跳至

首頁

尾頁

大宅

我想問XL 大約為起幾錢一條?

公爵府

開心吸收勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我O係藥房買要$55.5 (32條加送2條裝)
i.e. ~$1.63 each

原文章由 barrybbmami 於 08-9-3 17:20 發表
我想問XL 大約為起幾錢一條?

別墅

hi, grace
which 藥房 do you get 噓噓樂? I couldn't find it in North Point. I want to get L size for my daughter.

別墅

我係元朗買 52蚊咋...haha...

http://hk.myblog.yahoo.com/jennywai522

大宅

我係葵芳買都係$52 for 32+2 條

之前用huggies XL 大脾位唔fit, 用左2條噓噓樂sample, 好fit 呀, 又平喎, 真係好啦

民房

Barry ma,
Which shop in Kwai Fong ah? I buy it in Tai Wai need $56 ah.....

大宅

葵芳興芳路德仁藥房 (葵涌廣場過天橋萬寧向前行7-11旁)

原文章由 chunchunpapa 於 08-9-5 12:57 發表
Barry ma,
Which shop in Kwai Fong ah? I buy it in Tai Wai need $56 ah.....

民房

Thanks Barry ma, got it.

公爵府

開心吸收勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

i bought at Tuen Mun's 藥房, it should be too far away for you lar. or u may buy from manning, now it has a promotion now, pls check up.

原文章由 geniusbb 於 08-9-4 10:00 發表
hi, grace
which 藥房 do you get 噓噓樂? I couldn't find it in North Point. I want to get L size for my daughter.

複式洋房

元朗邊間呀? $52有幾多條片架? 我平時都係萬寧買咋 ...
原文章由 jennywai 於 08-9-5 03:00 發表
我係元朗買 52蚊咋...haha...

男爵府

我油塘區好麻煩,唔知係我唔知定真係哩頭冇藥房有噓噓樂冇得賣,我都要去萬0買,$124/2包,42片/包,我知道如果響護協訂就$53/包(42片/包),但係一次過要訂2箱,屋企地方細冇位一次放咁多存貨,不知幾想搵同區媽咪一齊訂,可惜搵唔到知音人
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

大宅

護協$53/包(42片/包), 請問係唔係加大碼?

原文章由 嗅屎忽 於 08-9-7 23:48 發表
我油塘區好麻煩,唔知係我唔知定真係哩頭冇藥房有噓噓樂冇得賣,我都要去萬0買,$124/2包,42片/包,我知道如果響護協訂就$53/包(42片/包),但係一次過要訂2箱,屋企地方細冇位一次放咁多存貨,不知幾想搵同區媽咪一齊訂,可惜搵唔到知 ...

男爵府

原文章由 barrybbmami 於 08-9-8 00:20 發表
護協$53/包(42片/包), 請問係唔係加大碼?

Sorry, 我報錯料o忝~~
護協:
L碼 $53/36片 ; XL碼 $53/32片
可以去哩度睇吓:http://www.nurse.org.hk/c_index.htm

我想問呢,你係咪用緊XL碼架!? 你係咪住油塘架? 我隔離屋個姨姨想幫個仔轉第2隻片,但唔想買1包嚟試,如果你係用緊XL+住油塘嘅話我再PM我電話比你吖,可唔可以送幾片比我隔離姨姨試吓呀!? 唔該晒。
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

大宅

萬寧買L碼 $124/2包 (42片/包) 即係$1.47/條,
護協買L碼 $53/包 (36片/包) 又係$1.47/條, 咁係萬寧買好似方便好多, 同埋唔使成箱買喎!

大宅

sorry, 我唔係住油塘啊

原文章由 嗅屎忽 於 08-9-8 13:37 發表

Sorry, 我報錯料o忝~~
護協:
L碼 $53/36片 ; XL碼 $53/32片
可以去哩度睇吓:http://www.nurse.org.hk/c_index.htm

我想問呢,你係咪用緊XL碼架!? 你係咪住油塘架? 我隔離屋個姨姨想幫個仔轉第2隻片,但唔想買1包嚟試,如果 ...

大宅

恩恩都係用緊噓噓樂架!

Good news..... 吉之島有噓噓樂promotion!

(1) 11-22 Sep 康山店
(2) 14-25 Sep 黃埔店

但係有幾平就唔知啦! 有無bk mami 去開康山店,可以幫手check下and報料? ^v^

伯爵府

虎到金來勳章

昨日在萬寧買大碼,都是$120/2包 (每包42條)

複式洋房

康怡jusco做更prmo,$60有好似38片,不過買6包送1包,20號仲有九五折,底唔底呢?

大宅

如果係hk$1.28一塊都抵....

HK$60/38pcs*6bags/7bags*0.95discount

Mannings HK$1.43-

原文章由 waiman312 於 08-9-14 00:49 發表
康怡jusco做更prmo,$60有好似38片,不過買6包送1包,20號仲有九五折,底唔底呢?

大宅

我禽日去黃埔店都見唔到有counter擺, 妮x, pampers, hungies就有...

原文章由 carlew 於 08-9-11 11:14 發表
恩恩都係用緊噓噓樂架!

Good news..... 吉之島有噓噓樂promotion!

(1) 11-22 Sep 康山店
(2) 14-25 Sep 黃埔店

但係有幾平就唔知啦! 有無bk mami 去開康山店,可以幫手check下and報料? ^v^ ...

首頁

尾頁

跳至