懷孕前後

跳至

首頁
12345...90

尾頁

大宅

anyone?

別墅

我是AR.

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

我都黎報到先!!!
早兩日check到有喜....今早已去左廣華登記啦!!

公爵府

畀面勳章

我都係呀,大家照到心跳未呀,我要8月18號先去照.

大宅

原文章由 雪晴晴 於 08-8-16 23:16 發表
我都係呀,大家照到心跳未呀,我要8月18號先去照.

hi 我都係呀!
我星期五照完, 照到心跳啦, 我今日6wks5days啦.
其實上星期五去照都已經睇到小小心跳啦, 個時應該5wks4days.

別墅

OH, 這麼早就可以照到拿?? 我正在找婦科醫生, 你們有無好介紹ar . 我今日第6week 開始見頭暈, 可以點做ar.

大宅

我上周五係樹開左個topic, 無人應我呀

今天終於有人同我一樣, 係09年4月預產.

我只係睇左普通科門診驗孕咋.

今朝打去book 婦科, 後日看醫生, 我仲諗緊會唔會太快. 原來你地仲快過我, 連心照都聽埋, 真好.

我未book 政府呀, 其實而家唔知程序係應該跟住做乜.

大宅

回覆 #1 ChrisAlfred 的文章

Me too ah! 预产期 Apr 19, 2009. The past Saturday 去左St. Paul confirm 的! 第二胎la! 你会去private or public hospital 生? 我头胎去private hospital 生, 尼胎想save money, 谂住去东区医院生(因我住向北角).

別墅

我到係丫呀....4月5日預產期!!

別墅

我第一胎ar...預產係 12Apr

上星期五照到有心跳...
近幾日開始無胃口...作嘔....不過無嘔到出黎...

你地有無作嘔作悶咁?

別墅

我都使上周五check到有左38日左右,已在聯合登記。不過昨天發現有啡色分泌物,不知道怎辦又很擔心

大宅

我上個wk就無胃口又想嘔. 但今天忽然又無事了, 會唔會個bb無左架....

我上周四睇普通門診check, 話預產期係4月15日呀

我仲未照心跳呀. 今早打去book 婦科, 後日才有得睇.

大宅

我上個wk就無胃口又想嘔. 但今天忽然又無事了, 會唔會個bb無左架....

我仲未照心跳呀. 今早打去book 婦科, 後日才有得睇.

大宅

回覆 #1 mantoby 的文章

是否好小小? 我头胎都有D出血, 后来比doctor check, then said ok! Don't worry la! Suggest you go to see doctor ASAP, don't wait!! Fix it when it is still a small problem!!

別墅

原文章由 mumtwo 於 08-8-18 11:36 發表
我第一胎ar...預產係 12Apr

上星期五照到有心跳...
近幾日開始無胃口...作嘔....不過無嘔到出黎...

你地有無作嘔作悶咁?

我上星期開始都有作嘔作悶,無嘔出黎,但聞到d臭味就超想嘔!!
成日唔想食嘢咁,有時食完嘢之後,個胃會有d唔舒服!!

別墅

原文章由 rita1208 於 08-8-18 11:43 發表
是否好小小? 我头胎都有D出血, 后来比doctor check, then said ok! Don't worry la! Suggest you go to see doctor ASAP, don't wait!! Fix it when it is still a small problem!!
請問我應該去那一類醫院看??有沒有可以介紹??我真的什麼都不懂

別墅

原文章由 ChrisAlfred 於 08-8-18 11:41 發表

我仲未照心跳呀. 今早打去book 婦科, 後日才有得睇. ...

請問你book邊閒婦科ar??

別墅

原文章由 mantoby 於 08-8-18 11:39 發表
我都使上周五check到有左38日左右,已在聯合登記。不過昨天發現有啡色分泌物,不知道怎辦又很擔心

快d去睇e生穩陣d!!
記住盡量休息多d+訓多d!!

別墅

原文章由 mantoby 於 08-8-18 11:39 發表

我5wk 度都有流啡...幾滴咁...仲有少少血絲...
去睇醫生后食左d安胎藥就無事....
所以有事最好去睇醫生...
求個安心law....
你打電話去婦科醫生,
話流啡會快d 俾你睇

大宅

回覆 #3 mantoby 的文章

我book 屯門咋, 我都無時間check 邊個好, 咪求其找返以前人地介紹個d囉

首頁
12345...90

尾頁

跳至