跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問...你地有冇好介紹呀?
www.fotop.net/hoisuet

侯爵府

你住邊區呀?

原文章由 moneytim 於 08-7-22 10:50 發表
請問...你地有冇好介紹呀?

複式洋房

原文章由 ohmygosh 於 08-7-23 01:52 發表
你住邊區呀?

我住屯門..其實去元朗/ 旺角/ 荃灣/ TST都OK
但要番工, 所以得星期6/日先得...

大宅

我有朋友係教幼稚園, 佢係英文人, 教育電視都有佢的節目, 而佢妹妹都係教Playgroup, 我之前同佢提過想去playgroup, 佢話睇下有無時間, 如果有佢會出來租場教, 主要學親子活動同教英文, 但我無問到幾錢喎!!!! 因為要夠人數先可以book場, 你地有興趣我就去問下佢!!!! 反正我都揾緊!!!!

複式洋房

原文章由 JessBB 於 08-7-23 11:49 發表
我有朋友係教幼稚園, 佢係英文人, 教育電視都有佢的節目, 而佢妹妹都係教Playgroup, 我之前同佢提過想去playgroup, 佢話睇下有無時間, 如果有佢會出來租場教, 主要學親子活動同教英文, 但我無問到幾錢喎!!!! 因為要 ...

好呀..

大宅

原文章由 JessBB 於 08-7-23 11:49 發表
我有朋友係教幼稚園, 佢係英文人, 教育電視都有佢的節目, 而佢妹妹都係教Playgroup, 我之前同佢提過想去playgroup, 佢話睇下有無時間, 如果有佢會出來租場教, 主要學親子活動同教英文, 但我無問到幾錢喎!!!! 因為要 ...

我都有興趣喎,我想妹妹同差唔多大既朋友仔一齊玩呀,不過要九月後先得,星期六日都okay。地點最好在荃灣/旺角/尖沙咀。等你好消息!

大宅

原文章由 moneytim 於 08-7-23 14:36 發表

好呀..

moneytim,720個日我坐你後面呀,紅色頭巾bb呀!你女女好得意好斯文呀~仲有,相裏面個蝴蝶頭箍係邊度買架?

別墅

雪媽,你之前唔係join佐一個架咩

別墅

我都想join呀, 如有消息請電郵給我呀, thanks.

[email protected]

珍珠宮

i want to join, too. pls pm me. [email protected]

複式洋房

我都想join playground.where?how much?

大宅

我都想join呀, 如有消息請電郵給我呀, thanks

大宅

i wanna join too, pls pm me if any information! thx

複式洋房

I wanna join too! Sounds interesting and fun! Pls PM me or send email: [email protected]

大宅

Me too. Please PM me or email : [email protected]

複式洋房

Me too, i wanna join too... please email me at [email protected] thx.

大宅

你地考唔考慮呢個呀

http://forum.baby-kingdom.com/vi ... &extra=page%3D1

洋房

我都好想比仔仔參加,有的話,請通知o
謝!

複式洋房

原文章由 JOESPHINE 於 08-7-23 19:32 發表
雪媽,你之前唔係join佐一個架咩

FULL左, JOIN吾到.

複式洋房

原文章由 蛋撻 於 08-7-23 15:44 發表

moneytim,720個日我坐你後面呀,紅色頭巾bb呀!你女女好得意好斯文呀~仲有,相裏面個蝴蝶頭箍係邊度買架?

KINGKOW買架 多謝..其實佢一D都吾斯文架.

首頁

尾頁

跳至