潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

昨日出左糧, 終於去買左個袋, 已經睇中左好耐啦!! 諗完又諗... 買完後雖然無左一筆錢, 但好開心呀!! 我買左黑色venetta, small size.....原來d皮好滑呀!! 我之前都有條紅色BV電話繩, 但感覺唔到佢texture甘好!!

子爵府

複式洋房

個袋重唔重呀?

複式洋房

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

恭喜晒呀 ...............

大宅

唔重呀!! 係未細Size關係呢?? 我覺得LV Tivoli果D仲重呀

大宅

我都好鍾意BV袋, 覺得D款好靚, 但我仲未捨得買.

男爵府

正所謂「醉過方知酒濃,愛過方知情重」,買了BV就真的知道質地好,及好輕身。小心好似我咁,泥足深陷,荷包重傷。

新貨見到一款深紫色有暗紋的Venetta,都好靚噃!

[ 本文章最後由 kyliema2006 於 08-7-16 16:38 編輯 ]

男爵府

how much is it?

大宅

真係幾靚, 好soft, 手感好好, 但好貴呀!! 其實昨日我仲看上一個key chain bag架!! 但唯有控制自己唔好買.....希望我唔會上癮啦!!

大宅

我上個月都第一次買左個bv 既銀包... 羊皮...黃色既...我覺得好靚

伯爵府

原文章由 kyliema2006 於 08-7-16 16:35 發表
正所謂「醉過方知酒濃,愛過方知情重」,買了BV就真的知道質地好,及好輕身。小心好似我咁,泥足深陷,荷包重傷。

新貨見到一款深紫色有暗紋的Venetta,都好靚噃! ...

嘩, 呢句真係好入心入肺, 我都正在向 BV 進發, 係咪要再儲多 D 彈藥先得呢.....

洋房

原文章由 kyliema2006 於 08-7-16 16:35 發表

新貨見到一款深紫色有暗紋的Venetta,都好靚噃! ...

實在講得太應
我自從買左條BV電話繩之後就無BV不歡
依家幾乎所有野都係BV度買
不過好在男裝款冇女裝咁多選擇同咁多款
如果唔係真係多多錢都唔夠買

子爵府

原文章由 Melody_Che 於 08-7-16 11:27 發表
昨日出左糧, 終於去買左個袋, 已經睇中左好耐啦!! 諗完又諗... 買完後雖然無左一筆錢, 但好開心呀!! 我買左黑色venetta, small size.....原來d皮好滑呀!! 我之前都有條紅色BV電話繩, 但感覺唔到佢texture甘好!!

:il ...

有無相睇同幾錢?

大宅

我都係BV 既fans, 由2004年老公送了第一個Venetta (最大既size, 鹿皮), 深深愛上, 依家銀包, card holder 同電話繩都係佢.

佢既皮真係正!!

另外, 其實chanel 都是一個不錯的選擇, 佢D皮都係very good 的. 我年頭買了一個, 依家都愛不惜手!

我想買多一個BV 手袋, 大家有冇介紹??
我看中了一個是可以cross sholder bag, 係可以adjust 到側身用既, around HK$13,000, 依家仲1516.
但又唔想買啡色, (因為venetta 已經係啡色), 但黑色又好似冇甘易襯! 大家比D 意見! thanks!

珍珠宮

我早一排亦買了人生中最貴最貴o既袋law,係 Gucci 袋黎,以前買過果d LV / Gucci / Vivienne Westwood 袋都只不過係$5000樓下,而近排買了哩個Gucci 袋,駛o左我$9xxx,差不多要成萬銀law,不過就好鬼鍾意,好合心水law,肉赤少少一次過,都冇咩所謂la!!!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

伯爵府

以往買袋嘅 (筆直) 都係 5千左右, 要做 BV 粉絲真係要努力搵銀,
一個袋都要過萬 , 一年買到一個係我嘅目標 ,
要再搵多 D 先可以全套銀包等等......買齊晒.

[ 本文章最後由 88328mama 於 08-7-17 09:25 編輯 ]

珍珠宮

BV 真係幾貴law!!!

原文章由 88328mama 於 08-7-17 09:23 發表
以往買袋嘅 (筆直) 都係 5千左右, 要做 BV 粉絲真係要努力搵銀,
一個袋都要過萬 , 一年買到一個係我嘅目標 ,
要再搵多 D 先可以全套銀包等等......買齊晒. ...
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

男爵府

其實BV 同 Chanel都好正
LV 現在貴得嚟又太common 了

大宅

係呀, 我係間shop度揀時, 件件都過萬!!! 真係好貴, 但物超所值既!!

我個venetta係黑色呀, 黑色好難襯咩?? 點算呀?? 但我覺得黑色cool D~

首頁

尾頁

跳至