跳至

首頁

尾頁

大宅

7月13日, 最新交相名單~

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1624504&extra=page%3D1

~~~以下內容於6月18日曾更改的~~~

已報名並已付款參加1歲生日會既媽咪:
請交相(3張)及提供以下資料, 以便製作banner, 紀念品及安排當日節目

請於7月12, 電郵至 [email protected]

請註明『生日會資料及相片』

內容請提跟以下次序填寫:

(1) BK 用戶名稱:
(2) 媽咪姓名:
(3) 生日BB姓名:
(4) 生日BB出生日期:
(5) 生日BB性別:
(6) E-mail
(7) 聯絡電話
(8) 生日BB的相片3張: 1張初生及1張近照 及1張全家福
*每張相片size不超過1.5MB
*相片規格: .jpg
*請交bb大頭相
*相片名稱為BK用戶名,如vavaso_01 & vavaso_02

01代表初生, 02代表近照, 03代表全家福 唔好攪錯
~

## 姓名交英文名可以了,不用全名

如 7月12日前未能提供相片及資料則作自動放棄(到時紀念品沒有你bb樣喇)~~

如有任何問題, 歡迎於版面查詢~

[ 本文章最後由 ky2005 於 08-7-14 11:57 編輯 ]

[/url]

別墅

請問相片方面, 出生幾耐是叫初生相? 一個月內是否屬於初生呢?

另外今次d相片會否用作為相片乜乜比賽還是只作為製作banner, 紀念品等? .

我提意都可以玩下D比賽喎.你地可以參考下:
(1)最燦爛笑容BB参賽者: 20-25 B (須報名,比賽前先交相片)
比賽形式: 参賽者於生日會前提供一張BB, 到生日會當天會貼於會塲內, 由所有家庭以一家庭一票投票 (每個家庭只可選擇投一個比賽), 最高票數嘅頭三名為之贏
獎項: 冠、亞、季三名有禮物

(2) 餅印
比賽 (須報名, 比賽前先交相片)

参賽者: 20 B
比賽形式: 参賽者於生日會前提供一張家庭照, 到生日會當天會貼於會塲內, 由所有家庭以一家庭一票投票 (每個家庭只可選擇投一個比賽), 最高票數嘅頭三名為之贏

(3)

BB爬行大賽 (須報名)

参賽者: 20 B
賽道: 15
比賽形式: 每組五個B, 分四組進行, 限時一分鐘, 計時最快爬到終點嘅頭三名為之贏

另外知道各搞手已訂好酒店, 唔該晒各位, 唔知各搞手記唔記得要向酒店傾下以下事情呢! 如: 換片, 餵奶和泊 BB 車事宜等等.

例如: 換片 - 酒店會否在會場旁 準備一D長枱比我哋換片
餵奶 - 人奶媽如有需要可有房間安排,例如:新娘房餵奶
泊 BB 車方面 -
因我知道一向酒店只有極小量BB椅, 但為免大家爭住攞而有不公平情况出現, 可向酒店提出不需預備BB椅。 請各位到時不要作出不必要嘅投訴。但可以同酒店傾下試下安排每枱大約四個家庭, 每個家庭如 2A1B 就會两張椅加一個吉位比大家放BB車, 如你不打算帶BB車, 到時可以叫酒店人員加多張椅。

唔好意思, 因為以前在公司做HR+TRAINING成日都要搞活動同FUNCTION,
所以多左D意見, 其實我都好想幫手做義工媽媽, 可惜我而家係外國, 如果多事左,真SORRY. 如果有咩我可以幫到手即管出聲.

大宅

babypoohs,

多謝你的提問,

相片方面-- 初生相!每個人的定義不同,我們不會限制(多少天為之初生的), 你交的相片, 我們也不會check拍攝日子~ 你選擇你喜歡的相片遞交就可以了~

已提交的相片, 只作製作banner, 紀念品用~
比賽遊戲如需相片, 我們會在比賽報名時再要求交相~

多謝你提供遊戲資料, 我們的義工媽媽已有初步構思~ 你的資料會作參考~
至於當天酒店的安排(換片, 餵奶和泊 BB 車等待), 我們都預備了, 生日會在10月舉行, 當中細節我們不會太早公佈~ 還有3個月, 太早說細節, 大家也忘記啊~
當天的座位(bb椅, bb車)安排, 我們亦已有初步構思, 我們和酒店傾好的~

請放心, 我們義工媽媽, 每天都有聯絡, 每天也有跟進生日會各大小事項~ 因生日會在10月舉行, 我們會一步步來~

多謝你的意見及支持~

[/url]

別墅

哎丫~ 我BB7月6日去影造影相, 唔知可唔可以遲一日交相呢?
唔得都OK, 不過得就VERY GOOD啦~

男爵府

畀面勳章

我想問下如果我bb暫時未有英文名,咁我係咪要比bb全名你地呀?

大宅

回覆 #5 ky2005 的文章

想問相有無限打橫定打直??

大宅

RABB,
打橫打直也可以~~

prettyfish,
你可以俾bb中文名, 乳名都可以的~~

ami0momo,
唔好意思, 7月5日仲有一個月時間, 你可以慢慢找張靚相~~

[/url]

男爵府

畀面勳章

唔好意思我想問下泊車有無優惠0架?

大宅

prettyfish,
酒店只提供幾個免費泊車位, 我們會預留給幫手運輸的義工媽媽,
如泊車建議泊新世紀商場停車場, 因酒店停車場比較貴...

原文章由 prettyfish 於 08-6-10 10:38 發表
唔好意思我想問下泊車有無優惠0架?

[/url]

男爵府

畀面勳章

明白了,thanks!

原文章由 ky2005 於 08-6-10 10:58 發表
prettyfish,
酒店只提供幾個免費泊車位, 我們會預留給幫手運輸的義工媽媽,
如泊車建議泊新世紀商場停車場, 因酒店停車場比較貴...

大宅

交相了!

相片email 給你們了, 謝謝!

複式洋房

點先可以參加10月份生日會呀?

各位好,
我個囝囝係22/10/07出世, 我見到你地會舉行一個10月份生日會, 請問點先可以參加? 我都好想囝囝可以同多d 同月份生日嘅bb一齊慶祝.
請你地教我點報名呀!! thanks!!

sum

大宅

回覆 #10 ky2005 的文章

我剛剛之知道要交相呀
如果我今晚之俾相你地, 會唔會太遲呀

大宅

SumSo,
我們的生日會已截止報名及交錢了~
sorry~

daphneshan,
請問你有報名參加嗎?

[/url]

大宅

我已經報左名及交左錢啦^^

原文章由 ky2005 於 08-6-20 13:46 發表
SumSo,
我們的生日會已截止報名及交錢了~
sorry~

daphneshan,
請問你有報名參加嗎?

大宅

daphneshan,
請問你報名及交錢是用那一個bk login name,
我們查了紀錄, 沒有dapheshan的報名~

原文章由 daphneshan 於 08-6-21 10:59 發表
我已經報左名及交左錢啦^^

[/url]

複式洋房

稍後會按DEADLINE前EMAIL給你!! THANKS

大宅

我們先前已EMAIL 了兩張相給你們, 剛剛知道要多一張全家福相, 我們會收集好3張相, 再EMAIL 給你們啦, 那先前的相片可以暫時不理了! (因為我們或者會拍些好一點給你們! )

原文章由 ky2005 於 08-6-7 09:51 發表
~~~以下內容於6月18日曾更改的~~~

已報名並已付款參加1歲生日會既媽咪:
請交相(3張)及提供以下資料, 以便製作banner, 紀念品及安排當日節目

請於7月12日前, 電郵至 [email protected]

請註明『生日會資料 ...

大宅

ky2005,
因為係domin_natalie幫我報名,所以你們找不到"daphneshan"這個bk name .
報名no.31 bb名larry這位媽媽就我.

對不起, 加添你們的工作.

原文章由 ky2005 於 08-6-21 12:02 發表
daphneshan,
請問你報名及交錢是用那一個bk login name,
我們查了紀錄, 沒有dapheshan的報名~

大宅

ok, 已替你更改~

原文章由 daphneshan 於 08-6-23 13:39 發表
ky2005,
因為係domin_natalie幫我報名,所以你們找不到"daphneshan"這個bk name .
報名no.31 bb名larry這位媽媽就我.

對不起, 加添你們的工作.

[/url]

首頁

尾頁

跳至