親子旅遊

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

BK Milk勳章

我會住係梅田,請問梅田的商場會唔會有西松屋和Ackachan呢?
我都會到Nambo Park,神戶的Mosaic Mall及Rinku Premium Outlet呢D的大型商場,會唔會有呢?

伯爵府

ellen

西松屋 web site : http://www.nishimatsuyamap.com/

我睇佢地個 web site 好似冇 counter 係 d shopping mall 或百貨公司內, 多數係獨立一座咁.....

akachan : http://www.akachan.jp/store/index.html

原文章由 Ellen 於 08-6-6 11:47 發表
我會住係梅田,請問梅田的商場會唔會有西松屋和Ackachan呢?
我都會到Nambo Park,神戶的Mosaic Mall及Rinku Premium Outlet呢D的大型商場,會唔會有呢?

大宅

BK Milk勳章

但係我唔係好識睇佢地D地址呀!所以好想有D識睇日文的媽咪教路囉。

大宅

原文章由 Ellen 於 08-6-6 11:47 發表

我7月都會去大阪, 都想去西松屋同ackachan, 但西松屋位置多數都唔係巿中心, 對我黎講簡直係"山卡啦"位置, 所以我諗都係唔會去啦! 至於ackachan, 係心齋橋附近有一間, 我有個file係關於去大阪掃bb貨既資料, 你要唔要, 有興趣請pm我

哈哈~! 我要揍好呢隻妹~

侯爵府

夏天玩到顛

原文章由 hellocatcat 於 08-6-6 22:51 發表

我7月都會去大阪, 都想去西松屋同ackachan, 但西松屋位置多數都唔係巿中心, 對我黎講簡直係"山卡啦"位置, 所以我諗都係唔會去啦! 至於ackachan, 係心齋橋附近有一間, 我有個file係關於去大阪掃bb貨既資料, 你要唔 ...

PM俾我呀唔該,可能出年4月去

大宅

原文章由 hellocatcat 於 08-6-6 22:51 發表

我7月都會去大阪, 都想去西松屋同ackachan, 但西松屋位置多數都唔係巿中心, 對我黎講簡直係"山卡啦"位置, 所以我諗都係唔會去啦! 至於ackachan, 係心齋橋附近有一間, 我有個file係關於去大阪掃bb貨既資料, 你要唔 ...

我都計劃緊去大阪掃貨呀,可唔可以比d掃貨既資料我呀??
你可以pm我或
e-mail 比我
[email protected]

thx !!

男爵府

你可以pm我或
e-mail 比我

Thanks!!

大宅

BK Milk勳章

原來有咁多人計畫會去大阪呀,可以一齊交流下心得喎!

伯爵府

西松屋分店個 map 真係唔係好熟果頭都唔識去呀

我會試下去鶴見店果間, 唔知係咪近心齋橋呢 不過如果見唔似樣, 我就未必去第2間....

至於 akachan, 我會去本町果間, 佢個 map 清楚好多, 應該容易搵

原文章由 Ellen 於08-6-6 15:42 發表
但係我唔係好識睇佢地D地址呀!所以好想有D識睇日文的媽咪教路囉。

伯爵府

我想要呀.....

唔該 pm 比我吖, thanks

別墅

我都好想要呀可唔可能俾埋我呀??

大宅

原文章由 AE_bb 於 08-6-7 18:36 發表
西松屋分店個 map 真係唔係好熟果頭都唔識去呀

我會試下去鶴見店果間, 唔知係咪近心齋橋呢 不過如果見唔似樣, 我就未必去第2間....

至於 akachan, 我會去本町果間, 佢個 map 清楚好多, 應該容易 ...

鶴見店應該唔近心齋橋啦...
你俾個email我呀!

大宅

查實我d資料只係之前一本旅遊雜誌介紹既內容黎既啫, 可能大家都睇過, 不過我都email咗俾你地(jmfamily, bubulongho, se880)架啦! 希望有用啦!

男爵府

原文章由 hellocatcat 於 08-6-7 19:57 發表
查實我d資料只係之前一本旅遊雜誌介紹既內容黎既啫, 可能大家都睇過, 不過我都email咗俾你地(jmfamily, bubulongho, se880)架啦! 希望有用啦!

Received.

Many thanks!!

伯爵府

原來唔近呀.... 唔該哂你呀

我 pm 左我個 email add 比你喇

原文章由 hellocatcat 於 08-6-7 19:54 發表

鶴見店應該唔近心齋橋啦...
你俾個email我呀!

大宅

原文章由 JMFAMILY 於 08-6-7 01:32 發表

你可以pm我或
e-mail 比我

thx !!

收到嘞,唔該曬!!

大宅

係呢,你地會唔會同亞b去環球片埸呀??

我個日問我honey,佢話d嘢好似唔多適合囝囝玩(到時亞b都未有2yrs),怕佢會(客)親,但唔去又好似小咁樣嘢,去又咩都唔玩得,嘩!!今次真係媽媽的決擇嘞!!點好呢,你地有咩提意呀??

大宅

BK Milk勳章

我搵到西松屋啦,係關西機場附近的Rinku Premium Outlet度有間呀,詳情瀏覽呢個網址啦!

http://www.nishimatsuyamap.com/detail.php?cid=27&doc=600

但係心齊橋果間Akachan,有無媽咪可以話比我知個正確地址同近邊度呀,唔該!

大宅

之前我响另一個網到有位網友介紹我去一個神戶Outlet..話個到有兒童村,有麵包超人,都ok平,但係我唔知呢個outlet係邊個呀??
你地知唔知呀,我而家好努力咁問緊人,有消息我就通知大家!!

大宅

原文章由 Ellen 於 08-6-8 16:11 發表
我搵到西松屋啦,係關西機場附近的Rinku Premium Outlet度有間呀,詳情瀏覽呢個網址啦!

http://www.nishimatsuyamap.com/detail.php?cid=27&doc=600

但係心齊橋果間Akachan,有無媽咪可以話比我知個正確地址同近邊度呀,唔 ...

ellen:你好勁呀,咁都比你搵到,大家依家去旅行都係主要都係為小朋友,媽媽真偉大(順便讚下自己先)

首頁
12345...6

尾頁

跳至