想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

我於07年2次小x後一直都有看中醫, 但現在還未成功, 聽講天喜丸有帮助, 上個月買了一盒但未開始食, 請問有無sisters 食過天喜丸, 上來share你們成功or失敗的經驗啦

男爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

有~我生第一個係醫生開比我既排卵丸,生左個女今年4歲,其實我

本身係好難有bb既,所以我先要食約,又要照輸卵管,睇下係咪通,如

果唔係食黎都冇用,後來我又想生多個,咁嗰時睇到bk有d媽咪話有

隻叫天喜丸食左會生仔咪試下囉,食左3個月,點知真係又有左,不過

我都係廣華生二胎就冇得照,到生完嗰刻先知,真係比我生到啫啫仔

大宅

原文章由 buu2 於 08-7-19 12:55 發表
我於07年2次小x後一直都有看中醫, 但現在還未成功, 聽講天喜丸有帮助, 上個月買了一盒但未開始食, 請問有無sisters 食過天喜丸, 上來share你們成功or失敗的經驗啦 ...

我公司都有代理呢隻產品,但佢好似咩都醫好,我就唔敢試了。你老公有沒有一齊睇中醫呀?有時未必關你事喎。

男爵府

天喜丸咁勁,我都想試吓!!!
但佢只係for生仔or有其他用途?
有無副作用?
安唔安全?
會唔會生崎b?
where buy and how much?

男爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 thundersml 於 08-7-20 17:41 發表
天喜丸咁勁,我都想試吓!!!
但佢只係for生仔or有其他用途?
有無副作用?
安唔安全?
會唔會生崎b?
where buy and how much?

佢個盒嗰度寫係香港制造,呢隻野個發明人係男人黎,佢比佢老婆食

佢呢個秘方,生左7胎都係男仔,好似話食白鳳丸係生女,天喜丸就生

男仔,我就未試過白鳳丸

天喜丸係屈人寺或媽寧有得賣,大約係百幾蚊,如你真係想試我可以

話比聽我點食佢d葯,不過佢有敎你點食既.....

祝你早日生個b

男爵府

好媽媽勳章

我都食左天喜丸已經2個月了
以前M要2-4個月一次..每次來M仲要係腰酸背痛..個空勁谷勁痛...
而家食左2個月...
6月已經係DAY28來左一次..
7月已經係DAY29來左
腰酸背痛..個空勁谷勁痛..的辛苦感覺完全冇
晒......呀
我食天喜丸都係當條理身子...等M期正常半年先再生BB

大宅

好媽媽勳章

我今個月食左排卵丸,唔知可唔可以食天喜丸??

男爵府

原文章由 siucandy 於 08-7-21 11:48 發表
我今個月食左排卵丸,唔知可唔可以食天喜丸??

我都食左醫生開比我既排卵丸食左一個月,因為很貴呢...之後咪食

天喜丸囉,就咁就食左三個月,就bingo了

係呀,食天喜丸係可以幫助月經準d,咁就容易bingo,但當然個個人

身體唔同啦,仲有戒飲凍野和同c6 dodo完揾枕頭"si"高pat pat 來

側訓 ,唔好郁唔好咁大動作,最好一覺到第二朝,我係咁做,希望你地

都成功啦

大宅

回覆 #8 WinnieJason 的文章

After seeing your message, I really want to buy 天喜丸 to try try because my cycle can be up to 40 days!! How many pills to take per day?? Eat until 排卵?? Can you share?? tks!!

男爵府

原文章由 Mabel1218 於 08-7-21 13:36 發表
After seeing your message, I really want to buy 天喜丸 to try try because my cycle can be up to 40 days!! How many pills to take per day?? Eat until 排卵?? Can you share?? tks!!

嘩!!乜你d英文咁好,我要問人先明呀

其實佢嗰盒野都有敎,我係咁食既,第一個月早晚食一粒,第二個月都

係早晚食一粒,第三個月早晚食二粒,記得係月經完左先食~昌準時

食如你定左10點日日都係10點,仲有

--------------->最最最緊要係如你經期係30的話,如你是1號

咁就加7日咁即係8號咁再係30號減7日咁即係23號,簡單d講9

號至22號係嗰排dodo係最容易中,最好黃金時間係9號至22號

再中間嗰幾日啦,如頭七尾七努力都無用,因卵子未游到卵巢,呢個係

醫生敎我的你可以試試

大宅

我都有叫老公一齊睇中醫, 但ec話巨身體好好唔使睇. 西醫都睇左啦, 不過Dr. Tay話我地正常,要我地續試 唔同我地用其他方法. 呢半年朝朝量體溫gr la, 都唔成功.

男爵府

原文章由 buu2 於 08-7-21 14:09 發表
我都有叫老公一齊睇中醫, 但ec話巨身體好好唔使睇. 西醫都睇左啦, 不過Dr. Tay話我地正常,要我地續試 唔同我地用其他方法. 呢半年朝朝量體溫gr la, 都唔成功. ...

唔好心急,調理好快到你

大宅

我經期好準ga, 28day,咁食天喜丸有無帮呢??

男爵府

原文章由 buu2 於 08-7-21 14:19 發表
我經期好準ga, 28day,咁食天喜丸有無帮呢??

我唔知食天喜丸幫唔幫到你,但呢隻丸係寫明係好易生到仔囉...

珍珠宮

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

我半年前食咗3個月, 唉...乜都冇...

別墅

原文章由 buu2 於 08-7-19 12:55 發表
我於07年2次小x後一直都有看中醫, 但現在還未成功, 聽講天喜丸有帮助, 上個月買了一盒但未開始食, 請問有無sisters 食過天喜丸, 上來share你們成功or失敗的經驗啦 ...

我年半前都小x過一次. 之後都有睇中e. 又食過3個月排卵藥. 但都唔成功. 上個月都開始食天喜丸. 不過到而家都未有好消息. 所以都唔知天喜丸幫唔幫到自己.

男爵府

原文章由 Arielchan 於 08-7-21 21:40 發表
我半年前食咗3個月, 唉...乜都冇...

有時都要好多野配合,如你輸卵管係唔通,食左都幫唔到你呢,睇完我既post有無試下我既方法

男爵府

原文章由 E~E 於 08-7-21 21:50 發表

我年半前都小x過一次. 之後都有睇中e. 又食過3個月排卵藥. 但都唔成功. 上個月都開始食天喜丸. 不過到而家都未有好消息. 所以都唔知天喜丸幫唔幫到自己. ...

唔好放棄,加油

大宅

好媽媽勳章

我前日開始食天喜丸,今日去小便發覺d小便好黃,其實會唔會咁架???

大宅

雖然買左個多月,我還未開始食天喜丸呀, 因為現在m come. 不知道食左會有何反應, 心大心細

首頁

尾頁

跳至