自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 貓狗褓姆 畀面勳章

求先響又一城food court果度食野,忽然聽到隔離枱3個女仔嘈,我坐低之前應該已經響度,佢哋大約十幾歲,初時都冇理佢哋,後來望下, 原來佢哋成張枱都冇食物,飲品都冇杯, 3個坐響度睇一杯雜誌,果時係食飯時間, 心諗佢哋咁樣好自私, 跟住有個工作人員走埋去同佢哋講咗d野, 我聽唔到個員工講咩, 但後來就聽到個3個女仔話咁點呀?? 買唔買野食...之類既說話, 跟住佢哋就話走咯~~ 然後走咗!!
佢哋走時側邊幾張枱都望住佢哋!! 我覺得佢哋好瘀囉~~ 不過係佢哋自己攞嚟既!! :;pppp:
同佢哋講野個員工真係好野 ,我諗佢都留意咗佢哋好耐,其實我等緊位既時候佢見到另一邊一位已經通知過我添架!! 佢真係好盡責!!

[ 本文章最後由 penpen 於 08-7-17 21:44 編輯 ]

珍珠宮

好多都係咁, 自私.

原文章由 penpen 於 08-7-17 14:55 發表
求先響又一城food court果度食野,忽然聽到隔離枱3個女仔嘈,我坐低之前應該已經響度,佢哋大約十幾歲,初時都冇理佢哋,後來望下, 原來佢哋成張枱都冇食物,飲品都冇杯, 3個坐響度睇一杯雜誌,果時係食飯時間, 心諗佢哋咁 ...

子爵府

BK Milk勳章

呢D功課黨、報紙黨唔食野霸住張枱既情形成日係我屋企附近既M記、大哂活、大渣樂出現mouth:
貓也好,狗也好,請愛護尊重每個生命體

珍珠宮

畀面勳章

原文章由 penpen 於 08-7-17 14:55 發表
求先響又一城food court果度食野,忽然聽到隔離枱3個女仔嘈,我坐低之前應該已經響度,佢哋大約十幾歲,初時都冇理佢哋,後來望下, 原來佢哋成張枱都冇食物,飲品都冇杯, 3個坐響度睇一杯雜誌,果時係食飯時間, 心諗佢哋咁 ...

果度係food court唔係圖書館呀...點解依家d後生女可以咁架??

子爵府

佢哋cheap得切底, 一杯汽水都冇, 有d就cheap少d, 起馬會食或者飲少少野 mouth:

原文章由 mayymlam 於 08-7-17 15:02 發表
呢D功課黨、報紙黨唔食野霸住張枱既情形成日係我屋企附近既M記、大哂活、大渣樂出現mouth:

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 15週年勳章

樓主係咪想打【瘀】字呀

子爵府

haha...係喎!! 改番喇~~ thx!!

原文章由 christy31400 於 08-7-17 18:17 發表
樓主係咪想打【瘀】字呀

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

係bO...而家好多輕生一輩都會咁做架,前幾年我仲返緊學,朝朝早特別考試哥排尼,就見到佢地晨早就拎住本書係d M記架地方排排坐溫書
追追逐逐  分手再失戀   

只為尋你    伴我一生

水晶宮

starbucks, pacific coffee 都係, D人order 一杯coffee 就響度霸住張檯上網

子爵府

有好多都唔係溫架啦~~ 湊熱鬧就真,嘈到 c 呀!!

原文章由 p90 於 08-7-17 22:02 發表
係bO...而家好多輕生一輩都會咁做架,前幾年我仲返緊學,朝朝早特別考試哥排尼,就見到佢地晨早就拎住本書係d M記架地方排排坐溫書

男爵府

呢樣野有個名稱: 打茶釘

大家樂最多, 有時見到成檯面水杯, 係d人不停問水吧拎免費茶水飲, 真係1d幫襯都冇ga

大宅

而家d後生真係好唔識為人設想~~ 佢地又好意思係食lunch時間霸住d枱ga呢~~

大宅

上水地下m記都有大把c9阿伯:;pppp: :;pppp:
BK已替閣下刪除簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

大宅

原文章由 3306A 於 08-7-17 23:10 發表
上水地下m記都有大把c9阿伯:;pppp: :;pppp:

梗係啦,免費娛樂,又唔駛比錢, 又有冷氣嘆

子爵府

不過我都罕有地預到兩個好有禮貌既後生仔搭咗響我同阿囡對面,真係好有禮貌, 不過就將碗湯入面既雪耳講咗做木耳,黃瓜講咗做冬瓜, 我多口糾正佢哋, 佢仲問番點解D黃瓜連皮煲, 完全有禮貌地,臨走仲同我同阿囡BYE BYE添~~

原文章由 janmama 於 08-7-17 22:48 發表
而家d後生真係好唔識為人設想~~ 佢地又好意思係食lunch時間霸住d枱ga呢~~

水晶宮

畀面勳章

唔止後生女係咁呀~ d中女都係咁架咋! 唔關年齡事,cheap唔cheap係關乎個人既事~
上次我地成班走去emax睇鄭元暢,未入得場我地就走左去starbucks坐一陣,咁我地幾個都有買野飲呀~
隔離檯有2個幾好樣既中女,打扮都唔似冇錢呀~ 坐左響度都好耐喇! 佢地響度睇免費雜誌,睇免費報紙,檯上擺左2支唔係starbucks 既飲品,係佢地自己帶黎既。 d人響度等位佢地都冇反應,坐左我諗2個鐘都有啦~
後尾有職員走埋去叫佢地買d野食或者飲呀,佢地兩個即刻好唔鍾意咁既樣。

原文章由 penpen 於 08-7-17 18:15 發表
佢哋cheap得切底, 一杯汽水都冇, 有d就cheap少d, 起馬會食或者飲少少野 mouth:

男爵府

大宅

我覺得呢3個女仔都算係咁…一請就走…有d會係到玩野,好衰架!

禁止訪問

睛靈勳章

男爵府

又一城果間pacific coffee都好嚴重, 差不多全間都係d大專生坐晒係度當正係圖書館, 一般人想幫陳下都唔會搵到個位, 佢地重好時運高睇你唔到甘.
大佬呀! 又一城租好貴架! 讀到大專咩都唔理, 第日人地摺埋佢地都要負上責任!

首頁

尾頁

跳至