自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

http://forum.baby-kingdom.com/viewpro.php?uid=38458

妳有一後段時間無入來, 妳去左邊呀妳知唔知有好多人會擔心ka , 定係妳閉關DIY呀 有空就say個hi啦

男爵府

b肉兜兜:

Missing You very much!!!

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

係呀b肉兜兜你去左邊呀??????????????????
順順利利 大吉大利       

男爵府

b肉兜兜:

I also miss you much ah?

codychan

男爵府

好媽媽勳章

where are you

男爵府

好媽媽勳章

如有任何人士有消息, 請上BK備案, THANKS!!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都好掛住 b肉兜兜 ~~~~~

原文章由 joan121 於 08-6-17 09:53 發表
如有任何人士有消息, 請上BK備案, THANKS!!
hello hello ~~

大宅

原文章由 joan121 於 08-6-15 14:55 發表
http://forum.baby-kingdom.com/viewpro.php?uid=38458

妳有一後段時間無入來, 妳去左邊呀妳知唔知有好多人會擔心ka , 定係妳閉關DIY呀 有空就say個hi啦 ...

Hi ))))))))))))))

joan,你做咩貼大字報呀,我幾廿歲唔嚇得個喎
剛剛今日揾番個老朋友,先知你"尋人"咋....
我近來學緊第二d DIY呀,就係.....
剪....剪....剪........髮:loveliness:
不過今次係要出去交學費的:mrgreen:

我過兩日先再上來尋你啦~
我要入一入廠呀,
年紀大,機器壞喇....

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 b肉兜兜 於 08-6-29 16:24 發表

Hi ))))))))))))))
joan,你做咩貼大字報呀,我幾廿歲唔嚇得個喎

剛剛今日揾番個老朋友,先知你"尋人"咋....
我近來學緊第二d DIY呀,就係.....
剪....剪....剪........髮:loveliness:
不過今次係要出去交學費的:mrgreen:

我過兩日先再上來尋你啦~
我要入一入廠呀,
年紀大,機器壞喇....

咁妳一切都要小心, 等妳上來再傾

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

b肉兜兜,
妳自己要 take care. 等妳回來啊
hello hello ~~

男爵府

b肉兜兜:

你終於出現啦,發生甚麼事要入廠呀? 無論怎樣,先祝你平平安安,順順利利!

到時給我們報個平安呀!

大宅

各位,我番嚟了

我去做咗2個檢查,其中一項有d 問題,下星期要再見e生(睇片).
今次,主要係入去照腸,都幾辛苦(飲果d 瀉水),諗起都驚..

男爵府

b肉兜兜:

希望妳下星期給我們一個好消息。

放心,我們會在這裡替妳打氣的!

如不方便,就 PM 聯絡啦! 會為妳禱告!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

原文章由 b肉兜兜 於 08-7-5 19:29 發表
各位,我番嚟了

我去做咗2個檢查,其中一項有d 問題,下星期要再見e生(睇片).
今次,主要係入去照腸,都幾辛苦(飲果d 瀉水),諗起都驚.. ...

你出返黎記 我報平安
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

大宅

原文章由 marthana 於 08-7-7 00:01 發表
b肉兜兜:

希望妳下星期給我們一個好消息。

放心,我們會在這裡替妳打氣的!

如不方便,就 PM 聯絡啦! 會為妳禱告!

...

多謝你,marthana:D

大宅

原文章由 miriam 於 08-7-7 01:07 發表

你出返黎記 我報平安

知la 喵姐
我e+又出動睇e生.......
e........
我好擔心...................個荷包呀....

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 b肉兜兜 於 08-7-7 14:52 發表

知la 喵姐
我e+又出動睇e生.......
係牙e........
我好擔心...................個荷包呀....

識講笑就無野啦, 等妳

首頁

尾頁

跳至