跳至

首頁

尾頁

大宅

我bb本來食開和光堂, 但佢皮膚唔多好 , 個陪月suggest轉森永低敏, 上星期六開始轉, 嘩d 便便臭到冇人有, 同埋係墨綠色, 好似芝麻糊咁, 想問食森永奶粉o既bb, 你地阿b o既便便係咩色? 我諗我個b唔係肚痾, 因為佢一日一次, 但d便便o既colour好嚇人呀!係咪正常呢?

男爵府

係normal ga, 我女d ss 都係墨綠色,佢食森永

大宅

唔該晒

原文章由 gibimami 於 08-7-17 16:27 發表
係normal ga, 我女d ss 都係墨綠色,佢食森永

複式洋房

我個女係食森永, d便便係墨綠+黃色, 有陣時都幾臭架!

珍珠宮

畀面勳章 hashtag影視迷勳章

聽人講食森永的BB便便特別臭!

我個仔就係啦!都係一時墨綠色一時黃色。

大宅

聽你地咁講我就放心d, 因為佢之前食和光堂d便便係黃色同唔多臭, 但森永真係好臭, 臭到我眼淚都出埋o黎

原文章由 Freesia_cat 於 08-7-18 08:56 發表
聽人講食森永的BB便便特別臭!

我個仔就係啦!都係一時墨綠色一時黃色。

大宅

My son eating 森永低敏 and poo poo is yellow in color but 好臭

大宅

咁你bb d 便便有冇試過墨綠色?

原文章由 ayyy 於 08-7-18 15:31 發表
My son eating 森永低敏 and poo poo is yellow in color but 好臭

大宅

我發現呀仔今日o的Poo Poo變o左Dark Green,因為停o左唯一二餐Mami Milk,所以可能我個仔之前係人奶+森永所以先係黃色。:;pppp:

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至