跳至

首頁

尾頁

大宅

個晚同welcome傾開, 不如我地搵日約科技園玩, 我地可以去喜宴飲茶,跟住同bb到水池附近玩?

大家點睇啊?

男爵府

support!!!
幾時攪呀~

大宅

好呀, 幾時, 因為我自己都未去過

大宅

請問, 科技園是否指西貢的"科技大學校園"
定係真係科技園果個科技園?

大宅

都好呀...係咪中大的科技園?

別墅

好o野, 又有街街去

大宅

我十卜呀, 不過呢排d天氣咁熱, 會唔會遲少少先去呀? 我驚d bb太辛苦咋...
哈哈~! 我要揍好呢隻妹~

禁止訪問

大宅

我想應該係吐露港公路隔離那個"科學園",不是"科技園"呢﹗

原文章由 tinajapan 於 08-8-9 12:02 發表
都好呀...係咪中大的科技園?

[ 本文章最後由 puib 於 08-8-10 00:49 編輯 ]

大宅

唔好意思, 我呢個小方媽有時都好大意. 我係話吐露港公路隔離那個"科學園"
date: Aug 31 (Sunday)
time: lunch at 喜慶酒樓(有free parking)
"科學園" 有大片空地,又有公園. 可以帶bb單車出車.另外, 我會帶bubbles 同波波玩.
因為周圍都有大廈,一熱就入返去室內...
大家意見如何???

原文章由 puib 於 2008/8/10 00:38 發表
我想應該係吐露港公路隔離那個"科學園",不是"科技園"呢﹗

男爵府

畀面勳章

有意見呀, 我8月31號唔o係香港, 可唔可以9月呀???

原文章由 yuenru 於 08-8-10 12:51 發表
唔好意思, 我呢個小方媽有時都好大意. 我係話吐露港公路隔離那個"科學園"
time: lunch at 喜慶酒樓(有free parking)
"科學園" 有大片空地,又有公園. 可以帶bb單車出車.另外, 我會帶bubbles ...

大宅

原文章由 yuenru 於 08-8-10 12:51 發表
"科學園" 有大片空地,又有公園. 可以帶bb單車出車.另外, 我會帶bubbles ...

oh..明白, 係沙田吐露港的中大科學園, 8月31日我無問題, 9月都可以, 星期日就得, 但我想問下喜慶酒樓係邊? 如在馬鞍山的話, 請問係邊個港鐵站落車

男爵府

我都唔制呀~
8月31日 Chloe 下晝要返幼潛呀!(逢星期日)
又冇得玩喇!!!!

大宅

SORRY, 澄澄原來星期日上午都要返幼潛, 唔記得咗添...我都無得參加啦...
哈哈~! 我要揍好呢隻妹~

洋房

Yuenru,

Good idea, am available on any Sunday in both Aug and Sept.
Welcome to my Family Blog

http://hk.myblog.yahoo.com/ronronmew/

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

十扑十扑 !

大宅

報告:尋晚帶小方去黃昏時間去科學園。 原來個到晚上大既6pm.-8pm. 有音樂噴泉。(right outside a restaurant called "Fresh"
http://hk.myblog.yahoo.com/jw!LV ... A--/article?mid=885
小方睇得好開心。跟住我地同佢沿住海旁公園散步。。幾舒服。

如果大家無反對,我地可以改為傍晚活動。咁大家可以返幼潛,又可以出黎玩lor.
date: Sept 7 (Sunday)
time: 5:30pm. at 喜宴酒樓(有free parking)
1. yuenru 2A+ 1b

大宅

報告:尋晚帶小方去黃昏時間去科學園。 原來個到晚上大既6pm.-8pm. 有音樂噴泉。(right outside a restaurant called "Fresh"
http://hk.myblog.yahoo.com/jw!LV ... A--/article?mid=885

如果大家無反對,我地可以改為傍晚活動。咁大家可以返幼潛,又可以出黎玩lor.
time: 5:30pm. at 喜宴酒樓(有free parking)
2. isaacim 2A + 1B
原文章由 yuenru 於 08-8-11 23:38 發表
http://hk.myblog.yahoo.com/jw!LVPiGkiDQkdLGrnJ8CCgLA--/article?mid=885
小方睇得好 ...

大宅

3. tinajapan 2A + 1b (請問酒樓係邊? )

男爵府

3. tinajapan 2A + 1b (請問酒樓係邊? )
4. loching 2A + 1b

首頁

尾頁

跳至