跳至

首頁
12345...24

尾頁

大宅

醒目開學勳章

唔知點解, 舊topic 出唔到post

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1498951&extra=page%3D1

[ 本文章最後由 必朱 於 08-8-21 12:55 編輯 ]

大宅

近日 bk個網傻傻哋!
必朱隻手好番未呀?

原文章由 必朱 於 08-8-18 03:37 PM 發表
唔知點解, 舊topic 出唔到post
http://hk.myblog.yahoo.com/tammychan-28

伯爵府

必朱

改番呢個 POST 做 Part 3 呀 !
咁樣先唔會亂....tks

BK 真係好 Short 吓.....
我好似之前 Update 左我地 0928 既 BB Data
係第一個回應
但係家下又搵唔番

如果有錯, 請 pm 我改番...tks

網名 / 地頭 / BB 性別 / BB 名 / 出世重量及醫院

肥丸 / 元朗 / 豬囡 / 豬豬b / 3.05kg / 仁安醫院
mansonwai 馬鞍山 B女叫 思行 法國醫院/ 6磅半

ericalam28/元朗/B女/Tammy/屯門醫院/7磅
cat5280 大角咀 B女 煒澄 廣華 6磅7
firevirus / 愉景灣/女/ 妹豬/ 香港嘉諾撤 2.65kg
melodyleung11 柴灣 / 女/BB/ 法國醫院 6磅3
zachu / 大埔 / B女/凱彤/2.855kg / 威爾斯
lc69/太子/女/善敏/3.5kg/浸會

joycma68/大埔/女/猪必/3.3kg/浸會
小豆 / 屯門/女/小豆-7.3lbs/廣華
CCLee / 香港仔 / 女 / 叫頌意 / 3.78kg 及瑪麗+
豬仔豬女/彩虹/B女/霖霖/3.28KG/仁安
joshua_bb/ 深水埗/ 女/ Chloe / QE / 7.4 lb
焯霖媽媽/將軍澳 / B女 / CHLOE / 3.90KG/ 聯合醫院
snoopybbmama/ 馬鞍山/boy/ Hin Hin/2.8/PWH
mupooh/ B仔 /屯門醫院 2.85kg
angel_cheng/石硤尾/B仔/ 珈晞/瑪嘉烈/2.85kg

wenwenmama/kowloon bay/boy/bb/聯合
caca0921/大埔/boy/Hang Hang/3.215/PWH
YLma/將軍澳/boy/Yin Lam/3.34/QEH
BBG928/英國/男仔/Fai Fai/4lb7oz/英國
juen_jac/男仔 / 廣華醫院出世, 重6.6lb

榛榛仔/男仔/瑪麗醫院/6磅8安士

暫時 9 月28日出世 既 BB 有 :

14女B 9男B

別墅

原文章由 mansonwai 於 08-8-18 22:39 發表
必朱

改番呢個 POST 做 Part 3 呀 !
咁樣先唔會亂....tks

BK 真係好 Short 吓.....
我好似之前 Update 左我地 0928 既 BB Data
係第一個回應
但係家下又搵唔番

如果有錯, 請 pm 我改番...tks

網名 / 地頭 / BB ...

hi 必朱, mansionwai,

我入到舊個topic喎

大宅

醒目開學勳章

好返啦 ! D " 焦" 甩哂啦 !
但成日好驚佢比蚊咬 !

大宅

醒目開學勳章

截止日期 : 8月26日 前入數 !
今日同 mandy 已 book 場啦 ! 為咗保障大家有足夠空間, 所以會有上限人數 , 但如果係截止日期前尚未入數, 名額將會比咗其他唔係928生日's bb 一齊玩啦 !

另已比資料我架 mama 有冇人反對將你的資料比english time 呢 ? 如有請pm 我 .

計算方法, 按以上收費
A = 80 C/W = 55 B(1歲下) = FREE

1. caca0921 2A1B $ 160.01 paid
2. mansonwai 2A3CW1B $325.02 paid
3. 彥霖媽媽 3A1B $ 240.03
4. snoopybbmama 2A1C1B $215.04 paid
5. fatyuen 2A1B $160.05 paid
6. 必朱 2A1W1B $215.06 paid
7. KoB媽 2A 1B $160.13 paid
8. 焯霖媽媽 2A1B $160.08 paid
9. anncyc 2A1B $160.09
10. ericalam28 1A1C1B $135.10 paid
11. superBB16 ? A ? B
12. yuen_jac 2 A 1 B $ 160.00 paid

[ 本文章最後由 必朱 於 08-8-26 14:02 編輯 ]

伯爵府

必朱

well done !

各位媽咪, 請注意 :
我地會同音樂人做一張 Bannar

一張有各 0928BB 既大頭 Bannar for 影相
請各媽咪於下星期 2 = 8月26日前 email
BB 大頭照 及 通知我們 BB 想出既名 / 乳名
必朱或我

否則, 我們不會等侯該媽咪既 BB 大頭照做 Bannar
我們要給足夠時間比人做
敬請留意 !

必朱, 如果妳近日太忙.
請通知各媽咪 email 給我.

tks

我們當日需要多 2位媽咪幫手
有無媽咪可幫忙呢 !
1] 負責點名到場人數及分發禮物
2] 負責安排通知各媽咪影相輪侯時間

tks

大宅

醒目開學勳章

生日會免費攝影師係Terry Tse , 係 其他 BK 媽咪介紹 架 ! www.terrytse.com

仲有呀 ! 如果有MAMI 想搵攝影師影戶外相, 佢都OK喎 ! 仲收好平添 !
http://picasaweb.google.com/MrTerryTse

大宅

醒目開學勳章

生日會攝影安排 !

攝影師 Terry 會將當日相upload 係網上(只限已受權e-mail address),所以 我會將大家的e-mail address 比佢 !
另攝影師可提供print out 服務, 收費如下 :
4R HK$ 2.00 each (in fact,this can be done by themselves by downloading)
36" x 24" HK$ 100.00 each (photo paper) (this will be done by me)
36" x 24" HK$ 380.00 each (canvas with frame -- like the wedding) (this will be done by me)

大宅

醒目開學勳章

生日會攝影安排 !

攝影師 Terry 會將當日相upload 係網上(只限已受權e-mail address),所以 我會將大家的e-mail address 比佢 !

另攝影師可提供print out 服務, 收費如下 :

4R HK$ 2.00 each (in fact,this can be done b            y themselves by downloading)

36" x 24" HK$ 100.00 each (photo paper) (this will be done by me)

36" x 24" HK$ 380.00 each (canvas with frame -- like the wedding) (this will be done by me)

複式洋房

我可以幫手呀!! 盡一點綿力~

原文章由 mansonwai 於 08-8-19 22:34 發表
必朱

well done !

各位媽咪, 請注意 :
我地會同音樂人做一張 Bannar

一張有各 0928BB 既大頭 Bannar for 影相
請各媽咪於下星期 2 = 8月26日前 email
BB 大頭照 及 通知我們 BB 想出既名 / 乳名
給 ...
http://hk.myblog.yahoo.com/kateyychan

伯爵府

原文章由 fatyuen 於 08-8-21 16:31 發表
我可以幫手呀!! 盡一點綿力~

Thank you Fatyuen 幫手 !!!

伯爵府

必朱

沙田麗豪酒店張 Coupon 有....優惠到 : 8月30日
買 一 送 一 磅

我打電話去問左
買 2 磅 就 送 2 磅
1歲什果生日 cake @$168 / 磅

但好攪笑既係, 佢地無晒 4磅盒
所以, 唔可以接受我地 order 住

激死....

e+ 等下星期再問佢地 d 盒返左未
如果 OK 既, 可以林一林呢間

MANDY

洋房

原文章由 必朱 於 08-8-19 17:56 發表
截止日期 : 8月26日 前入數 !
今日同 mandy 已 book 場啦 ! 為咗保障大家有足夠空間, 所以會有上限人數 , 但如果係截止日期前尚未入數, 名額將會比咗其他唔係928生日's bb 一齊玩啦 !

另已比資料我架 mama 有冇人 ...

My baby is born on 24 Sep, can I join your birthday party as well?
3A+1B

伯爵府

原文章由 littlegoldenpig 於 08-8-23 01:12 發表

My baby is born on 24 Sep, can I join your birthday party as well?
3A+1B

littlegoldenpig

多謝您有興趣參加我們既 0928 生日會呀 !
由於音樂人既地方不大
我們預算大約 30人左右
咁樣我們會玩得鬆動一d

而且, 我們會優先讓 0928 媽咪報名
以現時情況黎睇, 我們人數應該會滿額

假如尚有名額, 我們會立即通知妳

tks

mandy

洋房

9月28號BB ~~ 第 3 Part [開心健康迎 1歲

Oh! My family also want to join? My baby was born on 5 Sept. Any other gathering on next time, I also want to join

大宅

醒目開學勳章

我地當然想可以多D BB 一齊玩, 但因場地有限 !
所以後補名單 :

1. bushcheng ( 20/8 出post )
2. littlegoldenpig (23/8出post)
3. smartarb (23/8 PM 我 )

[ 本文章最後由 必朱 於 08-8-23 13:38 編輯 ]

大宅

醒目開學勳章

[ 本文章最後由 必朱 於 08-8-25 11:25 編輯 ]

大宅

醒目開學勳章

mandy ,

麗豪酒店 個答案都好出人意表喎 !

咁如果真係冇就同音樂人家 or 凱施訂 啦 !

凱施 : $105 - 110 / 磅 ( 2 磅 起送貨 )

必朱

原文章由 mansonwai 於 08-8-22 17:03 發表
必朱

沙田麗豪酒店張 Coupon 有....優惠到 : 8月30日
買 一 送 一 磅

我打電話去問左
買 2 磅 就 送 2 磅
1歲什果生日 cake @$168 / 磅

但好攪笑既係, 佢地無晒 4磅盒
所以, 唔可以接受我地 order 住

激死....

...

伯爵府

必朱

我覺得凱施會好過音樂人訂
因為唔 sure 音樂人既 cake 質數如何

凱施會有信心一d
話晒可能都會比 BB 食 1-2啖 right !!

mandy

原文章由 必朱 於 08-8-23 14:07 發表
mandy ,

麗豪酒店 個答案都好出人意表喎 !

咁如果真係冇就同音樂人家 or 凱施訂 啦 !

凱施 : $105 - 110 / 磅 ( 2 磅 起送貨 )

必朱

首頁
12345...24

尾頁

跳至