親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

通常你哋想用哩數換咩地方機票???

公爵府

好媽媽勳章

依家好鬼難換到

我依家有 3xxxx 分, 又唔夠換張 ana 日本機票, 真係好慘, d分又年尾到期

伯爵府

UA 自從冇 tokyo 條 route 之後, 我已經冇再儲. 用左60,000 miles 換左3 張bangkok, easter 去完就over :;pppp:

公爵府

好媽媽勳章

60,000 換3張 bangkok, 係換邊間airline架呢?

大宅

原文章由 bby 於 08-7-21 12:09 發表
依家好鬼難換到

我依家有 3xxxx 分, 又唔夠換張 ana 日本機票, 真係好慘, d分又年尾到期

係呀, 宜家要成40000哩至可以換張去日本機票, 需然可以停埋北海道, 但我寧願用20000哩換張淨東京機票. 真係失晒預算. UA話可以用20000哩去東京及北海道, 不過要係廣州上機.

大宅

原文章由 bby 於 08-7-21 12:38 發表
60,000 換3張 bangkok, 係換邊間airline架呢?

你可以經UA訂THAI AIRWAYS. 20,000哩一張bangkok機票.

大宅

原文章由 dorchiu 於 08-7-21 12:36 發表
UA 自從冇 tokyo 條 route 之後, 我已經冇再儲. 用左60,000 miles 換左3 張bangkok, easter 去完就over :;pppp:

咁樣好似好side, 儲得咁辛苦, 都係想換日本機票....
毫無先紹就停咗東京條線.

公爵府

好媽媽勳章

原文章由 oralb 於 08-7-21 12:44 發表

你可以經UA訂THAI AIRWAYS. 20,000哩一張bangkok機票.

唔該晒, 依家打緊去問下先

首頁

尾頁

跳至