潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

想買個奶粉袋...各位mama有無邊款用開係好嘅,介紹吓呀!

我之前見過一個金+粉紅帶ga...有無好媽咪知道係咩型號呀?

[ 本文章最後由 jeffhon 於 08-7-17 17:32 編輯 ]

禁止訪問

大宅

畀面勳章

邊款好呀...我唔想咁重呀...

複式洋房

原文章由 jeffhon 於 08-7-17 17:02 發表
想買個奶粉袋...各位mama有無邊款用開係好嘅,介紹吓呀!

我之前見過一個金+粉紅帶ga...有無好媽咪知道係咩型號呀?

好似去打網球嗰個網球袋知唔知係邊個??

大宅

畀面勳章

原文章由 GTT 於 08-7-17 18:27 發表

好似去打網球嗰個網球袋知唔知係邊個??

大宅

I have been using Gucci 奶粉袋 for almost 3 years, very good size and not heavy. They include a nappy mat inside the diaper bag ar!

複式洋房

原文章由 jeffhon 於 08-7-17 23:27 發表

即係打橫長身d既布料袋.....

大宅

畀面勳章

有無相/型號呀?

原文章由 fatping1 於 08-7-18 16:05 發表
I have been using Gucci 奶粉袋 for almost 3 years, very good size and not heavy. They include a nappy mat inside the diaper bag ar!

民房

你想要嗰嗰係唔係旅行袋 ?這個袋$49xx   

大宅

畀面勳章

唔係.....佢類似一個好普通嘅環保袋咁!直身,條帶由袋底部上膊位...條帶好似有紅間綠 , 藍間橙& 粉紅間金色 好似買$29xx-ga!

原文章由 lamlamprincess 於 08-7-19 13:13 發表
你想要嗰嗰係唔係旅行袋 ?這個袋$49xx   

複式洋房

原文章由 jeffhon 於 08-7-19 14:35 發表
唔係.....佢類似一個好普通嘅環保袋咁!直身,條帶由袋底部上膊位...條帶好似有紅間綠 , 藍間橙& 粉紅間金色 好似買$29xx-ga!
我知你話邊個呀, Element 果間Gucci 有呀, 你快d去睇啦.....但價錢好似無$29xx咁平喎
卓岐Jacky仔係2007年3月1日豬仔

大宅

畀面勳章

我今日睇左啦....條帶紅間綠 , 紅間白$2990....但粉紅間金色$3400呀...唔知有無duty free staff 可以幫幫手呢?

別墅

你講哩個我都有. 係紅間綠. 買左之後先見到有粉紅色. 勁後悔 . 不過朋友同老公都話紅間綠唔會out.粉紅色一季就out.
不過我覺得唔夠大..自己出街用就ok. 做奶粉袋就唔夠啦.

原文章由 jeffhon 於 08-7-19 14:35 發表

首頁

尾頁

跳至