美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

各位媽咪,岩岩睇報紙見到蘋果介紹化粧品開倉,套BOOTS套裝好平呀!四支產品加個化粧袋只係HK$36, 呢set小朋友用都唔錯架,夠溫和,我自己一向都用開佢架,估唔到香港無左專門店,係呢度搵得番!! 超開心呀!!!

原 價 : $225
開 倉 價 : $36

仲有以下呢d心水..

原 價 : $179.9
開 倉 價 : $72

小朋友會好鍾意的香水

原 價 : $280
開 倉 價 : $49

我今日係呢度見到開倉資料

開 倉 日 期 : 7 月 21 日 至 31 日
開 倉 時 間 : 10:30am-7:00pm ( 星 期 一 至 五 )
10:30am-2:00pm ( 星 期 六 )
開 倉 地 點 : 新 蒲 崗 大 有 街 34 號 新 科 技 廣 場 1210 室
付 款 方 法 : 只 收 現 金   查 詢 : 名 牌 化 妝 品 開 倉 ( 8228 2820 )

「蘋果日報」

http://appledaily.atnext.com/template/apple_sub/art_main.cfm?iss_id=20080719&sec_id=38163&subsec_id=7193909&art_id=11368071

[ 本文章最後由 Jacos 於 08-7-21 01:00 編輯 ]

複式洋房

回覆 #1 Jacos 的文章

any one go there? are the things cheap as post on newspapers, for I want to go but it is quite far away from my home.

珍珠宮

睇o左個link law,d貨有d似係雅施d貨黎之wow!!!
果個clinique 化妝袋,我早一排在雅施d街鋪佢地d膠籮都搵到黎賣,係有紫色&粉紅色兩種law,而我就買o左個紫色一模一樣,都一樣只係$6之嗎!!!!都真係唔駛$20 wow!!!
果支clinique lipgloss,如果係sample size,o甘就連sasa,卓悅都會買到la,
唔駛o甘山長水遠一定去新蒲崗個倉law!!!!

原文章由 Jacos 於 08-7-19 20:24 發表
各位媽咪,岩岩睇報紙見到「蘋果」介紹化粧品開倉,套BOOTS套裝好平呀!四支產品加個化粧袋只係HK$36, 呢set小朋友用都唔錯架,夠溫和,我自己一向都用開佢架,估唔到香港無左專門店,係呢度搵得番!! 超開心呀!!!

http: ...
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

去唔去都唔會係太大損失law!!!

原文章由 wai001 於 08-7-22 13:24 發表
睇o左個link law,d貨有d似係雅施d貨黎之wow!!!
果個clinique 化妝袋,我早一排在雅施d街鋪佢地d膠籮都搵到黎賣,係有紫色&粉紅色兩種law,而我就買o左個紫色一模一樣,都一樣只係$6之嗎!!!!都真係唔駛$20 wow!!!
果支cli ...

我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

唔去開倉度買野,只係去下雅施果d街鋪,有時都一樣買到la,唔駛特登,山長水遠去倉度買野lo wow!!!

原文章由 wai001 於 08-7-22 13:25 發表
去唔去都唔會係太大損失law!!!

珍珠宮

有d貨,好似係d好out o既貨黎wow!!!

原文章由 wai001 於 08-7-22 13:36 發表
唔去開倉度買野,只係去下雅施果d街鋪,有時都一樣買到la,唔駛特登,山長水遠去倉度買野lo wow!!!

珍珠宮

得罪d講一句,都唔知係咪雅施將佢地d街鋪貨買唔去d死貨,就擺去開倉sell 埋佢law!!!

等個個人都以為去倉度買野好jetso wow!!!

原文章由 wai001 於 08-7-22 13:24 發表
果支cli ...

[ 本文章最後由 wai001 於 08-7-22 13:42 編輯 ]

珍珠宮

畀面勳章

d貨好out喎,係佢地d地舖都見到d化妝袋有得賣啦

首頁

尾頁

跳至