自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

大家睇吓呢個無知大陸佬, 點樣話我地香港 :;pppp:

http://hk.youtube.com/watch?v=jtvDWaydDCw

[ 本文章最後由 jaja 於 08-8-7 13:38 編輯 ]

別墅

死 big 6, 就係有你地我地才完蛋呀!!

原文章由 jaja 於 08-8-7 13:19 發表
大家睇吓呢個無知大陸佬, 點樣話我地香港 :;pppp:

http://hk.youtube.com/watch?v=jtvDWaydDCw

伯爵府

畀面勳章

嘩, 呢個pk咁臭串! 真係想打x佢! 如果係現場真係圍佢個七頭。
http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

侯爵府

仲唔同佢講唔該晒!!!!

大宅

好媽媽勳章

點樣照顧我地呀????
冇我地香港不斷被逼捐輸,你們四川完了:;pppp: :;pppp:

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

死 big 6, 就係有你地我地才完蛋呀, 個個都係甘排啦, 打風是人想, 比在內地咪重亂, 我試過在內地機場比一團人打尖 (30多人), 不知所謂

複式洋房

真係多謝嘞...

上面咁好,咁唔該你快 d 番上去,以後都唔好落黎嘞... :;pppp:
================================ 未得本人同意,請勿轉載本人所發表的文章、回應及意見。

大宅

咁多班機取消及延誤,混亂係好正常,
可能佢地慣左喺大陸唔排隊,
黎到要排咁耐咪鬼晒咁噪law.:;pppp:

大宅

天氣問題竟然關中央照顧香港嘅事?咁....中央有冇放粒核彈黎炸散個風,等一眾大陸上等人可以平安返歸?

大宅

呢個pk big6, 佢見唔到人人都要排隊咩?
覺得亂, 返大6排啦, 大把人同佢一樣無文化, 打尖呀.

大宅

尋日睇到果時,已經心諗:大6佬,真係多謝晒你呀!:;pppp:

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

尋日睇新聞聽完佢講之後, 我已經一倫xyz*%#@#佢喇 , c6仲走出黎問我仲咩咁激

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

做咩咁抬舉佢啫(我未睇)?? Ignorance is the best reply to this kind of naive comments. ~~
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

別墅

咁你好快d叫中央唔好要我們幫四川的錢啦...你地咁大口氣~~香港好慘架...要你地幫先有飯食.....:-(
:party:

大宅

播多D佢哋0既心聲
等大眾知道佢哋係幾咁無知

話時話,之前雪災,火車停駛,佢哋又覺得中央處理成點呢?咪又係打尖,混亂,嘈!
:;pppp:

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我看到都XYZ佢,如果唔係"中央政府係都要收番我地(從前隻金蛋)"我地會攪到咁折墮,要你班BIG6呢接濟

原文章由 塵大聞 於 08-8-7 13:48 發表
尋日睇新聞聽完佢講之後, 我已經一倫xyz*%#@#佢喇 , c6仲走出黎問我仲咩咁激

伯爵府

熱血勳章

o個個大陸佬,都唔知 知唔知自己講緊乜,
講到香港無左大陸唔得咁!佢咁講野,太過份.:;pppp:

複式洋房

你個大6佬咪再過黎 . 全香港人點左你相啦 ! 唔歡迎你呀.

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

不知所謂

大宅

2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

叫佢去死啦!!!:;pppp: :;pppp: :;pppp: 不知所謂!

首頁

尾頁

跳至