自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問英國快/慢香港幾多個鐘呢?

[ 本文章最後由 雙子媽媽 於 08-9-12 11:45 編輯 ]

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

東岸比香港慢13小時;中央比香港慢14小時;山區比香港慢15小時;太平洋比香港慢16小時;阿拉斯加比香港慢17小時;夏威夷比香港慢18小時

原文章由 雙子媽媽 於 08-9-12 11:11 發表
請問美國快/慢香港幾多個鐘呢?
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

男爵府

Mm.......我唔知佢係邊一度, 淨係知個area code 係SW14 8DB, 我見佢個地址寫East Sheen.

因為老板叫我set up 個conference call, 所以唔知幾多點call先最好. 麻煩晒妳.

原文章由 wong2323 於 08-9-12 11:20 發表

東岸比香港慢13小時;中央比香港慢14小時;山區比香港慢15小時;太平洋比香港慢16小時;阿拉斯加比香港慢17小時;夏威夷比香港慢18小時

...

子爵府

[ 本文章最後由 irhk 於 08-9-25 19:28 編輯 ]

男爵府

sorry sorry 係英國唔係美國
原文章由 wong2323 於 08-9-12 11:20 發表

...

男爵府

英國慢香港8個鐘, 夏令時間慢香港7個鐘.

男爵府

唔該晒 .
原文章由 bbrma 於 08-9-12 11:51 發表
英國慢香港8個鐘, 夏令時間慢香港7個鐘.

首頁

尾頁

跳至