跳至
[2008年] 去bb展

首頁

尾頁

別墅

我地大家咁大個肚,仲有冇人打算去bb展?第一日係8月8日,星期五,會唔會少人d呢?

大宅

回覆 #1 celeo 的文章

一定要去,應該可以添置很多BB用品...
我諗個個都大肚架啦...應該無問題的~
不過我都要等老公放假,星期日先去!

別墅

買完o野唔知有冇送貨?冇得送貨真係唔知點拎返屋企喎...

別墅

買完o野唔知有冇送貨?冇得送貨真係唔知點拎返屋企喎...

男爵府

本來諗住去,但我都買得8899,去到都唔知有乜可以買

別墅

我原先都諗住8/8請假去, 但諗諗下都係唔去, 因為怕行得耐又無得坐, 又多人迫餐朦, 去到可能要大量訂先至低, 平都唔平得好多, 所以我上星期六去左護協入貨, d野比出面平, 不過種類唔算多, 我都買到5-6成bb用品

洋房

大家咁大個肚, 唔好去迫啩.........有d危

大宅

我想問一下BB展到底賣D咩呢,我本身都想係BB展買,但係D媽咪話唔會平好多,所以我就係荷花入左好多貨,買左4千幾蚊!

男爵府

原文章由 carmen_tabo 於 08-7-21 16:54 發表
我原先都諗住8/8請假去, 但諗諗下都係唔去, 因為怕行得耐又無得坐, 又多人迫餐朦, 去到可能要大量訂先至低, 平都唔平得好多, 所以我上星期六去左護協入貨, d野比出面平, 不過種類唔算多, 我都買到5-6成bb用品:excite ...

我老公話,2個人既車錢加入場費都唔少....

大宅

認識瑞士牛牛第一回

老公應承咗我9號嗰日一早就去,因為我哋想行吓,又唔會買太多嘢,所以都會去。

原文章由 celeo 於 08-7-20 23:34 發表
我地大家咁大個肚,仲有冇人打算去bb展?第一日係8月8日,星期五,會唔會少人d呢?
教育便是一輩子的承諾

大宅

認識瑞士牛牛第一回

我就覺得會展係一次過多啲選擇,之於平唔平就唔知,因為我生第一個時都無話買咗好多嘢,之於荷花我都覺得佢唔平,不過啲貨就夠集中,唔駛四圍去搵。

原文章由 emily423 於 08-7-21 20:19 發表
我想問一下BB展到底賣D咩呢,我本身都想係BB展買,但係D媽咪話唔會平好多,所以我就係荷花入左好多貨,買左4千幾蚊!
教育便是一輩子的承諾

洋房

回覆 #6 carmen_tabo 的文章

Agree...我大部份用品都是在此買的,其實奶樽及濕紙巾幾平ga。現時行得耐都肚痛、腳痛,不知到時能否應付!

洋房

原文章由 yoyo414 於 08-7-22 06:48 發表
Agree...我大部份用品都是在此買的,其實奶樽及濕紙巾幾平ga。現時行得耐都肚痛、腳痛,不知到時能否應付!

複式洋房

我會8月8日一早去入貨
eg.steam 機 >>> Tommee Tippee

別墅

Avent 都會做特價...$600套裝

大宅

我咩都未買,全部諗住BB展先買...究竟兩公婆拎唔拎到咁多野呢?我住TKO好遠喎...點算呀?

大宅

我老公就係話因為拎唔到既關係,話睇下就算,唔好買野.....

公爵府

認識瑞士牛牛第三回

我都心大心細...怕到時行行下陣痛

大宅

認識瑞士牛牛第一回

如果你諗住去睇吓,唔買嘢,都可以照入BB會,因為好多時即場入會都會有禮物送,不過聽講今年比舊年送小咗。

我就因為要買大仔啲嘢所以都會睇吓有無啲特別嘢買。

原文章由 emily423 於 08-7-25 21:47 發表
我老公就係話因為拎唔到既關係,話睇下就算,唔好買野.....
教育便是一輩子的承諾

大宅

認識瑞士牛牛第一回

如果太多嘢買,有朋友車你會好啲。

不過,我有第一個時去BB展都淨係買咗套steam 機同奶樽。

其他嘢想都買唔到啦。
原文章由 va822 於 08-7-25 19:47 發表
我咩都未買,全部諗住BB展先買...究竟兩公婆拎唔拎到咁多野呢?我住TKO好遠喎...點算呀?
教育便是一輩子的承諾

首頁

尾頁

跳至