夫婦情感

跳至

首頁
12345...13

尾頁

禁止訪問

大宅

佢而家係咩身份? 佢仲係唔係人地既老公先? 係人地老公又同其他女人發生感情, 即係婚外情啦, 咁咪即係唔岩囉

你唔好自欺欺人啦

原文章由 gobbyyan 於 08-8-25 21:18 發表
我沒有破壞佢的家庭,只要開心,佢對佢太太已經不喜歡,因她對老公的家人不好,.............

[ 本文章最後由 man4good 於 08-8-25 21:29 編輯 ]

禁止訪問

別墅

既然係咁, 點解佢唔離婚同你一齊?
佢又想做齊人.

翡翠宮

原文章由 gobbyyan 於 08-8-25 21:18 發表
我沒有破壞佢的家庭,只要開心,佢對佢太太已經不喜歡,因她對老公的家人不好,.............

廢話:;pppp:

第3者係咪一定錯???
我可以大大聲答你""~~~

你唔止衰格,仲好厚好厚面皮,而且仲好鬼蠢囉!!!
出黎滾的男人邊個會同你講真說話呀!!!
個個出黎滾的男人都同出面d女人講同老婆無感情、個老婆點衰點衰...........哂鬼氣~~~

如果佢同老婆係無感情既,無你的出現佢地都會離婚,but如果個男人係因為鍾意左你而變心,咁你係咪親手破壞人地家庭的狐狸精呀!!!

再講,你個人都好自私囉!!!
乜野叫最緊要開心呀???
你有無諗過你的開心會換黎人地老婆的傷心呀???
你依架傷害左人呀,咁你話你有無錯呀???

我地呢度個個都係正印,你係呢度開個topic話自己係第3者,仲勁厚面皮問人地第3者係咪一定錯,第3者又名"狐狸精"呀,有名你叫喇,你慳番嗒氣暖下肚好過喇!!!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

事實同感覺可以係2回事
一心只求開心咁豁達就唔會有猶疑喇
話時話
就係而家哩D新一代女性
幫手縱容D男人囉
哩度users係大婆and / or媽媽
你要搵諒解同認同
哩度唔啱你
亦無謂撩起某D曾被你哩D同道中人傷害過嘅人嘅傷心事
仲有
人哋一家人/婆媳關係唔關你事
你估真係由你喺水深火熱之中拯救佢出嚟咩
希望你記得今日哩個post
睇吓不久將來你個愛情故事又係點

大宅

我沒有破壞佢的家庭,只要開心,佢對佢太太已經不喜歡,因她對老公的家人不好....咁講同....我沒有殺人...我只係將把刀插入人地既心臟度...你話得唔得!!!!!

別墅

你介入人地屋企仲吾算係破壞!??

有邊個男人去滾吾係話吾愛個老婆架, 吾好天真+傻喇!

人地老婆點對老公屋企人係人地家事, 關你乜事呢??

係咪咁就代表你做人第三者係對, 就係一個好好理由?
吾好比藉口自已, 破壞就係破壞, 何必醜化別人來美化自已惡行

做人將心比心, 係真係過到自已先得, 他朝君體也相同呀

子爵府

直接D講句,個男人連叫雞錢都慳番!
你直頭係度害死佢家庭,害埋佢D仔女啦!有時D野,唔係話唔要名份就冇破壞到囉!

水晶宮

唔好一味沉醉於唔現實既夢幻愛情世界裡面啦!男人真係無女人咁浪漫咁跟愛情故事情節做事,佢又唔離婚但又俾你痴埋黎/佢自己投進出面女人既懷抱,佢呢d咪叫做自私囉!只會為自己性慾而由得你做佢情婦!情婦狐狸精呢個名貪好聽咩!如果佢真心愛你,佢一定唔會俾你有機會掛上呢個名號!

同埋講多樣野俾你知啦,嗰d已婚或者有女朋友既賤男出去搵食滾女,都係用埋同一屎橋,都係猛响d女人面前數臭自己屋企嗰件(老婆/正印女朋友),事實黎喎!以前我仲係女時,有個已婚既男同事係咁追我,又係响我耳邊係咁講佢老婆有幾差有幾樣衰有幾唔識做老婆/新抱(最記得佢話佢老婆係獅子狗,因為佢老婆電咗髮),又話對佢老婆有性無愛!講到好pk好慘咁,有次低b到响我面前擠眼淚喊埋添!我初初都差d信!好同情佢!但唔代表我接受佢!

但另一邊廂,我同佢老婆一齊去公司同事搞既GATHERING時,完全另一回事囉!佢老婆勁靚又賢淑又好,嗰陣時我仲係妹妹仔,佢老婆又覺得我CUTIE卦,當我係妹甚至係囡咁TAKE CARE,勁細心,佢老婆又唔係唔理佢喎!好嗲又好識氹老公,所以嗰陣時呢條pk男係好唔鐘意我同佢老婆見面架!我睬佢都傻照去約佢老婆去街玩(真係同佢老婆幾fd又傾得埋,我又好鬼鐘意佢老婆!太NICE喇),佢一見到就無聲出囉!我又成日借d2向佢老婆面前講,你隻佬扭你計話你顧住同囝囝玩唔理佢,等佢老婆有個警號睇實d佢隻佬,最好笑之後佢又學佢老婆咁叫我做亞妹,無啦啦迫人做佢契妹,無耐呢個男人又黎性幻想幻想我係佢女朋友,有日無啦啦唔記得佢同我嘈乜,嘈嘈下見我唔鬼睬佢,佢就走埋黎話我係佢情婦,我頂吖!!!火都黎埋!!!

跟住佢又繼續發夢,話唔可以同我起埋一齊,又話對住老婆時又掛住我(想爆粗),對住我時又好掛住老婆,講下講下又話嗰個係佢老婆,佢老婆對佢好係好正常,又有乜問題喎!講到我好似呷佢醋咁!!!呢條粉腸係咁响我面前癲咗半年,直至我同我老公拍拖,初初佢唔信以為我係激佢喎...我去我老公BAND房度夾BAND又跟埋黎,見到我老公佢仲要死撐,我老公嗰晚都火埋(有部份火都係因為呢條友既舉動,以為我腳踏兩船卦...我問番老公,佢淨係話介意見到呢條友而嬲,無講其他),之後無耐,條pk男真係見到我同我老公感情穩定,佢至放棄無再响我面前癲,不過佢'放棄'咗我唔夠一個月,佢又走去纏住我另一個女同事囉!

所以話,就算你唔痴埋去,佢都會自自然然搵第二第三第四個!唔好諗到自己咁偉大,亦都唔好諗到呢個男人咁可憐對你咁專一!呢刻佢對住自己老婆都唔專一啦!個老婆唔係項住佢條頸迫佢娶番黎!當初都係佢同佢老婆拍拖然後結婚,唔理拍拖定結婚,當時佢一定有對佢另一半有承諾,至少有對佢老婆好過,唔好諗到自己咁好搞到d專一既好男人都投哂降去哂你呢樹啦!自視太高對自己都唔好,亦唔好諗到呢個世上所有女人都差過你,d男人只可以响你樹得到幸福!佢呢刻可以咁對自己老婆,就算之後俾你得到佢,佢同樣都會好似依家對佢老婆咁黎HURT番你,咁又何必呢?

只為開心?唔好呃自己啦!我識有d女人以前恃住自己後生又靚,又係同我講話只要開心就得,唔好搶人老公,結果,一個依家無人要不持只仲要女人四十,仲成日死唔斷氣媾d後生仔想結婚,連佢前度男友(我老公個老友)都好那憎佢囉!依家佢就成為我地朋友眼中既癲婆傻婆,因為佢仲响度發愛情浪漫夢吖嘛!皺哂皮仲覺得自己勁靚仲好有吸引力,但無奈佢真係已經無!另一個又係咁話但求開心,玩夠就分手,點知依家咪又係幫呢個男人生咗個私生子出黎!呢幾年佢都無再見我地任何人,好似穩居深山咁,個男人响我地面前死口唔認有仔(佢同佢大婆生既全部都係女),仲鬧鬼我添!但無奈我知佢有私生子既消息都係佢自己有日洋洋得意自己漏口講咗出黎,話自己個仔有幾曳有幾得意!仲要係佢自己講咗出黎自己都唔知!但佢又有無顧及過佢呢個私生子同情婦?無囉!為咗自己滿足性慾,就迫自己個仔成世做私生子!個仔响邊家出世無得揀架!如果有得揀相信無人想自己係某對狗男女既私生子囉!一世罪無啦啦要孭上身孭一世!唔好咁自私啦!

所以樓主你咪再發夢喇!嗰d好浪漫好淒美既愛情故事,只會响電影電視度出現,你信一成都死!真係咁浪漫咁正既,大家唔駛番工啦!浪漫已經可以當飯食!

禁止訪問

大宅

我有個女朋友,自己同老公感情唔好,跟住識左個有婦之夫,拍拖,發生關係,人地有兩個仔女,我同佢講人地老婆同仔女好慘

朋友話都冇諗過比男人老婆知,唔知咪hurt佢唔到lor? 又話個老婆對男人屋企人唔好,佢地冇感情,個老婆淨係識講錢

全部賤男人d藉口都一樣,而我朋友個藉口都令我好心痛,佢唔止傷害個大婆,仲影響埋果兩個細路,一個完整嘅家庭..

好賤格

[ 本文章最後由 wxxyxn 於 08-8-25 23:16 編輯 ]

子爵府

原文章由 小manman 於 08-8-25 21:44 發表

廢話:;pppp:

第3者係咪一定錯???
我可以大大聲答你"係"~~~

你唔止衰格,仲好厚好厚面皮,而且仲好鬼蠢囉!!!
出黎滾的男人邊個會同你講真說話呀!!!
個個出黎滾的男人都同出面d女人講同老婆無感情、個老婆點衰點衰. ...

絶對認同呀!!!

水晶宮

原文章由 木馬 於 08-8-25 23:14 發表

真係貪狐狸精個名好聽咩? 做一日狐狸精 一世都係狐狸精~
你睇葉X文, 到今時今日咪又係俾人叫狐狸精, 你估叫佢林太咩~
真係唔好咁 八痴喇, 俾個賤男做洩慾工具, 佢當你屎坑咋, 有需要時屙督野落你度舒暢下咋~ ...

係啦,以前我係好鐘意葉x文架!但一聽到佢勾人老公後,就算佢之前講到佢同林生有幾苦戀愛到幾咁轟轟烈烈都好,我都覺得佢講呢d野全部都係廢話!話到自己好委屈咁,但佢搶人老公做人情婦嗰陣,有無用腦諗過人地老婆點?自己老公鐘意第二個女人,自己老公為咗第二個女人唔要自己,自己老公為咗第二個女人响樹話自己(老婆)有幾唔好,你估,人地老婆會好開心好多謝你咩?唔會囉!
係,你依家呢刻無搶個男人番黎要大婆名份,但係事實你已經將人地老公據為己有!呢d根本就算唔要名份,但已經實實在在地破壞緊人地家庭同夫妻關係!有良知既人都唔會教人分妻囉!無錯,你呢個男人話係同老婆關係唔好,但人地兩公婆關係有問題時,你唔去調解去幫佢地修好不特只,仲要叉多幾腳去破壞人地呢段關係,,,你良心過意得去嗎?唔好美化自己喇!你一心想呃自己話無破壞人地婚姻同家庭,但同時查實你已經係咁一刀一刀咁割爛人地個心同人地家庭同婚姻!!清醒下啦!

大宅

回頭是岸

做第三者一定是錯的, 人應該一夫一妻, 不能隨便放棄, 不能逃避責任, 做第三者是天理不容的事, 沒有人能保證一世能守得住秘密, 到真的傷害了對方的太太, 那已是無法補救的傷痕了。
要找對象, 找個有自由身的不是更好嗎?

男爵府

你問10個正室, 10個正室都一定會答你, 做人第3者係一定錯架

子爵府

問吓自己,如果你男朋友/老公有第三者,你會覺得佢啱定錯?又或者你父母之間出現第三者,你有咩feeling,咁咪知道答案囉!

大宅

gobbyya~感情的確係冇分對錯。。。但係你係第三者o既就話就只怪時間o黎得唔o岩~~快點收手~要將心比己 如果你係做正室o既~你o既另一半有第3者~~自己感受又如何~

男爵府

e+你就只係要開心,遲d你就會要個男人,再遲d你就會要名份,如果到時個男人比唔到你,你就會好痛苦呀啦!!!
係可能呢個男人無你都可能會離婚,問題係唔係由你去破壞佢的家庭嘛!!!
我19歲已經明白呢個道理,果時朋友介紹,一知佢結咗婚我即閃啦,e+個男人離完再結又再離過,都係為咗第二個女人!!!
唔好嘥時間係d臭男人到啦,好好搵個值得愛嘢男人吧啦!!!

別墅

如果男人未結婚而妳做第三者, 都可以話男未婚女未嫁, 大家還有選擇權,但是, 個男人都算是花心啦。

依樓主妳說的情況,個男人明明係結左婚, 妳做第三者,係婚姻法上妳和她的丈夫有通姦,咁就一定係錯, 錯錯錯。

樓主,除非個男人現在話同太太離婚而和妳結婚,否則, 我妳離場找過一件未婚的男人吧。 每個男人在外頭有第三者,多數都會話和太太有問題來欺騙妳和他上床(這是真的真的)

唔好繼續做第三者啦

首頁
12345...13

尾頁

跳至