跳至

首頁

尾頁

子爵府

好似我地去到8月都係3個月左右, 如果去買定o野又好似好早o甘, 但係d o野又好似平d 同集中d, 又冇理由下年bb展至買o家, o羊都遲晒la...

其實又係o甘真係平好多o家姐?

民房

我會去看看,但就未必會買,因為真的還有好久才生,你有去過嗎?有什麼值得買?
原文章由 binbin仔 於 08-7-20 11:44 發表
好似我地去到8月都係3個月左右, 如果去買定o野又好似好早o甘, 但係d o野又好似平d 同集中d, 又冇理由下年bb展至買o家, o羊都遲晒la...

其實又係o甘真係平好多o家姐? ...

禁止訪問

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

我舊年第一日早去都ok
唔太多人,過左一點就好多人
令左好多贈品,好正

子爵府

係呀? o甘可以諗諗早d去喎~~

原文章由 mimibooo 於 08-7-20 13:38 發表
我舊年第一日早去都ok
唔太多人,過左一點就好多人
令左好多贈品,好正

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

原文章由 binbin仔 於 08-7-20 13:59 發表
係呀? o甘可以諗諗早d去喎~~

絕對可以..

子爵府

o甘我sunday 果朝一早去先得!!

原文章由 mimibooo 於 08-7-20 14:09 發表

絕對可以..

民房

HA..HA..初嚟報到,請多多指教
我都唸住去bb展,我而家要買定D用品la,如果早上無咁多人,咁幾點開始呢??

別墅

係咪8月8開妳? 知唔知幾點至幾點?

但我驚好多人... 有無人舊年去過? 會唔會好似書展咁? 撞到就唔好!!

男爵府

熱血勳章

我會去呀, 到時記得攞多d贈品呀 (口水肩, 尿片, 毛巾, 風扇仔..........)

別墅

我都會去, 不過之前倍人去過, 勁多人, 都幾辛苦, 最好早上去, 自備水同食物會好d!

洋房

我都會去.....攤位均超過200個,

2008年8月8-10日
熊貓是中國的國寶,所以我們要好好保護牠。每位孩童也是父母心目中的珍寶,就像熊貓一樣。孩童只要得到悉心栽培,將來必能成為中國的珍寶。

洋房

補 充 :
到時有好多攤位...即時申請入會才有禮物
唔想寫都手仔軟,就要做定功夫啦 .
記住打定D Label ~ Label上面打 :
姓名(中英文) ,
地址(英文)
電話
身份證 (英文字母加後面3個數字)
預產期
分娩醫院
熊貓是中國的國寶,所以我們要好好保護牠。每位孩童也是父母心目中的珍寶,就像熊貓一樣。孩童只要得到悉心栽培,將來必能成為中國的珍寶。

民房

知唔知边到有免費飛拿呀?

大宅

好媽媽勳章

咁多贈品law, 咁我都去la

民房

我驚要比買飛都買唔到,因為實在有太多人la~~

男爵府

睛靈勳章

係呢, 大家有無想到會太早去買定bb用品呢? 其實, 我都plan左第一日去, 但我及老公都想會否早了些? 計番有成半年, 肚內bb才出世哦!

別墅

原文章由 WinkyLee 於 08-7-22 10:11 發表
係呢, 大家有無想到會太早去買定bb用品呢? 其實, 我都plan左第一日去, 但我及老公都想會否早了些? 計番有成半年, 肚內bb才出世哦!

都未知BB係男定女, 咁快買定?

別墅

原文章由 WinkyLee 於 08-7-22 10:11 發表

男爵府

熱血勳章

原文章由 janicewongly 於 08-7-22 11:07 發表

你可買D男女合用既野先, 例如奶煲, 奶樽, 紗巾等

首頁

尾頁

跳至