跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

上星期五我自己係屋企同雪雪影左學生相,自己影埋print埋,計落條數都只係用左$3蚊,已經有一打相,至於效果我自己就覺得ok,唔知大家點睇呢!
歡迎大家參觀"李家的牧場物語"李家牧場,有隻好勤力賺錢既大老鼠,一隻兇惡既大白兔,一隻成日俾大白兔鬧既馬女,一隻入左金霸王電芯既雞女,而家多左隻豬仔添呀∼

大宅

好得...我都想同卡臣係屋企影, 你點print出來...做到細細格...請教下我....
原文章由 小巫女女 於 08-8-4 03:54 發表
上星期五我自己係屋企同雪雪影左學生相,自己影埋print埋,計落條數都只係用左$3蚊,已經有一打相,至於效果我自己就覺得ok,唔知大家點睇呢!
http://us.f6.yahoofs.com/hkblog/pDVgI4GRGBhnnOB9nYwvLiSB2Bs-_1/blog/2008 ...
歡迎進入Carlson BB => 相簿 +新加入的Blog
Carlson 媽媽卡臣媽放棄了廚藝學院學做西式包點學徒喇!!, 真可惜!

子爵府

嘩~ 咁大個女呀?

浩揚的証件相, 我都係自己影架. 跟住用 s/w 自己 print.

原文章由 小巫女女 於 08-8-4 03:54 發表
http://us.f6.yahoofs.com/hkblog/pDVgI4GRGBhnnOB9nYwvLiSB2Bs-_1/blog/2008 ...

大宅

好媽媽勳章

之前我係軟硬電腦果邊既topic度搵到呢個software,好好用架,你地有興趣都試下!
http://www.openplatform.com.hk/Chinese/photoDIY.htm

原文章由 fallenstar023 於 08-8-4 08:45 發表
好得...我都想同卡臣係屋企影, 你點print出來...做到細細格...請教下我....

歡迎大家參觀"李家的牧場物語"李家牧場,有隻好勤力賺錢既大老鼠,一隻兇惡既大白兔,一隻成日俾大白兔鬧既馬女,一隻入左金霸王電芯既雞女,而家多左隻豬仔添呀∼

複式洋房

Hi,

你 DIY 幅証件相超正, 我前日同亞仔係屋企附近影相鋪影咗, 要$25-12張. 琴日攞相, 質數勁差, 我同老公都 我琴晚仲 要係'西貢區'投訴佢. 今日打算去第間補飛, 好彩睇到你教路

請問是不是免費 download 你download 邊個軟件:Wallet Photo DIY2R photo DIY

原文章由 小巫女女 於 08-8-4 18:52 發表
之前我係軟硬電腦果邊既topic度搵到呢個software,好好用架,你地有興趣都試下!
http://www.openplatform.com.hk/Chinese/photoDIY.htm

[ 本文章最後由 karen_bb 於 08-8-4 20:53 編輯 ]

大宅

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

嘩!!!!!!做左家姐真係唔同晒喎,好大個女呀,唔識佢以為小學生呀!

大宅

好媽媽勳章

karen_bb,
我係直接download photodiy18.exe(即係佢有隻磁碟圖片公仔果度),其他兩個software係用黎整2R相架,所以你要整証件相,就要用photodiy18.exe果個喇!而佢呢3個software都係完全免費,只要你唔係用於商業用途,就冇問題架喇!

原文章由 karen_bb 於 08-8-4 19:45 發表
Hi,

你 DIY 幅証件相超正, 我前日同亞仔係屋企附近影相鋪影咗, 要$25-12張. 琴日攞相, 質數勁差, 我同老公都 我琴晚仲 要係'西貢區'投訴佢. 今日打算去第間補飛, 好彩睇到你教路

請 ...

大宅

好媽媽勳章

今日見到各位都話雪雪呢張相好大個囡,我開頭都唔多覺,但今日搵返大家姐入學前影既學生相一比,發覺佢真係好大個,大家睇下係唔係!mouth: (大家姐影時已足3歲)

[ 本文章最後由 小巫女女 於 08-8-5 01:12 編輯 ]

大宅

唔知點解download唔到....重有冇其他方法download...
原文章由 小巫女女 於 08-8-4 18:52 發表
歡迎進入Carlson BB => 相簿 +新加入的Blog
Carlson 媽媽卡臣媽放棄了廚藝學院學做西式包點學徒喇!!, 真可惜!

男爵府

原文章由 fallenstar023 於 08-8-5 07:09 發表
唔知點解download唔到....重有冇其他方法download...

CANDY﹕
我都download到喎.
暑假.....咁就過咗一半啦.

大宅

雪雪成個少女咁!

男爵府

真係好大個女呀 ~~~
http://hk.myblog.yahoo.com/kakawong97
得閒黎睇下我的bldg啦!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

小巫女女,

雪雪望落去...好似小學生咁呀...

大宅

整到喇...
原文章由 維豬豬 於 08-8-5 12:37 發表

CANDY﹕
我都download到喎.

大宅

雪雪真係好大個女, 一D都唔似未夠3歲

大宅

小巫:

唔係講笑!雪雪真係成個少女咁!
我地上次係診所撞到既時候係幾耐之前?
好似咁快咁大個女!

原文章由 大白兔 於 08-8-5 00:07 發表
嘩!!!!!!做左家姐真係唔同晒喎,好大個女呀,唔識佢以為小學生呀!

子爵府

我0岩0岩都同細佬影左.

影出黎好似好大個仔咁

大宅

好媽媽勳章

好正經喎!

子爵府

細佬比哥哥定 d, 影幾張便可 '收工'.
同埋好好笑容, 冇乜難度.

哥哥呢~ 相機未拎起已經走頭.

原文章由 小巫女女 於 08-10-16 11:39 發表
好正經喎!

複式洋房

係呀.....1張4R價錢就有8張Student photo....同埋可以揀到你啱先print....

首頁

尾頁

跳至