跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

你好,
我的BB 就快要報名讀 N1 了,我只想他讀半日的班,請問有那一間有呵,謝謝!
我囝囝叫 "小梓駿"、囡囡叫 "小梓妍"

大宅

天盛的小天使

大宅

回覆 #2 momoshop 的文章

天水圍翠湖居英藝!!!!

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我阿仔報咗小天使N1,8月15日開學啦

大宅

rcywong,

係呀! 我囡囡係n1上午, 琴日先開家長會, 你有冇去呀???

quote]原文章由 rcywong 於 08-7-19 20:21 發表
我阿仔報咗小天使N1,8月15日開學啦 [/quote]

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

阿仔都係N1上午,琴日我都有去到。
我坐咗近窗第一行。
原文章由 等待BB的小貓 於 08-7-20 13:26 發表
rcywong,

係呀! 我囡囡係n1上午, 琴日先開家長會, 你有冇去呀???

quote]原文章由 rcywong 於 08-7-19 20:21 發表
我阿仔報咗小天使N1,8月15日開學啦:funny ...

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

請問小天使半日 n1 收費幾多啊 ?
hello hello ~~

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

$1,500/月全包,N1係唔使穿校服,穿便服波鞋。

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

小天使N1係返星期一至六

大宅

果日大棚人, 我都係近窗的一邊, 我坐第二行呀, 我無耐就出左出喇, 校長都未講完, 因為囡囡喊見唔到daddy mommy, 最後由daddy聽晒全程. 睇相我就唔識得你囝囝係邊個添, 你果日係咪都有帶囝囝去架, 因我有印象見過你囝囝人名個label(x愉楓), 我仲諗個名愉字放中間又幾好喎. 我囡囡叫x欣齊呀. 15/8開課週認下你地先.

原文章由 rcywong 於 08-7-20 20:26 發表
阿仔都係N1上午,琴日我都有去到。
我坐咗近窗第一行。

[ 本文章最後由 等待BB的小貓 於 08-7-22 18:14 編輯 ]

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

等待BB的小貓
你好!我記得你囡囡個名呀!
我果日有帶囝囝、daddy、同佢家姐都有去。
我囝囝名叫x國楓,因家姐叫x國榆,我攞咗佢地名最尾個字做label〔榆楓媽〕
等開學果日見啦

大宅

rcywong,

係咩! 咁我記錯左添, 不過果度真係有個x愉x既小朋友, 即唔係你囝囝喇! 到時同你相識下先.

題外話, 你係天水圍有冇相識做facial既地方呀, 越來越黃面婆喇, 相搵間近近地, 又唔貴, 又唔sale野既做facial, 你有冇好介紹呀?

原文章由 rcywong 於 08-7-22 19:45 發表
等待BB的小貓
你好!我記得你囡囡個名呀!
我果日有帶囝囝、daddy、同佢家姐都有去。
我囝囝名叫x國楓,因家姐叫x國榆,我攞咗佢地名最尾個字做label〔榆楓媽〕
等開學果日見啦 ...

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

唔僅要!我冇係天水圍做facial,我係落元朗做。佢地係一個package做,一個package有5x格,每次佢地會睇你果日皮膚嚟幫你做之後就鉤格仔,我一星期做一次每次鉤4格。大概$360.一次。好在佢地可以做免息分期。

[ 本文章最後由 rcywong 於 08-7-22 22:16 編輯 ]

大宅

rcywong,

我都係元朗開左package但成日都唔願落元朗, 想搵間就腳d, 但問極都冇咩答案, 不過我諗我都會試下商場2樓間自然美.

你好捨得呀, $360一次你都做, 我expect200度一次渣.

原文章由 rcywong 於 08-7-22 22:13 發表
唔僅要!我冇係天水圍做facial,我係落元朗做。佢地係一個package做,一個package有5x格,每次佢地會睇你果日皮膚嚟幫你做之後就鉤格仔,我一星期做一次每次鉤4格。大概$360.一次。好在佢地可以做免息分期。 ...

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

等待BB的小貓

其實我都唔係好捨得,我一個月平均做2-3次。
想問下你囡囡打咗水痘針同肺炎鏈球菌針未呀?我想同阿仔打,我問過我睇開個醫生都幾貴,水痘$4xx,肺炎$7xx,兩支針加=$1xxx。你知唔知邊度打會平d?

大宅

rcywong,

2樣都打晒喇!

肺炎鏈球菌針好似大約$700, 我果時係13及15個月, 打2針, 而家過2歲打1針ok喇(天耀—何楚明)!

水痘針係新北江新e務所, 好似叫葉文偉, 佢手勢幾好, $350.

原文章由 rcywong 於 08-7-23 22:43 發表
等待BB的小貓

其實我都唔係好捨得,我一個月平均做2-3次。
想問下你囡囡打咗水痘針同肺炎鏈球菌針未呀?我想同阿仔打,我問過我睇開個醫生都幾貴,水痘$4xx,肺炎$7xx,兩支針加=$1xxx。你知唔知邊度打會平d? ...

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

等待BB的小貓
噚日幫阿仔打咗肺炎針啦,$720.等2星期後兩打水痘$400.

首頁

尾頁

跳至