跳至

首頁

尾頁

大宅

各位參加左一歲生日會(10月1日帝京酒店)的媽媽,

參加左比賽既媽媽, 快D交相喇, 9月14日截止架喇,

你唔交就俾後補媽媽補上~~

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1682375&extra=page%3D1

有問題就請大家係依度發問~~~

[ 本文章最後由 ky2005 於 08-9-16 10:41 編輯 ]

[/url]

大宅

hello

我驚有誤會, 請問最餅型是否即同爸爸媽媽成個餅印咁解?

tks

大宅

原文章由 dulldull 於 08-8-28 15:16 發表
hello

我驚有誤會, 請問最餅型是否即同爸爸媽媽成個餅印咁解?

tks

原來打錯左字.....
餅印..
係呀~ bb同亞媽好似樣, bb同亞爸好似樣都得~

[ 本文章最後由 ky2005 於 08-8-28 15:24 編輯 ]

[/url]

大宅

if 婆婆 ok ma?

[link=http://lilypie.com][img noborder]http://b1.lilypie.com/3ZtTp8.png[/img][/link]

大宅

原文章由 doracmon 於 08-8-28 16:19 發表
if 婆婆 ok ma?

如果婆婆有付款參加是次生日會, 係okay!

另外, 每個bb只可參加2項喎, 你參加3項? 快d去改改佢喇, 唔係我就是旦都係cut咁一個~

[/url]

複式洋房

Hi ky2005

I have 報名for the following two games
1) 最具燦爛(sweet)笑容
4) 小步行比賽

but seems changed to
3) 雙妹嚜贊助之可愛BB比賽
4) 小步行比賽

would you pls check?
tks!

大宅

原文章由 jennifer162 於 08-8-28 21:44 發表
Hi ky2005

I have 報名for the following two games
1) 最具燦爛(sweet)笑容
4) 小步行比賽

but seems changed to
3) 雙妹嚜贊助之可愛BB比賽
4) 小步行比賽

would you pls check?
tks! ...

我check了, 你前後2次報名 12:45 及 12:52,
我替你改回了

[/url]

複式洋房

Dear Ky2005.

sorry for the confusion. .cuz after i made the first registration i found that i can't join that because it need at least 2 bbs..so, i changed my choice afterwards.

anyway, thanks for your help to change it back.

btw...if i have already joined 2 of the games, can we still have chance to play the rest of the games.. like MECLAREN 贊助之BB車爭奪戰 and 最佳造型 BB 比賽?

thank you!

原文章由 ky2005 於 08-8-28 22:42 發表

我check了, 你前後2次報名 12:45 及 12:52,
我替你改回了

大宅

原文章由 jennifer162 於 08-8-29 09:19 發表
Dear Ky2005.

sorry for the confusion. .cuz after i made the first registration i found that i can't join that because it need at least 2 bbs..so, i changed my choice afterwards.

anyway, tha ...

以上2個遊戲, 所有出席的家庭都有機會~

MECLAREN 贊助之BB車爭奪戰
會於生日會當天, 即場抽出12個家庭參加~

最佳造型 BB 比賽
會於生日會當天, Charles studio即場選出~

[/url]

男爵府

虎到金來勳章 減齡達人勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

我在"最具燦爛(sweet)笑容" waiting list ,
如果最後都係冇, 可否參加 "最餅印"呢?

大宅

原文章由 YuY 於 08-8-29 12:59 發表
我在"最具燦爛(sweet)笑容" waiting list ,
如果最後都係冇, 可否參加 "最餅印"呢?

有些比賽已經滿人, 我地cut左人, 你可以睇睇
仲有2個比賽有小量位咋~~
快喇

[/url]

大宅

咦! miss咗, 仲有邊2個比賽?

原文章由 ky2005 於 08-8-29 14:23 發表

有些比賽已經滿人, 我地cut左人, 你可以睇睇
仲有2個比賽有小量位咋~~
快喇

別墅

請問如當日爸爸須工作不能出席, 是否不能與爸爸參加餅印呀?

別墅

都可以參加的。 你睇下仲有無位報名AR.

原文章由 babypoohs 於 08-8-29 18:55 發表
請問如當日爸爸須工作不能出席, 是否不能與爸爸參加餅印呀?

複式洋房

嘩!!嘜唔係有份去都有得玩ga???
又無限制一人只可以玩一個遊戲, 咁你地20 個小朋友玩哂啦!!!!

別墅

我地仲有2個即場遊戲供當天參加了生日會的小朋友玩ga.
因為當天的時間有限, 所以部份遊戲要限制參加人數。

原文章由 dadajj 於 08-8-31 22:16 發表
嘩!!嘜唔係有份去都有得玩ga???
又無限制一人只可以玩一個遊戲, 咁你地20 個小朋友玩哂啦!!!!

複式洋房

VaVaSo:
o...因為剛剛又要開工了,
所以miss左報名tim

餅印有無waiting list?
如有人無sent相/退出,
仲可唔可以參加a?

別墅

已報名參加遊戲的生日會媽媽.

我地收相的截止日期為2008年9月14日, 已報名比賽的Mami,
如果我在截止日期前仲未收到相, 你的參賽資格將由後補名單中
補上。

所有已報名waiting list的Mami, 麻煩你地都在9月14日前
send 左你地的照片給我先。 如果已報名的Mami放棄參賽資
格, 我會按 waiting list 的次序補上。

唔該晒

大宅

有些少混亂, 邊一個比賽要交相?

原文章由 VaVaSo 於 08-9-1 13:12 發表
已報名參加遊戲的生日會媽媽.

我地收相的截止日期為2008年9月14日, 已報名比賽的Mami,
如果我在截止日期前仲未收到相, 你的參賽資格將由後補名單中
補上。

所有已報名waiting list的Mami, 麻煩你地都在9月14日前
s ...

別墅

lswkaren

你是否參加了雙妹嚜同餅印?
兩個都要交相的.

首頁

尾頁

跳至