家事百科

跳至

首頁

尾頁

別墅

各位,

小妹要做全屋窗簾(三房一廳),問過好多間都好貴,因budget有限,請問有無好介紹?

唉!今日去問,淨係廳嘅窗話做紗都要$600,太貴la.

大宅

you can try the shop in tuen wan
My house. and my friend house used this company

My friend house. 3 room + 1 living room
price around 3800

of course 高級布會貴d .

原文章由 hapig 於 08-7-20 00:14 發表
各位,

小妹要做全屋窗簾(三房一廳),問過好多間都好貴,因budget有限,請問有無好介紹?

唉!今日去問,淨係廳嘅窗話做紗都要$600,太貴la.

大宅

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

我知深水步有間做窗簾勁平~~雖然係大陸貨,不過佢d料同我出面睇要$40-$50果d一樣,佢果d現貨仲平.我果時買左一幅6x8尺既窗簾布都係$35(現貨),不過無開冷氣孔既...果d鈎仔仲$1隻,勁底....

佢仲有好多現貨睇.一般既有$30...貴既都係$80-$90一幅,要睇尺寸,d窗紗仲好靓,都係$100一幅到,個詳細地址我唔知,不過佢係深水步荔枝角道近北河街/南昌街中間.如果車頭方向係美孚,佢間鋪就係右手邊.佢鈄對面有間二手社區傢俬店.

大宅

上大陸應該平好多
我就廣州造(因為有親戚o向果樹)

別墅

請問响荃灣邊度啊 ?

大宅

張師傅 9470 9495
佢會上門度尺,比埋布妳揀,車好就送上來幫妳裝埋!
價錢唔貴!又唔洗比訂金,貨到整好才收錢!
我和我家姐全屋都是搵佢整!

男爵府

我係旺角花園街買布的舖頭做的,記得唔係太貴.你可以去找一找下.睇下合唔合符你要求.

大宅

you can try try 晴軒,我做咗一幅大廳拉窗廉+冷氣機位+大房羅馬簾連冷氣機位+珠繩,$1280,送咗2個咕
旺角弼街28號地下E鋪,tel:23051618,找陳生,叫佢計平d ar,仲有我d布係$78/碼,平過花園街ar
老公,我愛你,我愛你,我愛老公; 我是老婆,我是老婆,我是你老婆。 [img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_223.gif[/img]

男爵府

在荃灣邊到呀?? 可唔可以pm 我詳細地址! 謝謝!~

原文章由 janjet 於 08-7-20 01:08 發表
you can try the shop in tuen wan
My house. and my friend house used this company

My friend house. 3 room + 1 living room
price around 3800

of course 高級布會貴d .

別墅

上羅湖城平好多 - my house (3 bedroom + 1 living room) - 用勁靚料, RMB$1000 有找, 包 living room 窗紗 + 1間房遮光布 - 聽聞加少少 $$ 仲可以送貨到 HK

大宅

你們可以去九龍灣mega box "spotlight"買現成,如size fit,平好多,

因為size唔fit, 我在屯門"好運"訂做全屋卷廉$13-$15平方呎,我覺得非常平,但款式不是很多.

另外荔枝角香港工對中心亦有一間價錢較平,你們可以試試.

首頁

尾頁

跳至