婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

話說我99係好賤嘅,未結婚時一齊住過,一分鍾前對住我笑笑ロ,一分鍾後佢就同叔仔,老公講話我蝦佢嗰隻,但講嘅野根本全部都唔係事實,跟住結咗婚就唔係一齊住,我已經好小返去,一個月都唔知有冇食到一次飯,話說,我尋日同我老公下午返咗去,佢一見到我就問:「個囡呢?」跟住我答佢個囡同我阿媽去咗游水,個賤人即刻d面色好唔like,話點解咁熱咁曬仲帶佢去游水,跟住我老公知佢又開始想嚟料,即刻鬧佢:「咁唔係呢d天氣去,唔通落雨先去咩?」跟住佢唔出聲.......但係,我老公一行咗出門口,佢就即刻特登趁老公唔喺度鬧我:「(好大聲)點解咁嘅天氣咁熱仲帶佢去游水?你知唔知會曬黑ga??!!!##$%^&......」我火都嚟埋,我話:「吓,唔好玩啦,有咩問題ar,唔通宜家日日都咁曬就唔出街咩?」佢都仲要#$#$%$^&&^&*..........,跟住,佢好勁,我老公一返到嚟,即刻收聲,笑笑口咁同我講第二d嘢(因我老公平時幫我嘅),我都費事彩佢,再係咁,做節都唔使指意見到我個囡!!!!

[ 本文章最後由 GTT 於 08-8-19 10:41 編輯 ]

珍珠宮

開心吸收勳章 醒目開學勳章

嘩,個女邊個生㗎,唔係老馮要應酬佢㗎,如果妳唔想同佢嘈,下次咪話亞女要補習呀,温書呀,唔得閒嚟law。

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

回覆 #2 GTT 的文章

Exactly, that's what I think now. 做節剩係同自己屋企做就夠. 佢呢世都唔駛見我個女呀 !!!!!!!!
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

複式洋房

原文章由 ivory0915 於 08-8-18 10:41 發表
嘩,個女邊個生㗎,唔係老馮要應酬佢㗎,如果妳唔想同佢嘈,下次咪話亞女要補習呀,温書呀,唔得閒嚟law。

咁我個女冇咁大,差唔多3歲啫~~但我好憎佢成個雙面人咁,同埋,個女開心去玩有咩問題先? 我覺得佢呷"噪"我個女同我阿媽去游水咁開心就真~ 佢好心胸"夾"窄ga...........

珍珠宮

我覺得你99只係為咗見唔到個孫, 個孫又同婆婆去游水(唔抵得), 唔係真係熱唔熱的問題, 所以喺到玩針對, 俾面色你睇. d99都唔講理由, 唔鐘意咪唔好同個女返去咁多, 費事煩.

複式洋房

原文章由 KiuShaBB 於 08-8-18 10:53 發表
我覺得你99只係為咗見唔到個孫, 個孫又同婆婆去游水(唔抵得), 唔係真係熱唔熱的問題, 所以喺到玩針對, 俾面色你睇. d99都唔講理由, 唔鐘意咪唔好同個女返去咁多, 費事煩. ...

全中,佢咁多年都咁賤,連我老公話過佢都係咁賤,係鬧就大條道理d鬧啦,成隻過街老鼠咁!!:;pppp:

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

原文章由 大眼肥妹 於 08-8-18 12:03 發表
樓主都好勁, 可以咁樣同個奶奶講野, 我自己嬲還嬲, 都唔敢嘈佢, 最多係黑面同擺出好唔likely既態度.

因為c6平時幫我ar ma,同埋呢d人唔話佢唔得,只會越嚟越過份!!

複式洋房

仲有大把賤野ar,之前成日話自己有病來威脅我,叫我帶個女返去,但佢做個body check,好健康,只係下便有個水瘤(好多女性都有),但佢就同d仔女講係腫瘤,就嚟死,跟住比我篤爆,佢越係咁,我就越唔比佢見.........

大宅

你99可以做果d"變面大師"

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

你就好啦, 老公幫你. 你可以盡情篤爆佢d衰嘢.

大宅

下次綠底佢講既野
c6返黎話返轉頭仲乜仲要鬧我
佢唔認播返出黎比佢聽:;pppp:

禁止訪問

子爵府

原文章由 GTT 於 08-8-18 10:25 發表
話說我99係好賤嘅,未結婚時一齊住過,一分鍾前對住我笑笑ロ,一分鍾後佢就同叔仔,老公講話我蝦佢嗰隻,但講嘅野根本全部都唔係事實,跟住結咗婚就唔係一齊住,我已經好小返去,一個月都唔知有冇食到一次飯,話說,我尋日同我 ...

嘩...妳99同我99好相似呀...成日喺我老公面前就對我鬼咁客氣, 但個仔一行開咗就 一聽到個仔D 腳步聲呀 即刻又投入角色呀...真係好演技過亞姐呀

複式洋房

每次一返到去,都覺得極度無"mood",因為次次都比人雞蛋裡面挑骨頭,我覺得呢排同佢嗌交多咗,仲要d人狗到次次都恃登趁老公唔喺度先發作,但我次次都會出聲,同佢講多幾句又話自已心口痛呀乜痛物痛等等,好卑鄙,又成日以死威脅我帶個女返去比佢見,但我都冇返,好怕佢一見到我個女就即刻比d朱古力呀箸片呀汽水呀等等,佢最基本嘅衞生意識都冇,d野跌咗落地都照比我個女食,喝住佢唔好佢又唔鍾意,講到安全意識都冇,佢屋企唔知點解特別多刀刀义义,梳化後面一定擺5~6把,試過有次我個女揸住咗把刀,但好彩把刀生哂銹,冇整到我個女,之所以話ar,我仲點返去,好嘞,當我唔返去嘅日子,佢又成日打嚟,話買咗d咩餸煮比我個女食,佢完全唔會理你嗰日得唔得閒,你話唔得閒佢又鬧你.....哎,我就嚟精神分裂la...

複式洋房

原文章由 tantanmama 於 08-8-18 14:03 發表
你就好啦, 老公幫你. 你可以盡情篤爆佢d衰嘢.

係呀,因為我老公都知道哂佢d野ar ma..........我鬧佢時我老公係唔會話番我嘅........

複式洋房

天氣熱唔遊水...
唔通天氣凍先黎遊咩...

大宅

係sofa到擺刀刀叉叉
莫講話安唔安全既問題,
一個正常人都唔會放呢d野係sofa附近呀?

大宅

原文章由 kittynleo 於 08-8-19 17:44 發表
係sofa到擺刀刀叉叉
莫講話安唔安全既問題,
一個正常人都唔會放呢d野係sofa附近呀?

佢擺定架撐可能隨時準備同你開片
稀仔係一個為食b, 乜都要試下, 而家24磅!!

首頁

尾頁

跳至