自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

各位媽咪:

昨天去實惠買了個垃圾桶,原價:159,特價145。下午行康怡吉之島,順便望一望,同款竟然125元。不憤氣去永安一看,同款原價只要109元。

所以,奉劝各位精明的媽咪,以後買嘢真係要格價三家。不要被一些商補所蒙蔽,原來"實惠"一點都不實惠呀!

珊瑚宮

好媽媽勳章

所以我不嬲都去其它地方買

大宅

原文章由 manicheung 於 08-7-16 12:05 發表
所以我不嬲都去其它地方買

其它....即係邊到呢

珊瑚宮

好媽媽勳章

原文章由 平安 於 08-7-16 12:07 發表

其它....即係邊到呢

日本城 / 千色 / 雜貨店.........要週圍行喎 , 邊度平咪去邊度買囉

珍珠宮

當然啦...貨比三家係我既原則...唔通我叫美麗, 就可以選到港姐咩??

別墅

原文章由 wq 於 08-7-16 12:04 發表
各位媽咪:

昨天去實惠買了個垃圾桶,原價:159,特價145。下午行康怡吉之島,順便望一望,同款竟然125元。不憤氣去永安一看,同款原價只要109元。

所以,奉劝各位精明的媽咪,以後買嘢真係要格價三家。不要被一些商補所蒙蔽,原來" ...

係o架, 好貴下o架, d o野仲要貴過 JUSCO, 又唔靚喎~ 所以我唔o係實惠買o野!

禁止訪問

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 15週年勳章

實惠乜都貴過人架,行既人多,買野既人少,好多人都係入去坐下佢地d梳化兼嘆冷氣咋嗎

大宅

所以我好少去實惠買野!

男爵府

子爵府

原文章由 christy31400 於 08-7-16 12:28 發表
實惠乜都貴過人架,行既人多,買野既人少,好多人都係入去坐下佢地d梳化兼嘆冷氣咋嗎

咦.....你講緊我呀?!

首頁

尾頁

跳至