親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

諗住8月尾/9月頭去玩, 比d意見邊個好d呀..

我會同5歲囡囡一齊去玩架~~

交通方便程度...

酒店品質...

附近有冇restaurant, mall咁...

thx~

侯爵府

原文章由 stephenietam 於 08-7-6 19:19 發表
諗住8月尾/9月頭去玩, 比d意見邊個好d呀..

我會同5歲囡囡一齊去玩架~~

交通方便程度...

酒店品質...

附近有冇restaurant, mall咁...

thx~

有冇人可以比下意見呀?? 急住book package架... 幫幫助呀..

大宅

之前我都有留意這兩間,因為東龍有家庭房,但上網見啲人意見,話佢房內沒有水飲,要出走廊取,洗手間較舊,沖水有問題(這點很重要), 再比較後,萬事達較新,雖然沒有家庭房, 但我令願分開book2間房. 不過有很多人住過都話東龍o.k.架,你再聽下其他人意見啦!

侯爵府

原文章由 rinapang 於 08-7-7 20:27 發表
之前我都有留意這兩間,因為東龍有家庭房,但上網見啲人意見,話佢房內沒有水飲,要出走廊取,洗手間較舊,沖水有問題(這點很重要), 再比較後,萬事達較新,雖然沒有家庭房, 但我令願分開book2間房. 不過有很多人住過都話東龍o.k.架, ...

thank you very much~~

大宅

你去 "台灣有用資料" 那邊睇吓或問吓啦, 有好多好好人的媽媽幫我解決咗好多去台北的問題架!

侯爵府

原文章由 yn_liehk 於 08-7-8 18:26 發表
你去 "台灣有用資料" 那邊睇吓或問吓啦, 有好多好好人的媽媽幫我解決咗好多去台北的問題架!

我係個topic做左好耐功課啦 但係太多頁啦, 睇到頭都痛都睇唔完, 咪試下開過新topic睇下有冇人幫到我lor...

大宅

我初初都係咁, 但看完頭幾頁大概已經有個初步行程。之後再係"台灣有用資料" 那邊發問就可以了。 不用擔心,個個媽咪都好好人架。

首頁

尾頁

跳至