自由報料

跳至

首頁
12345...13

尾頁

別墅

由於反應真係非常熱烈!!
7-8月份既booking以經full晒啦~~

多謝各位!! thanks~~~~~

---------------------------------------------------------------------
7-8月份攝影時間表
23/07/2008 Adelaine @ Studio | Done
26/07/2008 Bobokiko @ Home | Done
30/07/2008 chickenwing2006 @ studio | Done
5/08/2008 Chim @ Studio | Done

9/08/2008 15:00-16:30 荔枝角公園 (FULL)
cky_01b | Done minijelly | Cancel
9/08/2008 16:30-18:00 荔枝角公園 (FULL)
chloe18媽媽 | Done yingwong | Done
9/08/2008 19:30-21:30 Lingha@ Studio | Done
11/08/2008 20:00-22:00 梁阿太 @ Studio | Done
16/08/2008 13:00-15:00 Winnie @ Studio |
23/08/2008 未定 Gladys @ Home |
----------------------------------------------------------------------
send左 pm/email 比我既朋友,可能我有好多以經over look左,
所以有好多朋友我都回覆唔晒啦~~ sorry~~~ 唔好意思~~
我之後有時間會再公佈新既拍攝活動比大家知!!

[ 本文章最後由 hewett 於 08-8-12 13:59 編輯 ]

大宅

plz check pm~~~

別墅

我係一位業餘既攝影c
我好有興趣同bb或小朋友影靚相!!唔知有冇人有興趣比我影呢!?

http://www.fotogb.com/hewett

呢d係我近期影既相 !!如果你都有興趣同你bb一齊影呢類型既相,
就找我啦!!
攝影地點可選擇你自己既屋企或studio 都ok !!
拍攝完畢我會同你地整個web album同sd返d相比你架
時間大約兩個星期左右啦!!
有興趣就講我知啦!!同時講埋比我知你想影既地點 bb或小朋友既年齡 想一齊攝影既人數!! 等我可以方便同大家安排拍攝時間. 多謝各位

點解我係免費!?
我正職其實係做電腦技術支援架!!因為我想學習多d 同bb&小朋友攝影既心得!!
我一般會星期6或日先得閒架!不過有時平日6點收工後都可以既 !!

名額滿晒啦 !!

[ 本文章最後由 hewett 於 08-8-7 10:29 編輯 ]

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

我想同BB影呀?你自己係咪有studio 呀?可唔可以講俾我聽近邊THX

別墅

原文章由 yuyu268268 於 08-7-19 01:44 發表
我想同BB影呀?你自己係咪有studio 呀?可唔可以講俾我聽近邊THX

我自己仲未開到STUDIO哇!! 好貴啦 !!我都仲係玩下同學下野架咋 !! 一般我去STUDIO幫人影都係租架咋 !! 租金由 180-220 一小時左右啦!!一家人都夠時間影架啦~~ 地點我租過 觀塘 同 紅磡 區!!

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我有興趣.
pm你

別墅

好哇~ 等你pm丫
原文章由 lovejy 於 08-7-19 03:05 發表
我有興趣.
pm你

公爵府

pm左你喇.
你有冇msn可以詳細傾?

別墅

有哇~~係我個post既右下角有msn可以add架
原文章由 lovejy 於 08-7-19 03:12 發表
pm左你喇.
你有冇msn可以詳細傾?

公爵府

add左你.你睇唔睇到?
冇on?

男爵府

我有興趣呀
小朋友剛2YRS, 女, 時間地點未定

原文章由 hewett 於 08-7-19 00:36 發表
我係一位業餘既攝影c
我好有興趣同bb或小朋友影靚相!!唔知有冇人有興趣比我影呢!?

http://www.fotogb.com/hewett/horace2
http://www.fotogb.com/hewett/namnam
http://www.fotogb.com/hewett/winbb
http://www.fo ...

大宅

回覆 #1 bb716 的文章

I'm interested, please count me in!

別墅

我PM咗你啦,請回覆,THANK!
歡迎內進參觀http://www.flickr.com/photos/raymondirenebb_siuwun/

男爵府

2024年龍年勳章 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我有興趣喎
都add左你啦
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

別墅

回覆 #14 hewett 的文章

HI,

我好有興趣, 已經add咗你, 我個女15個月大

大宅

i want too pls pm me

侯爵府

PM咗你,請回覆~~thx~

大宅

我pm左 la, 等你回覆,thanks!!

公爵府

免費同你BB&小朋友一齊影靚相

Please check PM.

[ 本文章最後由 danielboy 於 08-7-19 11:34 編輯 ]

大宅

我有興趣呀 thx

msn [email protected]

首頁
12345...13

尾頁

跳至