跳至

首頁

尾頁

男爵府

你地幾時會俾阿B著學習褲呀, 係咪佢學企就俾佢著呀?
佢依家好難先可以訓係度著尿片, 成日都要攪呢樣攪個樣.

男爵府

我個女依家一換片就周身郁, 係屋企我就用番normal片片, 比件玩具佢玩住都仲換到, 出街就用學習褲, 咁就方便好多, 可以將佢桶起身換囉...
原文章由 alanaudio 於 08-7-19 15:10 發表
你地幾時會俾阿B著學習褲呀, 係咪佢學企就俾佢著呀?
佢依家好難先可以訓係度著尿片, 成日都要攪呢樣攪個樣.

男爵府

chapman媽 (Chayka媽)
係呀, 佢地依家周身郁, 好難換到片片, 但就係唔知其他人係幾時用, 係我印象中應該係一歲先用, 但依家咪早好多law

男爵府

係呀, 佢地依家周身郁, 好難換到片片, 但就係唔知其他人係幾時用, 係我印象中應該係一歲先用, 但依家咪早好多law

男爵府

你囡囡好靚女呀, 但點放d相上來ga, 我都乜唔識添

複式洋房

係呀~郁唔停!
換換下仲爬左去......

男爵府

你頭先整到架, 依家唔見左你仔仔張相既? 你試下resize左個大頭上再upload吖...BTW, 多謝你讚我隻小小魔怪呀
原文章由 alanaudio 於 08-7-19 16:25 發表
你囡囡好靚女呀, 但點放d相上來ga, 我都乜唔識添

男爵府

其實冇所謂既, 有需要咪用囉...我個大仔九個月開始就用學習褲, 到佢介片(兩歲) 先停呀....
原文章由 alanaudio 於 08-7-19 16:24 發表

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

係喎~出街用學習褲, 將bb桶起換片, 真係方便好多...

男爵府

係呀, 我都係琴日先識將d相resize,頭先咪係度試law, 但我唔識好似你咁於係簽名度呀.
可唔以pm教我呀, 咁整好得意呀, 我都想幫駿駿豬整呀!

BTW, 我都會俾仔仔試著學習褲先.

男爵府

邊隻學習褲比較抵用又好用?
三個人, 一 條心

子爵府

回覆 #1 onelokgor 的文章

出街先比bb著學習褲, 貪佢方便...因為+陣我bb唔會乖乖地瞓係樹換尿片.....

我買咗1包pampers, 但1d都唔好用,
因為patpat好淺, ngng bit晒出嚟,
搞到o個日係廁所好"呢hea"....
唔g huggies會5會好用d呢??

http://hk.myblog.yahoo.com/loveyi_ivy

大宅

夏天玩到顛 熱血勳章

原文章由 mipig 於 08-7-19 21:38 發表
係喎~出街用學習褲, 將bb桶起換片, 真係方便好多...

yes , 同埋褲仔貼身D出街著好睇D

大宅

夏天玩到顛 熱血勳章

原文章由 loveyi_ivy2008 於 08-7-21 10:37 發表
出街先比bb著學習褲, 貪佢方便...因為+陣我bb唔會乖乖地瞓係樹換尿片.....

唔g huggies會5會好用d呢?? ...

GOO.N同 Huggies 的褲都ok架,
Genki , pampers 唔好

男爵府

畀面勳章

原文章由 loveyi_ivy2008 於 08-7-21 10:37 發表

試下用妮漂片片褲 .心明依家都著緊

男爵府

畀面勳章

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都用緊妮飄果D片片中碼...
咁學習褲係咪好大條架..??

原文章由 awesomeada 於 08-7-22 10:52 AM 發表

男爵府

畀面勳章

原文章由 adakitty 於 08-7-22 18:45 發表
我都用緊妮飄果D片片中碼...
咁學習褲係咪好大條架..??

唔係好大, 佢得兩個sizes,
L, 同XL, 如果大碼片緊, 可用大碼片片褲,
我個囝著緊大碼片片褲

大宅

最近天氣熱
bb每次除咗條片後
就周圍爬
要幫佢著返條片真係好難
所以諗住用埋呢兩包片片後
會轉學習褲

男爵府

上萬寧加$5換pampers學習褲,我都有換俾駿駿試, 但ok喎, 但就比我用開fitti既尿片貴好多, 唔知佢有無學習褲呢? 或者邊隻比較平呢 ?

首頁

尾頁

跳至