論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

我工人10月完約要送佢走, 我打比之前用開間agent, 竟然話10月的機位已爆... 請問有無人有好既機票agent介紹 (超急)

男爵府

because 10月 is Yan Yan's New year.

原文章由 monthousand 於 08-7-21 11:35 發表
我工人10月完約要送佢走, 我打比之前用開間agent, 竟然話10月的機位已爆... 請問有無人有好既機票agent介紹 (超急)
愛一個人的優點而誠心接納他全部的缺點,就是婚姻最偉大的地方。

大宅

原文章由 GiCa 於 08-7-21 12:56 發表
because 10月 is Yan Yan's New year.

係喎!如果Visa過期係因為買唔到機票會點?

男爵府

畀面勳章

原文章由 monthousand 於 08-7-21 11:35 發表

我個工人十月十五日完約, 剛剛我的代理都幫我訂了機票去泗水, 沒有問題, 票價$2300單程回泗水. 不過我知遲些訂票會再貴啲因加燃油附加費, 到時唔只呢個價錢啦! 好早啲訂.

大宅

原文章由 marksix123 於 08-7-21 16:15 發表

我個工人十月十五日完約, 剛剛我的代理都幫我訂了機票去泗水, 沒有問題, 票價$2300單程回泗水. 不過我知遲些訂票會再貴啲因加燃油附加費, 到時唔只呢個價錢啦! 好早啲訂. ...

請問是否CA? 可否話我知agent資料. Thanks.

洋房

我工人會於9月尾返泗水過年, 星期6問過一間, 佢答我CX來回直航大約$3000-3100, 但我今日問已經要$3400-3500

別墅

Hi HiUs,

There is a promotion for CX air-ticket to 泗水.
Depart btw 27-Sep to 2-Oct : 3590
Depart on other days : 3140

You can check details and book the ticket via Cathay's website directly.

民房

原文章由 HiUs 於 08-7-21 16:38 發表
我工人會於9月尾返泗水過年, 星期6問過一間, 佢答我CX來回直航大約$3000-3100, 但我今日問已經要$3400-3500

你好,我個印印都是9月尾返泗水,但出左機票CX來回後,佢話想遲D先走,因佢的約是未到期呀?只不過提早比佢放左先,現在有無媽咪有需要呀?如果機票換名費可以本人支付,好過張機票作費。

民房

原文章由 GiCa 於 08-7-21 12:56 發表

你好,我個印印都是9月尾返泗水,但出左機票CX來回後,佢話想遲D先走,因佢的約是未到期呀?只不過提早比佢放左先,現在有無媽咪有需要呀?如果機票換名費可以本人支付,好過張機票作費。

男爵府

I booked CX from HK to Surabaya on 21 Sep at HKD2534 incl. tax.

My travel agent told me ticket fee increased from this week and 1 Oct is their Indo New Year this year.
我的曳豬囡囡在浸會順產出世架 ! 3.05kg-Oct 04; 4.9kg-Nov 04; 6.1kg-Dec 04; 6.8kg-Jan 05; 10.3kg-Dec 05; 12.0kg-Jul 06; 14.0kg-Jan 07; 14.6kg-Jun 07; 16.2kg-Jan 08; 17.6kg-Jun 08; 19.0kg-Jan 09;  19.8kg-Jun 09; 22.4kg-Jan 10; 22.6kg-Jun 10

洋房

回覆 #8 JorAmy 的文章

啱啱先俾左$買ticket 呀….早d睇到個post就好嘞….

洋房

原來cx d ticket 前日又加左價呀

洋房

回覆 #10 ck1656 的文章

單程 or 來回 ?

男爵府

Which agency? can you pm me?
原文章由 ck1656 於 08-7-24 16:40 發表
I booked CX from HK to Surabaya on 21 Sep at HKD2534 incl. tax.

My travel agent told me ticket fee increased from this week and 1 Oct is their Indo New Year this year.
盧貓貓

複式洋房

唔駛咁煩, 工人機票係平d架, 不過你出飛果陣就要俾埋DH Contract, 証明上機果個係工人囉. 我就一向用開一間旅行社幫工人出飛. 可以試下call 27212121 問一問價錢啦

首頁

尾頁

跳至