懷孕前後

跳至

首頁
12345...8

尾頁

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章

我之前喺studio123影大肚相,噚日去咗攞相...好開心啲相影得好"正",好sweet,最後要晒所有130張相(晒4R相+softcopy CD+slideshow website)都係俾咗total $1800...等我第日俾番孖b睇吓佢哋媽咪又幾"索"先!!
~錫晒您喔~

大宅

有無得睇啊??
我都影過2次啦
因為係朋友操刀
所以影咁多
我見其他係果度影既mami都影得好靚
mama:肥脾phoebie bb:纖腰冰(冰)

大宅

好媽媽勳章

我都啱啱攞咗相,但係得80幾張相咋~~我無晒相都,total$1500,不過都幾靚
原文章由 JCarCar 於 08-7-25 15:10 發表
我之前喺studio123影大肚相,噚日去咗攞相...好開心啲相影得好"正",好sweet,最後要晒所有130張相(晒4R相+softcopy CD+slideshow website)都係俾咗total $1800...等我第日俾番孖b睇吓佢哋媽咪又幾"索"先!! ...

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章

妳咪話呀, 我都真係覺得妳超"索"呀靚媽咪...流晒口水添

原文章由 JCarCar 於 08-7-25 15:10 發表
我之前喺studio123影大肚相,噚日去咗攞相...好開心啲相影得好"正",好sweet,最後要晒所有130張相(晒4R相+softcopy CD+slideshow website)都係俾咗total $1800...等我第日俾番孖b睇吓佢哋媽咪又幾"索"先!! ...

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章

咁到低幾多週去影好呀?
我都想影呀, 但老公唔肯一齊 ...

見到人哋d相, 好sweet, sweet呀

cindy83215, 可唔可以比我條link我睇下呀? (sorry, 好8呀!)

原文章由 cindy83215 於 08-7-25 15:35 發表
我都啱啱攞咗相,但係得80幾張相咋~~我無晒相都,total$1500,不過都幾靚

大宅

phoebie

我都想睇吓你啲靚相,可以pm俾我睇嘛?
我pm條link俾你啦!!

原文章由 phoebie 於 08-7-25 15:11 發表
有無得睇啊??
我都影過2次啦
因為係朋友操刀
所以影咁多
我見其他係果度影既mami都影得好靚
~錫晒您喔~

大宅

睇左啦
d相影得靚
我諗都係因為真人靚囉
我d相比較麻煩d至睇到
唔好意思

大宅

好媽媽勳章

我都有興趣影呀, 可唔可以pm條link比我睇呀? Thank you!

原文章由 JCarCar 於 08-7-25 15:46 發表
phoebie

我都想睇吓你啲靚相,可以pm俾我睇嘛?
我pm條link俾你啦!!

男爵府

我都係去STUDIO123影呀。。。但係點解我覺得我果D影得咁差 咁醜樣既。。。唉。。。

大宅

acpeanuts

pm咗你啦!!

原文章由 acpeanuts 於 08-7-25 16:08 發表
我都有興趣影呀, 可唔可以pm條link比我睇呀? Thank you!
~錫晒您喔~

洋房

請問可唔可以pm條link比我睇呀﹖ 我都好想影翻輯相留念﹐第日比阿仔/阿女睇翻一定會好開心。 話晒都係人生一個
special 經歷嘛﹗ 不過想睇下邊間既影得好D.
Thank you!

大宅

好努力咁upload緊
比少少時間我

大宅

人地話影大肚相係可以防止產前產後抑鬱架
大家唔好省呢d錢
+多兩錢肉緊叫埋老公一齊影啦

男爵府

JCarCar, Phoebie, Cindy83215,

我都好想去影呀!可唔可以比d資料我呀。唔該

Thanks a lot!

大宅

回覆 #14 woobear 的文章

你好啊
我果d只係一個業餘朋友幫我影架喳

大宅

好媽媽勳章

jcarcar,

麻煩你地可以send 俾我欣賞一下, 因為我老公成日都叫我去影, 我都唔知會影d 咩post既 相.

大宅

好媽媽勳章

all mama
你地上去睇吓啦~~
戲醜la~~
http://www.studio123.hk/onlinealbum/2008-07-04/mschan.html

禁止發言

大宅

回覆 #17 cindy83215 的文章

睇左啦
都好靚啊
你地2個笑得好自然好sweet啊

大宅

好媽媽勳章

我問我叔仔主角靚唔靚,佢話"效果靚"哈哈~~
原文章由 phoebie 於 08-7-25 17:26 發表
睇左啦
都好靚啊
你地2個笑得好自然好sweet啊

首頁
12345...8

尾頁

跳至