自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 15週年勳章

我真係買送慳得就慳,日日係街市行幾個圈為乜,都係想買平D,慳D姐,佢就廿蚊廿蚊咁買條六合彩,仲要話就係窮先買,我而家晏就飯都唔捨得食,買個$3麵包咋,佢當廿蚊唔係錢咁,有無理下我感受~~~

男爵府

原文章由 christy31400 於 08-7-17 21:10 發表
我真係買送慳得就慳,日日係街市行幾個圈為乜,都係想買平D,慳D姐,佢就廿蚊廿蚊咁買條六合彩,仲要話就係窮先買,我而家晏就飯都唔捨得食,買個$3麵包咋,佢當廿蚊唔係錢咁,有無理下我感受~~~ ...

我老公都係咁~
我由得佢架~
小事黎啫~只怕佢會衰爛賭
係人都想發達~
你老公都係想你地生活好d啫...
最多同你老公講定中左點分好啦!
係去博先會發達!唔好咁嬲啦!
男人唔係c6又唔會去買餸(我老公唔會行街市)
佢地點會問我地慳黎為乜架~
我老公成日以為我咁慳係打苦頭tim啦!

[ 本文章最後由 beebee@_@ 於 08-7-17 21:20 編輯 ]
]http://www.baby-kingdom.com/static/image/smiley/comcom/30.gif[/img]

大宅

唉,我老公都係甘,又成日冇$發癲,買酒,買煙,賭$就係必要wo,仲話一日都係幾十蚊傘.我夠想日日多幾十蚊洗啦.洗多一蚊都俾人嘈r. 真係甘捱都唔知為咩
原文章由 christy31400 於 08-7-17 21:10 發表
我真係買送慳得就慳,日日係街市行幾個圈為乜,都係想買平D,慳D姐,佢就廿蚊廿蚊咁買條六合彩,仲要話就係窮先買,我而家晏就飯都唔捨得食,買個$3麵包咋,佢當廿蚊唔係錢咁,有無理下我感受~~~ ...

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

買又輸死,唔買又窮死,
唔買又唔知幾時運到,
有運的......要中六合彩頭獎,

買五蚊到會中啦!

唔浪費咁多錢啦!!!!,

男爵府

嚟句真係無錯, 就係因為窮先買 你幾時見過李嘉盛, 李兆基或曾蔭權有買架?
佢可能想用20蚊博一個好彩.......

首頁

尾頁

跳至