跳至

首頁

尾頁

大宅

我阿b食開A+, 但而家藥房賣到$204,
又成日無貨, 又2日無得大大,
係網上訂尿片時,
見到日本既奶粉平過A+,
想轉奶粉但又未食過唔知邊隻好,
請各位比D意見啦!!
Thanks !!
喜樂的心,便是良藥;
優傷的靈,使骨乾枯. (箴 17:22)

別墅

我BB食緊明治,食得都好好,好吸收,一日去兩次大大。如果每次頂8罐,每罐$188左右啦。 不過都要看你BB適唔適合食。初頭最好買一罐試下先。

原文章由 熹曈媽咪 於 08-7-19 00:20 發表
我阿b食開A+, 但而家藥房賣到$204,
又成日無貨, 又2日無得大大,
係網上訂尿片時,
見到日本既奶粉平過A+,
想轉奶粉但又未食過唔知邊隻好,
請各位比D意見啦!!
Thanks !! ...

禁止訪問

大宅

我牛精仔都係食明治,佢都好吸收,
手瓜腳瓜都起展.

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

別墅

我bb女都係食雪印,好好吖,日日有便便.
@185鑵-卓越買平d

大宅

我囡囡係食beanstalk雪印,又白又滑, 一日一便便
一次訂8罐@hk$183鑵

禁止訪問

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆 #6 Venchu 的文章

大宅

卓悅係820g 架, 應該無左880g 係市面架喎,

原文章由 小樹怡 於 08-8-2 09:01 發表
卓越買係820 定 880架??

大宅

想問下你地bb食明治d大便係咪好稀架?我個仔佢食左除左皮膚白滑之外,大便都好好,一日一兩次,但就好大篤同有酸叔味,仲水水地,不過就有渣,個多禮拜後就轉左雪印,都係每日有大便(無咁稀),但塊面有粒粒同紅色一達達,唔知轉番明治好唔好

複式洋房

小謙仔朱媽 : 你早幾日一定無睇Apple Daily Newspaper,報紙話不好因為便便成日換奶粉,除非便秘!

大宅

原文章由 boscomama 於 08-8-4 07:08 發表
小謙仔朱媽 : 你早幾日一定無睇Apple Daily Newspaper,報紙話不好因為便便成日換奶粉,除非便秘!

係呀??查實我都唔想轉架,但好驚佢係肚疴,疴得勁會脫水麻!不過大便總好過無,我問過一個bb食森永的朋友,佢話食日本奶粉d大便係稀d喎!

大宅

明治嬰兒奶粉(細仔)

因為bb唔食,手上有11罐全部HK$1,815. 散買每罐$170

有興趣可pm

[ 本文章最後由 pigfat 於 08-8-4 17:36 編輯 ]

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

之前買入了大量,現多出了5罐:
雪印BEANSTALK 細仔 (0-8個月)
880g 到期日: 09年6月
(如能在新界北交收: 上水,粉嶺,大埔...,5罐可以平少少)
交收地點: 火車站沿線;或者九龍塘/樂富地鐵站;
亦可以在元朗區

有意請PM我啦,謝謝

首頁

尾頁

跳至