自由講場

跳至

首頁
12345...64

尾頁

公爵府

我指唔係見過一次半次, 而係成日都見那隻.
你地見過乜? 最驚那次係點? 你地會點做呢?請分享

[ 本文章最後由 alik 於 08-7-18 12:52 編輯 ]

子爵府

回覆 #1 alik 的文章

好奇一問
點解你想知

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

車....
我識得有2位朋友自認係有陰陽眼
但2個人o既可信性好令人懷疑
鍾意吹水講咩都唔可信

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

別墅

陰陽眼?

大宅

我無見過,但感覺就有。

公爵府

就到鬼節, 所以想問下.

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

自細已經有, 見慣見熟....已經冇感覺, 只要班嘩鬼唔煩到我, 唔攪到我小朋友, 我都由得佢哋係屋企自出自入(舊年封屋後就冇得入我屋企), 或者由得佢哋跟住 / 同我小朋友玩....我完全唔理, 但佢攪到我憫 / 攪到我小朋友唔舒服, 同佢哋爭嘢玩, 我就會鬧爆佢哋

大宅

同事三分親>>>韋一>>>有陰陽眼
我在電台節目聽到的
BK已替閣下刪除簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

禁止訪問

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

自細已經見, 仲點驚丫, 習慣哂啦, 失驚無神走隻出嚟....好似我細仔咁, 下個月都6歲喇, 佢都已經見到冇感覺, 細細個已經同班 "嘩鬼" 玩.....有時究竟邊個係人邊個鬼(正常形態, 唔係恐怖嚇人樣嗰d)佢有時都唔係好分到

大宅

原文章由 咕b 於 08-7-17 23:05 發表
自細已經見, 仲點驚丫, 習慣哂啦, 失驚無神走隻出嚟....好似我細仔咁, 下個月都6歲喇, 佢都已經見到冇感覺, 細細個已經同班 "嘩鬼" 玩.....有時究竟邊個係人邊個鬼(正常形態, 唔係恐怖嚇人樣嗰 ...

即係你小朋友都見到

大宅

自細已經見, 仲點驚丫, 習慣哂啦, 失驚無神走隻出嚟....好似我細仔咁, 下個月都6歲喇, 佢都已經見到冇感覺, 細細個已經同班 "嘩鬼" 玩.....有時究竟邊個係人邊個鬼(正常形態, 唔係恐怖嚇人樣嗰 ...

咁我想問吓, 其實係咪周圍都有架

大宅

好媽媽勳章

你講真ga
咁你有冇同過佢哋講嘢,或者佢哋會響度做咩?有冇見過惡鬼?
我自己見唔到,但可以感覺到/聽到...以前我屋企有ga,成日整啲怪聲出嚟,如不停有腳步聲行嚟行去,有次仲上咗細佬...

子爵府

我朋友同你一樣....已經見到麻木....進入化境.. ....
我只知佢話有時d "朋友"係正常人樣....經過唔睇真都唔知係果d...望下先見...就又當睇唔到... ...

我就唔敢問佢詳細野...只叫佢如果同我出黎見到附近有...唔該唔好我知...我會暈ga!!

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我一家四口, 原來4個都有, 老公係泰國人, 可能有d關係(99都有), 我本身自細有, 可能又遺傳埋比兩個仔, 但大仔而家冇乜點聽佢講, 可能已經停咗, 又或者同細佬一樣已經見到分唔清, 無感覺.....細仔到而家都仲見到, 只係分唔清........

有次同細佬去街, 係地鐵站搭完車上緊電梯去大堂....細佬無啦啦問我 :"媽咪, 點解個叔叔咁奇怪嘅, 點解佢著d衫唔同我哋嗰d嘅? 後面仲有條 "邊" 好似女仔咁長嘅?........" 嚇到企細佬前前面, 後面嘅人望一望即跑上電梯.......唉.......我當時好似隻怪獸呀 ..........仲有好多尷尬事..........

原文章由 銨bb 於 17/7/08 23:07 發表

即係你小朋友都見到

子爵府

原文章由 咕b 於 08-7-17 22:49 發表
自細已經有, 見慣見熟....已經冇感覺, 只要班嘩鬼唔煩到我, 唔攪到我小朋友, 我都由得佢哋係屋企自出自入(舊年封屋後就冇得入我屋企), 或者由得佢哋跟住 / 同我小朋友玩....我完全唔理, 但佢攪到我憫 / 攪到我小朋友 ...

我想問下...你有無試過沖涼時或親熱時...d"咸濕朋友"走入黎睇ga .......如果有.....我覺得好似好無私隱咁!

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

係, 只係在乎多定少

原文章由 建男媽咪 於 17/7/08 23:07 發表

咁我想問吓, 其實係咪周圍都有架

大宅

好媽媽勳章

原文章由 jlmaz 於 08-7-17 23:17 發表

我想問下...你有無試過沖涼時或親熱時...d"咸濕朋友"走入黎睇ga .......如果有.....我覺得好似好無私隱咁!

咁都幾煩下wo...mouth:

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

佢哋會做咩? 佢哋班嘩鬼個個唔同架, 其實同人一樣, 佢哋都有思想, 每隻嘩鬼都會做唔同嘅嘢

惡鬼.....比佢跟我幾日, 想撞我出嚟, 霸我個身嗰隻死嘢算唔算係惡鬼?

原文章由 湯圓圓 於 17/7/08 23:12 發表

你講真ga
咁你有冇同過佢哋講嘢,或者佢哋會響度做咩?有冇見過惡鬼?
我自己見唔到,但可以感覺到/聽到...以前我屋企有ga,成日整啲怪聲出嚟,如不停有腳步聲行嚟行去,有次仲上咗細佬... ...

首頁
12345...64

尾頁

跳至