興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

別墅

KIT SET : $6480
BODY : $5680

[url=http://www.canon.com.hk/Download ... 258&file_type=4]http://www.canon.com.hk/Download ... 258&file_type=4[/url]

男爵府

旺角永成450D KIT SET,$6200。

別墅

原文章由 茄子 於 08-8-5 22:32 發表
旺角永成450D KIT SET,$6200。

信用卡回贈 : 6480 -648 = 5832

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

多謝報料!

唔知到時百記會賣幾錢... 等到禮拜五又驚會冇貨, 唔等又唔想響買機後知道百記豐記減左勁自己會後悔....

話時話, d 舖頭入貨時係似未減價時既價錢買入, 咁而家 canon 話減價, 咁佢地入左既貨要賣平 d 既話, 咁咪賺少左?

別墅

原文章由 bosch 於 08-8-6 02:42 發表
多謝報料!

唔知到時百記會賣幾錢... 等到禮拜五又驚會冇貨, 唔等又唔想響買機後知道百記豐記減左勁自己會後悔....

話時話, d 舖頭入貨時係似未減價時既價錢買入, 咁而家 canon ...

百記/兇宅呢d大行, 一定要跟新價(有平冇貴).......

大行一定一早收到風, 同埋一定可以同canon講數......

版主

2018復活節勳章 版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大行唔會一早收到風, 不過零售商入貨一段時間遇到減價, canon 會 減番比佢哋, 所以如果佢哋唔減比你就兩頭賺.

原文章由 jojkwok 於 08-8-6 07:30 發表

百記/兇宅呢d大行, 一定要跟新價(有平冇貴).......

大行一定一早收到風, 同埋一定可以同canon講數......

大宅

噚晚問凶宅/雷x都係$6380, 4G咭+袋+脚+貼+電
電X話若我即買, 送個靚仔d既袋俾我喎
原文章由 clpapa 於 08-8-6 09:46 發表
大行唔會一早收到風, 不過零售商入貨一段時間遇到減價, canon 會 減番比佢哋, 所以如果佢哋唔減比你就兩頭賺.

複式洋房

原文章由 fion88 於 08-8-6 12:55 發表

多謝資料,本應今天去旺角買,但打風;改明天啦!

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 fion88 於 08-8-6 12:55 發表

唔該晒, 減左價好開心呀, 不過如果有舖頭賣5880, 咁就唔洗等星期五六碌卡, 又可即刻用慳左果500買野

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

本來想等舊校攝影學會個阿SIR放完大假問過佢先買,而家450D減咗,唔使諗啦,買450D

複式洋房

買o左啦 (450D)!

一共$5,888(銀行中心的百記),原價$6,380(全旺角都係賣跟這個價錢),但那$500refund要11月經信用卡先可取回。

個Sales Consultant好專業,還送了很多其他o野給我,除跟機之基本東西外,重送一個鏡面blower,一塊cleaning cloth for 相機用,一個可以放護照的掛頸(adidas)的小袋。

差跟電,明天可試機。

禁止訪問

畀面勳章

複式洋房

YEAH~正想買,好彩諗o左一諗,咁o岩趺價,正!
你o地另外有冇買o左其他鏡頭用呀?

複式洋房

攪錯呀,剛剛收到百記個sales電話說我今天look卡會無果$500refund,因祇是Fri或Sat買家。我話咁即係點?佢叫我明天去多一次,記住帶返今日look個張卡做crdit,然後再look多一次!

算啦!佢話新做,答錯我的問題。見佢係電話都幾有禮貌,但知佢都好驚。明天重要去多一次旺角,希望可以及時返屋企睇奧運。

複式洋房

今日我都去兇宅問左,我打算聽日用hsbc卡買$2000禮卷,後日再用返個$2000禮卷+用渣打卡過埋尾數,甘咪可以rebete$600幾蚊

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

原文章由 hoosier 於 08-8-7 22:14 發表
攪錯呀,剛剛收到百記個sales電話說我今天look卡會無果$500refund,因祇是Fri或Sat買家。我話咁即係點?佢叫我明天去多一次,記住帶返今日look個張卡做crdit,然後再look多一次!

算啦!佢話新做,答錯我的問題。見佢係電話都幾有禮 ...

佢都算好人丫, 至少 call番你. 不過佢點知你個電話??

你又係既.... 呢度講左百記只係星期五至有 rebate 好耐, 你仲今日走去百記買, 而家個 sales call 番你都算好彩啦.

等你既試機報告!! 我聽日就去放血啦!!! 我諗住 450D + 50mm f1.8 定焦鏡.

瑪瑙宮

原文章由 vincybb 於 08-8-7 23:16 發表
今日我都去兇宅問左,我打算聽日用hsbc卡買$2000禮卷,後日再用返個$2000禮卷+用渣打卡過埋尾數,甘咪可以rebete$600幾蚊

怕唔怕冇貨架??? 我驚冇貨所以問朋友借咭簽.

複式洋房

原文章由 bosch 於 08-8-8 12:05 AM 發表

怕唔怕冇貨架??? 我驚冇貨所以問朋友借咭簽.
個哥哥仔好好人呀,佢話有貨,佢仲寫低個電話俾我話可以早一日打俾佢留貨喎

複式洋房

我仲想問下你地會唔會加多幾百蚊做多兩年保養呀??

版主

2018復活節勳章 版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Canon 本身有2年保, 之後再續保, 都可以有折, 你選加保要小心睇清楚加多2年保既內容到底係加一年定2年,

原文章由 vincybb 於 08-8-8 00:14 發表
我仲想問下你地會唔會加多幾百蚊做多兩年保養呀??

首頁

尾頁

跳至