自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

99生日,我唔得閒番上大6祝壽,c6就決定同大姑9番,臨時我又可以一齊番,怎知c6好似有難言之隱,係度咿咿呀呀,我追問之下
先講,原來佢諗住即晚同99食完飯,will 落"花都"(地方名)傾生意,
佢話唔怕悶咪跟埋嚟law,我話好ar,點知佢又好似唔多願甘,仲賴有幽默感話:你見到我攬亞2,唔係幾好bor

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

你老公跟本就諗借老媽仔生日為名,但去滾為實,嗰隻啦!!
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

複式洋房

原文章由 ChammyMAMA 於 08-7-20 01:18 發表
你老公跟本就諗借老媽仔生日為名,但去滾為實,嗰隻啦!!

好激氣,佢甘講擺明食住我唔敢發難,仲要飲茶時大大聲甘講,好似好威甘,個個星期都話要番廠做野,有次ml時剛岩無哂套,佢拿拿臨係bag度攞包用剩半pack既給我,仲話係mkt度派架, 自止我已完全死心,仲plan緊同c6離婚,好煩...........

伯爵府

原文章由 孖tea 於 08-7-20 01:40 發表

好激氣,佢甘講擺明食住我唔敢發難,仲要飲茶時大大聲甘講,好似好威甘,個個星期都話要番廠做野,有次ml時剛岩無哂套,佢拿拿臨係bag度攞包用剩半pack既給我,仲話係mkt度派架, 自止我已完全死心,仲plan緊同c6離婚, ...

邊度 mkt 派嘢派得咁豪有半 pack 俾佢, 俾 1個咩都夠啦, 真係講大話都唔斬眼.

子爵府

好離譜者,罷到明出去食啦!

公爵府

畀面勳章

賤男人

水晶宮

好媽媽勳章

你老公咁大膽係個袋度拎盒用左半pack既出黎既 比我喊死兼離婚都似
原文章由 孖tea 於 08-7-20 00:49 發表
99生日,我唔得閒番上大6祝壽,c6就決定同大姑9番,臨時我又可以一齊番,怎知c6好似有難言之隱,係度咿咿呀呀,我追問之下
先講,原來佢諗住即晚同99食完飯,will 落"花都"(地方名)傾生意,
佢話唔怕悶咪跟埋嚟law,我話好ar, ...

侯爵府

好激氣,佢甘講擺明食住我唔敢發難,仲要飲茶時大大聲甘講,好似好威甘,個個星期都話要番廠做野,有次ml時剛岩無哂套,佢拿拿臨係bag度攞包用剩半pack既給我,仲話係mkt度派架, 自止我已完全死心,仲plan緊同c6離婚, ...

樓主,係c6個袋有dum dum,仲要用剩半pack......

你自己諗la!!!

複式洋房

自止,無論c6去到幾夜番home,甚至唔番,我都唔再同佢嘈,佢居然同佢d fd 哂命話:"你睇我老婆幾好,無論我點點點,佢都唔會嘈."我心想,我已心死,唔想再關心佢,仲嘈做啥"
我係全職媽媽,要想離開佢,必定要盡量去搵一筆"應急錢",才能
夠離婚,我記得佢曾經話過,佢有fd離婚甚麼都不用分給前妻(做左手腳),甚至贍養費都抵賴唔比都奈佢唔何

子爵府

有幾多個男人離婚都肯比膳養費呀!女人幾時都要有D$旁下身,你隻佬罷明食住你啦!儲返D$,隨時走人啦!
原文章由 孖tea 於 08-7-20 13:25 發表
自止,無論c6去到幾夜番home,甚至唔番,我都唔再同佢嘈,佢居然同佢d fd 哂命話:"你睇我老婆幾好,無論我點點點,佢都唔會嘈."我心想,我已心死,唔想再關心佢,仲嘈做啥"
我係全職媽媽,要想離開佢,必定要盡量去 ...

伯爵府

畀面勳章

大宅

女人唔易做...左忍右忍.....對住個c6 扮無事發生

珍珠宮

原文章由 孖tea 於 08-7-20 00:49 發表
佢話唔怕悶咪跟埋嚟law,我話好ar, ...

佢睇死你唔會去,咁咪即管上去睇吓囉.

大宅

係呀, 扮無事, 期實暗地裹計劃點樣離開佢, 要計劃得周詳d, 最好向佢完全無防範之下離開佢, 仲要搵果特別d嘅日子同佢灘牌, 如結婚周年, 哇諗起都開心, 記住唔好路出馬腳要比驚喜佢, 等佢滾得咁開心
原文章由 basic 於 08-7-21 23:22 發表
女人唔易做...左忍右忍.....對住個c6 扮無事發生

珍珠宮

好媽媽勳章

自止我已完全死心,仲plan緊同c6離婚, ...

如其你真係plan
俾佢知道原來佢都不重要
yes agree
Imc2005
係呀, 扮無事, 期實暗地裹計劃點樣離開佢, 要計劃得周詳d, 最好向佢完全無防範之下離開佢, 仲要搵果特別d嘅日子同佢灘牌, 如結婚周年, 哇諗起都開心, 記住唔好路出馬腳要比驚喜佢, 等佢滾得咁開心

男人最忌係戴綠帽
(扮以牙還牙)
不如"乍弟"你識了個男人.
計而有意冇意扮鬼鼠
又吞吞吐吐.又做彩雀.
疑似俾綠帽佢戴激c佢

(如睇金錢份上就無謂.止終$是最重要的)

有時都冇計.止終是現實.
都要生活.睇你點睇

首頁

尾頁

跳至