跳至

首頁

尾頁

禁止發言

子爵府

反對外籍傭工徵稅安排

反對外籍傭工徵稅安排,我仲以為係:2008年9月至2010年9月期間所有傭主免交徵稅,但政府只安排08年9月新簽合約免交,這樣的話對現已簽約傭主太唔公平,我在此呼吁所有傭主簽名,然後交俾區議員跟進。

1)kathy.0908 [email protected]
2)pooh529 [email protected]

[ 本文章最後由 Pooh529 於 08-7-17 23:04 編輯 ]

大宅

原文章由 Pooh529 於 08-7-17 23:00 發表
反對外籍傭工徵稅安排,我仲以為係:2008年9月至2010年9月期間所有傭主免交徵稅,但政府只安排08年9月新簽合約免交,這樣的話對現已簽約傭主太唔公平,我在此呼吁所有傭主簽名,然後交俾區議員跟進。

1)kathy.0908 cpun0308 ...

2)NaNami [email protected]

禁止發言

洋房

支持即時退外傭稅!
[email protected]

別墅

嬲到震! 簡直係白痴安排! 8月先簽,預繳左$2,400!

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

goody, 我地同病相憐呀!!!

原文章由 Goody 於 08-7-18 10:44 發表
嬲到震! 簡直係白痴安排! 8月先簽,預繳左$2,400!

子爵府

反對外籍傭工徵稅安排

1)kathy.0908 [email protected]

2)pooh529 [email protected]

3)NaNami [email protected]

4)mrssix [email protected]

禁止訪問

禁止發言

反對外籍傭工徵稅安排

別墅

chihinmom [email protected]

首頁

尾頁

跳至