自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我自己就係喇, 有時開心又喊, 傷心又喊, 感動位又喊,,,,,,我有時覺得自己好鬼煩, 做乜要咁眼淺啫
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

係....勁眼淺。

超級版主

超級版主

現實生活好少

但睇番64,家駒,殉職消防員既片段,就好易流眼淚

大宅

好媽媽勳章

我都係,小小野就喊,我睇卡通片都喊。

子爵府

原文章由 juicypig 於 08-9-10 12:37 發表
我自己就係喇, 有時開心又喊, 傷心又喊, 感動位又喊,,,,,,我有時覺得自己好鬼煩, 做乜要咁眼淺啫

都幾架, 係咩個個女人都係咁既呢?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我好眼淺架
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

呢排簡直係晚晚都喊tim呀,,,因為"家好圓月"既關係囉,,對眼又易腫wow, 好煩呀, 可唔可以堅強d呀, 好鬼憎自己成日忍唔住喊呀
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

男爵府

係....勁易喊, 睇星期二檔案喊, 睇家好月圓亞月比人屈又喊, 有時怕屋企人見倒, 都儘量忍住唔好滴出眼淚

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

珍珠宮

我啲眼淚好唔值錢,我隨時都可以流得出.

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

吓.... 唔多好少喊

男爵府

我都係超眼淺, 好似噚日睇家好月圓, 睇咗三次都重減!

原文章由 esmehouse 於 08-9-10 12:44 發表
我好眼淺架

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

唔知關唔關年紀事, 我覺得自己好耐冇喊過, 有時覺得自己係未冷血, 好似四川地震時, 個個話睇TV時都會喊, sorry我冇呀, 只會嘆息, 個仔差唔多7歲大啦, 佢話未見過我喊喎, 不過我睇家好月圓時都會眼濕濕ga。

珍珠宮

好媽媽勳章

自做了人母後
開始眼淺
(如災難OR煽情劇 )

版主

版主 好媽媽勳章 BK Milk勳章

我都係禁, 睇咩都係 : 台劇... 花好月圓... 人地羅金牌播國歌... 四川地震.... 咩都喊一餐, 不過喊完好舒服

原文章由 bktcc 於 08-9-10 12:42 PM 發表
現實生活好少

但睇番64,家駒,殉職消防員既片段,就好易流眼淚
「到我這裏來的,我總不丟棄他。」(約6:37)"

大宅

每次在家睇電視,睇到一啲感動位,我的家人就會望吓我 因為人哋唔覺感動我都眼濕濕,
好似家好月圓亞月第一次搬走,荷媽一家在觀塘揾亞月我都咸到抽吓抽吓
我個朋友結婚在酒店註冊我都 真係好感動架。
BK已替閣下刪除簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我係極度易喊嘅人,有時連我自己都覺得自己好煩,睇電影電視喊,唱歌一感觸又喊,激氣又喊,最痴根個次同朋友講起卡通片"再見螢火蟲"故事大綱一路講一路喊!
我要記得幸福......

公爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

我唔係一個咁易喊既人~~~我睇家好一集都冇喊過(不過都覺得感動)~~~係尋晚個集差唔多做完個時想喊~~~但冇喊到~~~

已刪除用户

BK Milk勳章 畀面勳章

大宅

我都係o架, 所以我成日同老公講 : 我喊俾你睇o架! 佢就會收聲, 因為佢知我真係會即刻喊!

最麻煩係見到唔識嘅人喊我都會喊, 又忍唔住喎... 又或者朋友同我傾偈, 佢一流眼淚我又會跟埋一齊流, 有時都幾醜

原文章由 ginger2006 於 08-9-10 12:46 發表
我啲眼淚好唔值錢,我隨時都可以流得出.
Our anniversary[br]

首頁

尾頁

跳至