面。最近有雜誌做專訪,介紹Mane'nTail產品如何改善秀髮健康,減少脫髮。有興趣可以睇下.

[ 本文章最後由 Manentail 於 08-6-16 00:08 編輯 ]

洋房

我都有用開呢隻洗頭水,
真係生返唔少頭髮,
不過之前要搵朋友在美國訂返嚟,
而家起CITYSUPER 有得買真係好!!

大宅

請問送到屯門要唔要收送貨費?

大宅

請問屯門收唔收送貨費?

複式洋房

Kian你好,

屯門工商業區, 訂購額HK$200以上, 可費免送貨。貨到付款即可。

但住宅或非工商業區, 需另加HK$25送貨費。

美國箭牌-Mane'nTail,
顧客服務上

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

新 member 一入 BK 就訂野?
原文章由 BabyFion 於 08-6-13 16:23 發表
終於訂左一Set 啦~~~

複式洋房

最近很多媽咪朋友PM和致電問問題,所以我們會把最常問的問題在這裡同大家分享。

FAQ1: Mane'nTail可唔可以每日使用,同埋小朋友可唔可以用?

ANS: 可以。美國箭牌Mane'nTail不含藥性,所以沒有副作用,可以每天使用。爸爸媽媽小朋友都可使用。

顧客服務上
*visit our online store*

<Mane'nTail 雜誌專題介紹>

[ 本文章最後由 Manentail 於 08-6-18 20:12 編輯 ]

子爵府

畀面勳章

原文章由 Manentail 於 08-6-12 17:56 發表
http://image.baby-kingdom.com/images2/scott_textinsertion3_june08.jpg** Mane'nTail 雜誌專題介紹

我們的專業客戶服務員樂意提供更多產品資料及使用心得,
歡迎查詢訂購。
訂購方法 (以上優惠只提供BabyKingdom國 ...

我都有hair稀疏 (我係曲髮)
咁....應該用那款啱呀?? (真係可以生長hair?)
一set可用幾耐??(每日洗頭)
thanks

子爵府

畀面勳章

原文章由 diamondbaby 於 08-6-16 11:05 發表
我都有用開呢隻洗頭水,
真係生返唔少頭髮,
不過之前要搵朋友在美國訂返嚟,
而家起CITYSUPER 有得買真係好!!

請問....你用幾耐才可以生少少hair ar?
我係曲髮,應該用那款啱??
CITYSUPER,邊度有呀? (是否全線有? kln and h.k.)
how much ar?
thx

複式洋房

Bobo721你好,

FAQ2:一支洗頭水大約用幾耐,一次要用幾多呢?

ANS:視乎你係長頭髮定短頭髮,每天洗頭還是格日洗頭,一般短頭髮同埋日日洗頭的朋友,用大約五蚊大餅嘅用量,大約可以用倒兩個月。
如果長頭髮又日日洗頭的朋友,可以用倒一個月至個半月,好視乎個人習慣,因為有些朋友會早晚都洗一次頭,有些朋友會洗頭嘅時候會洗兩次。

顧客服務上

原文章由 bobo721 於 08-6-19 10:41 發表

我都有hair稀疏 (我係曲髮)
咁....應該用那款啱呀?? (真係可以生長hair?)
一set可用幾耐??(每日洗頭)
thanks

子爵府

畀面勳章

原文章由 Manentail 於 08-6-19 11:50 發表
Bobo721你好,

FAQ2:一支洗頭水大約用幾耐,一次要用幾多呢?

ANS:視乎你係長頭髮定短頭髮,每天洗頭還是格日洗頭,一般短頭髮同埋日日洗頭的朋友,用大約五蚊大餅嘅用量,大約可以用倒兩個月。
如果長頭髮又日日洗頭的朋友,可 ...

hi Manentail,

五蚊大餅嘅用量,咁少? (是否濃縮? )
咁.....何時見倒有效? (生少少hair)
有冇防敏感??
我如果buy.....我啱那款? (我係曲髮)
how much ?
thx

複式洋房

Bobo721你好,

FAQ3:邊一隻適合我?經典配方定係深層保濕?

ANS:其實兩隻都有同一功効,經典配方適合中至油性髮質(即Set A),而深層保濕就適合乾至中性髮質或者經常燙染頭髮的朋友使用。敏感頭皮,可以選用深層保濕洗髮露。(即Set B)

其它問題接著答覆。

顧客服務上

原文章由 bobo721 於 08-6-19 11:59 發表

hi Manentail,

五蚊大餅嘅用量,咁少? (是否濃縮? )
咁.....何時見倒有效? (生少少hair)
有冇防敏感??
我如果buy.....我啱那款? (我係曲髮)
how much ?
thx

[ 本文章最後由 Manentail 於 08-6-19 13:48 編輯 ]

洋房

我用左一枝頭髮就停左甩,重有少少毛毛出返,由開始用到而家都差唔多3年啦!!我本身無電髮所以用Normal!!
我見尖沙咀Citysuper賣美髮用品有個counter賣緊!!我估香港間都應該有!!價錢都唔貴$88!!其他普通牌子都要$50-60!

原文章由 bobo721 於 08-6-19 10:55 發表

請問....你用幾耐才可以生少少hair ar?
我係曲髮,應該用那款啱??
CITYSUPER,邊度有呀? (是否全線有? kln and h.k.)
how much ar?
thx

子爵府

畀面勳章

原文章由 diamondbaby 於 08-6-20 10:01 發表
我用左一枝頭髮就停左甩,重有少少毛毛出返,由開始用到而家都差唔多3年啦!!我本身無電髮所以用Normal!!
我見尖沙咀Citysuper賣美髮用品有個counter賣緊!!我估香港間都應該有!!價錢都唔貴$88!!其他普通牌子都要$50-60! ...

hi~~

你用果支....有冇photo look look??
thx

洋房

我唔識點post張相!!點整?

原文章由 bobo721 於 08-6-20 10:33 發表

hi~~

你用果支....有冇photo look look??
thx

子爵府

畀面勳章

原文章由 diamondbaby 於 08-6-20 12:12 發表
我唔識點post張相!!點整?

hi diamondbaby,

Pls check PM ~~

bobo721

大宅

自取地點係九龍灣港鐵站A出口, 即係有門市係到?

首頁
12345...19

尾頁

跳至