自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

請問有冇人知頭先蔡瀾介紹的牛腩舖係邊區?

男爵府

好媽媽勳章

老闆件衫寫住『九記』

別墅

九記牛腩 中環歌賦街
歡迎大家Click去睇Celia&Amelia's Blog ******************************************************* :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

西灣河太安樓果間 ??????

不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

大宅

好媽媽勳章

原文章由 macaw 於 08-7-20 21:26 發表
九記牛腩 中環歌賦街

係呀係中環

伯爵府

畀面勳章

原文章由 macaw 於 08-7-20 21:26 發表
九記牛腩 中環歌賦街

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

你地有冇試過, 係咪真係好好食呀

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

老公話帶過我去食
係我唔記得o者

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我都諗住下個月揾一日去香港一日遊呀!!
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

男爵府

食過覺得ok 啦, 但唔會心思思想再食, 亦都唔會覺得唔好食

洋房

我覺得野食ok, 但唔算好好味果隻. 最有趣係有用膳時間. 佢地用膳時, 會欄住唔做生意. 好攪笑 !!

公爵府

畀面勳章

咖哩牛腩好好味.........

珍珠宮

佢地做d牛腩真係好好味,連湯都想飲埋
真係串得有道理
原文章由 timlau 於 08-7-21 17:13 發表
我覺得野食ok, 但唔算好好味果隻. 最有趣係有用膳時間. 佢地用膳時, 會欄住唔做生意. 好攪笑 !!

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

試過, 都好味嘅, 但不至於會好味到會再次幫襯囉, 至於service (而且好肥, 我本人唔鍾意)
食過一D唔出名店舖的牛腩仲好味過佢多多聲。

[ 本文章最後由 Giant 於 08-7-21 17:54 編輯 ]
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

禁止訪問

珍珠宮

果碗湯最正,淨湯要
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

水晶宮

試過九記d牛腩係幾好味,但我嫌遠又唔方便

所以比較鐘意去筲箕灣東大街果間安利

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

係呀,真係好好食呀,不過而家戒左食牛啦,所以無左去食啦,加上而家好似都唔太鐘意食牛啦,我好懷念第一次去勝記個時,食左兩碗呀,老公仲話我傻呀,食兩碗咁多.........

原文章由 minichong 於 08-7-21 17:51 發表
可能我吾識欣賞, 覺得一般

反而元朗的勝利牛丸, 就成日令我心思思想入元朗食

禁止訪問

禁止訪問

畀面勳章

首頁

尾頁

跳至