親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人最近同小朋友去過?
自助早餐間餐廳(cafe deco)是否12yr以下不能入?

洋房

原文章由 fion88 於 08-7-17 00:29 發表
有無人最近同小朋友去過?
自助早餐間餐廳(cafe deco)是否12yr以下不能入?

星期二去完返來,酒店房間夠大,但泳池就好細,d衫褲鞋襪要自己囉去泳池.:(
早餐12yr以下是可以入的$78+15%.
早餐好普通...不過買package包兩個free就冇理由唔吃...
另風竹自助晚餐我覺得唔好食,新葡京好得多,高幾班.
風竹只係夠平,2大1小大約$370(已加15%).
以上資料希望幫到你.

大宅

thanks,
仲有無d咩俾小朋友玩呢?
原文章由 stevexu 於 08-7-17 12:32 發表

星期二去完返來,酒店房間夠大,但泳池就好細,d衫褲鞋襪要自己囉去泳池.:(
早餐12yr以下是可以入的$78+15%.
早餐好普通...不過買package包兩個free就冇理由唔吃...
另風竹自助晚餐我覺得唔好食,新葡京好得多,高幾班 ...

翡翠宮

我尋日返,酒店好多人,第一日9:xx, CAFE DECO居然要排隊(1X,20人), 隔離BLUE FROG食set都要排!!

激鬼氣唯有去last choice,3/f fogo souba ,
semi buffet, cold cut,fruit,juice,bread等自取,main dish另 上有炒旦烤photato and tomato,有人手持各式烤肉逐枱切,又幾好食wor~

另問左waiter, 小童5yrs下免費.

大宅

請問你地係唔係買package去架?? 幾多錢呀??? 而家有冇promotion???
「盡人事,聽天命」
好好珍惜所走的每一步
好好珍惜所遇到的每一個人
好好珍惜所擁有的一切

翡翠宮

hotel package $1488 +15% include 2 breakfast, one trip ferry.

首頁

尾頁

跳至